Şimdi Ara

SABA MSC 5407 STK ENTEGRE...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERHABA... EVİMDE SABA MSC 5407 MARKA BİR MÜZİK SETİM VAR... SENELER ÖNCE MÜZİK SETİME TAKTIĞIM FARKLI HAPORLÖRDEN VE FAZLA YÜKLENMEDEN DOLAYI MÜZİK SETİMİN STK ENTEGRESİNİ YAKTIM... DAHA SONRA DEĞİŞTİRDİM BİR TAMİRCİDE... YİNE YANDI... SONRA FARKLI BİR TAMİRCİYE GİTTİM BEN SANA YENİ BİR ANFİ DEVRESİ YAPAYIM DEDİ SENELERCE KULLAN DEDİ... TAMAM DEDİM... YAPTI... AMA MÜZİK SETİYLE RANDIMANLI ÇALIŞMIYOR BU DEVRE... STK ENTEGRESİNİN YERİNİ KESİNLİKLE ALAMADI... BENDE KARAR VERDİM TEKRAR AYNI ENTEGREYİ KULLANMAYA FAKAT STK NIN NUMARASINI HATIRLAMIYORUM... BU MODELDE HANGİ STK ENTEGRESİ KULLANILIYOR BANA YARDIM EDERMİSİNİZ... KOLONLAR 30W 8 OHM .... DEVRE ÜZERİNDE STK ENTEGRESİNİN OLDUĞU YERDE 18 PİN GİRİŞ VAR...

• en son tamirci kurcaladı ise STK çıkışı kodunu o tamirciye tekrar sormak lazım. belki not almıştır ya da haberi vardır.
    yahut da servis manual'i bulunacak.
  • Valla arkadaşım o tamirci bu aleti 6 7 sene oluyor kurcalayalı... en temizi servis manueli bulmak sanırım... onuda nerden bulucam bilmiyorum... servise sorsam yardımcı olurmu şüpheliyim =( sahibindende buldum benim müzik setinin aynısını arkadaştan rica ettim sattığını söyledi =( müzik setini dağıttım öylece kaldı..
  • Zor bir durum. Umarım bulursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.