Şimdi Ara

Saatler orjinal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
57
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde çok eski iki tane saat var. Seiko mekanizması açılıyor orjinal bana göre ama diğerinden emin olamadım. Seiko baya yıpranmış durumda. Genel bakım ve temizlik yaptirsam fiyat ortalama sizce ne kadar olur?

Saatler orjinal mi?

Saatler orjinal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu saatlere polisaj lazim. Onu da adam akıllı yapacak usta bulabilir misin bilmiyorum. Buyuksehirlerde isen bulabilirsin. Omega zaten quartz ben onu onemsemezdim. Seiko adam olabilecekse onu adam ederdim ama manevi degeri yoksa pek degmez masrafa. Cami degisecek, mekanizma bakim gorecek, gerekirse tamir gorecek, bilezik takilacak vs. cok isi var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BF.Skinner kullanıcısına yanıt

Seiko mekanizmasıni açtım 6309 var içinde. Ama maalesef saat en az 25 yıllık belki baya paslanmış durumda. Galiba yaptırmaya kalksam saat parasına yakin masraf çıkartacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Loftier.6

Seiko mekanizmasıni açtım 6309 var içinde. Ama maalesef saat en az 25 yıllık belki baya paslanmış durumda. Galiba yaptırmaya kalksam saat parasına yakin masraf çıkartacak.

Onu ilk günku haline dondurecek ustayi bulaman muhtemelen. Olabilecek senaryo, mekanizmasi degisir, cami degisir, polisaj yapilir, bilezik takilir. Bu sekilde de zaten bir saat parasini cok rahat gecer. Suan bazi seiko 5 saatler zaten 5-6 bin liraya bulunuyor.

• BF.Skinner kullanıcısına yanıt

Yeni almak daha mantıklı geldi de nerde bulabilirim? 5-6 bin nerede var ben bulamadim o fiyatlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: Loftier.6

Yeni almak daha mantıklı geldi de nerde bulabilirim? 5-6 bin nerede var ben bulamadim o fiyatlara.

Mesela asagidaki model hbde 5900 kusur lira. Begenirsin begenmezsin bilmem. 6-7-8 civarina baska birkac tane daha var. 11 civarinda seiko 5 sports var vs vs.

Saatler orjinal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 26 Ocak 2025; 0:25:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Breitling saat orjinal mi
    3 yıl önce açıldı
    acil mi orijinal mi ?
    5 yıl önce açıldı
    acil mi orijinal mi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.