Şimdi Ara

Saba 55' led tv 100hz(smart-3D-uydu yok) 1424tl-100 tl (world puan)=1324tl ücretsiz kargolu fiyat nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.301
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dOmi

değil, o meşhur alman markası SABA olsa koşa koşa alın derdim. çinlilere satıldı o isim hakkı 90 larda.

Çinlilere satılmadı Saba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibjk1903183

bu tv den kullanan var mı arkadaşlar? restorana almayı düşünüyorum sizce uygun olur mu?

Restorant agider fakat ld tvlerin ömrü biraz kısa lcdler de öyle eğer plazma bulabilirseniz uzun ömürlü olur biraz daha . Ama kisa vadede hoş olur.

• Saba. Çok iyi televizyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extrem Gamer

quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

1500 a marka 47 al, 1200 e gelen samsung 48 inç var onu al. yapmayın 4-5 inç için leş görüntüye gerek yok.

Leş görüntü dediğin ürünlerin panellerin çoğunluğu LG PANEL

Aynen, bende de WOON marka LCD var, paneli SAMSUNG üretmiş. 2 senedir PC monitorü olarak hizmet veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: batkent

quote:

bu tv den kullanan var mı arkadaşlar? restorana almayı düşünüyorum sizce uygun olur mu?

Restorant agider fakat ld tvlerin ömrü biraz kısa lcdler de öyle eğer plazma bulabilirseniz uzun ömürlü olur biraz daha . Ama kisa vadede hoş olur.

Kısa vade mi? En kötü LED'in 60000 saat ömrü var, günde 18 saat açık kalsa, 3333 gün yapar, o da yaklaşık 9 sene yapar, 9 seneye kim öle kim kala...

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: batkent

quote:

Kısa vade mi? En kötü LED'in 60000 saat ömrü var, günde 18 saat açık kalsa, 3333 gün yapar, o da yaklaşık 9 sene yapar, 9 seneye kim öle kim kala...

Gercekte oyle olmuyor işte neyse alana hayırlı olsun

• arkadaş marka sevdası nedir anlamıyorum?

1. diyelim ki dahili uydu alıcısı var kaç tane hd kanal izleyebiliyorsunuz ?

2. diyelim ki 35 tl ye tv nin arkasına gizlenen hd receiverlerden aldınız dahili uydu alıcıdan ne farkı var ?

3. diyelim ki dahili uydu alıcılı smart tv aldınız allah aşkına söyleyin tv den donanım habere girip yorum yazan kaç kişi var ?

4. kabul edelim en akıllı tv bile dijitürk yada d smart bağlamadan çöp tür.

5. kabul edelim hiç bir akıllı tv hdmi dan bağlanan laptoptan daha akıllı olamaz.

6. kabul edelim ultra hd tv alır ordanda hd olmayan kanalı açar görüntü bozuk çöp deriz

7. kabul edelim hiçbir akıllı tvnin usb den film oynatma özelliğinden memnun değiliz uyumsuz alt yazı küçük alt yazı desteklenmeyen format hepimiz laptop bağlamayı tercih ediyoruz. zaten en akıllı tv bile java desteğinde yarı yolda kaldığı için internet dizilerimizi izlerken de lap top bağlıyoruz.

sonuç

al arkadaşım gözün kapalı al üstünden artan paraylada bir yıllık ful paket hd d smart al yada laptop al yada güzel bir sinema sistemi al

ama bir tanede bundan al en smart tvciler bakakalsın

http://www.hizlial.com/dark-ezcast-kablosuz-hdmi-goruntu-aktarim-kiti-dk-ac-tvezcast/10381465

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.