Şimdi Ara

AB karar verdi: Akıllı telefonlar için çıkarılabilir piller geri dönüyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
8.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • notebok için de yapılsın şiştiğinde servise gönderiyorsun sürekli
    2 hp labtok çöpe gitti. Orjinal batarya takmama rağmen şarj olmadı. Serviste ilgilenmedi. Hp g62 modeli

• habere sevinenler bir kavanoz pirinçlerini hazır etsinler çünkü su temasında acilen içine sokmaları gerekecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aç gözlü firmalar a kapak olsun diyelim. Zaten tamamen tüketicinin zararına ait birşey di bundan 10 sene falan önce Sony marka telefonum vardı ekranında ufak bir çatlak var di diye garanti dışı bırakılmıştı ( telefonun tasarımından dolayı açılırken ekran komple kırılabilir gerekçesiyle) oysa servis e wifi arızası için vermiştim gerçi o olaydan sonra Çin malı telefon kullanmaya başladım benim için iyi oldu

• Bataryanın hızlı şekilde değişebilmesi gerekiyor. Zamanla ömrünü tamamlıyor çünkü. Telefonun içine gömmek kadar saçma birşey yoktu zaten. Zamanla kapasitesi azalmayan batarya olur anlarım. 2 sene içinde tükenen birşey için telefonu servise vermek belirli bir süre telefonsuz kalmak filan saçma işler. Herkes istanbulda da yaşamıyor. Herkesin elinin altında apple ve diğer markaların servisi de yok. Telefoncuya verip ne olduğu belirsiz bataryaya da güvenemez kimse.

• uchihaitachi kullanıcısına yanıt
    Özellikle android tarafında cihazlar artık komple geçmeli plastikten yapılıyor. Tamamen tekrar açılmamak üzere tasarlanmış. Bu cihazlarda kasayı açmak kasaya hasar verebilmekte. Çıkarılabilir batarya kararı bunu değiştirebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AB oldum olası uluslararası şirketlere karşı insanını korumak için çalışır. Pil, kişisel veriler, vs vs. Bizde de bize neden vergi vermiyor,neden reklam geliri paylaşmıyor, neden kullanici bilgilerini bizimle paylaşmıyor gibi dertlerle dertlenen düzenleyiciler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hakikaten en sevdiğim şey yedek batarya alıp dışarıda şarj edip telefonu sarja hiç takmamaktı. Geri gelsin bu özellik.

• Çoğu insana çentiksiz deliksiz tam ekran, kalite'li 60 fps tek ön ve arka kamera'lı , sesi kaliteli, 5 - 5,5 inç, 1080p 120-144hz ekran, çıkarılabilir pil'li telefon yeter kanısındayım,

not: su geçirir diyenlere casio f-91w asker saatin'den örnek vereceğim: pil bulunan bölüme contalı metal kapak üstüne dört adet vidalama ile su geçirmez üretilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 22 Aralık 2022; 02:39:17 >
  • mladenbmv M kullanıcısına yanıt
    Casio f-91w asker saati'ni örnek verebilirim, pil olan yere contalı metal kapak üzerine dört vida ile ile su geçirmez üretilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 22 Aralık 2022; 02:54:53 >
  • sendemail kullanıcısına yanıt
    Yani hocam demeniz o ki pil çıkarınca sinyal kesilir, bilgi, konum ve sensör'ler çalışmaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 21 Aralık 2022; 09:20:12 >
  • Çıkarılabilir kapaga sahip olup su gecirmez olan telefonlar var miydi?
    Kapagi acinca contalar zarar görür mu acep

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • "Şimdi batarya mı eskidi ? Aç kapağı yenisini tak mis gibi yoluna bak öyle olursa cihazların da kullanım ömrü uzayacaktır. Sırf batarya bitik diye yeniletmekle uğraşmak istemeyip yeni telefona geçen sürüyle tanıdığım insan var. "
    Bunu cidden yapan varmı diye düşünürdüm demek varmış ilginç.

• labtek38 kullanıcısına yanıt
    Dayanımı bencede bozulur ki sanmıyorum her modelde devam ettirirler.
    Ettirdiklerinde ise maliyeti artiracaklardir.
    Conta vida kasa yapısının değişmesi vesaire

• Umarım olur, harika bir haber.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pirinçleri hazır edin diyen arkadaş; bilip bilmeden konuşma. daha yeni Samsung Galaxy Xcover Pro aldım.. çıkarılabilir pilli, IP68 su geçirmez telefon.

• En hoşuma giden haber. Su geçirmemesi için de vidalı kapak tasarlarlar. Olur biter ??

• Çıkarılabilir pil, fm radyo, hafıza kartı ve 3.5mm jack girişi geri gelmeli.

• Valla zahmet gerekmeden pil değişimi yapılabilen telefon tasarımları geri gelse çok iyi olacak, şuan 3 yıldır kullandığım telefonumun pili eskidi değişmesi gerekiyor ama ekstra işçilik maliyeti olacağından değişmeyi düşünmüyorum kolay kolay. Birde şu çerçevesiz telefon saçmalığını bitirseler çok iyi olacak çerçevesiz ekran yapacaklar diye ön kamerayı nereye koyacaklarını şaşırdılar gereksiz yani

• symbiat kullanıcısına yanıt
    İnsanları bilinçlendirmek gerekir sınırlandırmak değil.

• "Neden eski modele önem veriyorum?" sorunun cevabı, şuan kullandığım batarya eskimeye başladı... Eski düzen şart

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.