Şimdi Ara

acil mi orijinal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
16.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acil ayt mat vs orijinal ayt mat hangisini tercih edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• up ben de merak ediyorum
  • Up

• Acil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • acile bi tik daha yakinim ama bilemedim

• Kİtabı biraz çözdüm bunun öncesinde apotemilerin birazını kafların çoğunu karekökün çoğunu 3d nin de yarısını çözerek geldim bu kitaba ama ona rağmen o kitaplarda görmediğim ciddi manada zor sorularla karşılaştım sarı soruları çözmedim bu arada sadece mavi ve kırmızıları çözeceğim.Genel anlamıyla zor olduğunu söyleyebilirim ha tabiki gördüğümüz sorular vs var hepsi full bambaşka sorulardan ibaret değil.Soruların şöyle bir kötü yanı var özellikle polinomda (belki bu bana has bir şeydir bilemiyorum) iki çözüm yolu oluyor eğer kolay gözle bakarsan 2 3 işlemi geçmiyor diğer yol ise Allaaah yani.
    Sorular benim gördüğüm kadarıyla birden fazla kazanımı kullanmanı isteyebiliyor dün gece bir limit sorusu çözdüm mesela kitaptan fonksiyonlarda çiftliği kullanman gerekiyordu onun üstündeki soru mesela ikinci dereceden denklemde bazı bilgiler vs istiyordu yani tabii bu istediği bilgiler vay aman Allah'ım ne yapacağız diyeceğimiz bilgiler değil (en azından çoğunluk) ama kitap genel bir hakimiyet istiyor ayrıca bende yeni baskısı var ona rağmen hatalı sorular hala çıkıyor adamlar bile bulamamış bazı sorularda nerede zorladıklarını çok geliştirir ama bu kadarına gerek var mı bilemedim acil alacaktım ama elimde lti ve trigo konu denemeleri mevcuttu o yüzden o topa girmedim bence acil alınsa daha iyi olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Acil (içinde hatalı soru yok bu bile bir üstünlük. Evet bitirdim hem de 2019 ve 2020.)

• Robin Hood. kullanıcısına yanıt
    Hocam kıyaslabilir misiniz acaba iki seneyi? Ben 2019 u çözdüm geçen yıl ama pek bi etkisini göremedim lti si apotemiden kolaydı. Dizi biraz zorlamıştı beni. Tekrar alaam mı ki

• ikisisnin de orijinal sorulari var. Onlari cozecegim ben. Pdf seklinde hazirladim. Toplami 1 kitap bile etmiyor. En mantiklisi bence bu.

• __Scrubs__ kullanıcısına yanıt
    Alın hocam hatta bir tek acil bitirin üstüne deneme

• Robin Hood. kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harvey Specter. -- 26 Ocak 2020; 14:42:44 >
  • hocam zahmet olmazsa pdf yi atar mısınız pmden?

• Hocam size zahmet pmden atar mısınız pdfyi
  • acil dusunuyorum arkadaslar galiba

• 2019 acili beğenmemiştim 2020 acil daha mı iyidir
  • Ben orijinal öneririm ama üstteki arkadaşın dedikleri doğru. Olasılık sorusunu integral bilmeden yapamıyorsun :)

• pm den atae misiniz

• Hocam pm kapalı galiba ama bana da atma ihtimalin var mı?
    Senin istediğin bir şey varsa ben de yardımcı olurum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.