O kadarda kötü değil bence Yine 4 ten sora evde çok şey yapabilirsin hem okulda daha çok şey öğrenmiş olursun.Benden sana tavsiye okuluna 4 elle sarıl engel çıksa bile aldırma devam et çok çalış çünkü bu kadar saat okulda durcaksın hakkını ver
quote:
Orijinalden alıntı: c@r$ı
ya anadolu flnda deil meslek lisesi
Alıntıları Göster
biz 8/17:30 okuduk 3 sene seninki yine iyiymiş
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: c@r$ı
meslek lisesinde dersler çok olur katlanacaksın normaldeki anadolu lisesi müfredatını görüp üstüne birde meslek lisesi derslerini alacaksın endüstri meslekse yine iyi son senelerde staj filan yırtarsın ama anadolu meslek veya teknik liseyse hayatta başarılar fen lisesi müfredatı+meslek dersleri 4 sene(varsa hazırlıkla 5) haftada 47+ ders saaati seni bekliyor
quote:
Orijinalden alıntı: sangokudbgt
quote:
meslek lisesinde dersler çok olur katlanacaksın normaldeki anadolu lisesi müfredatını görüp üstüne birde meslek lisesi derslerini alacaksın endüstri meslekse yine iyi son senelerde staj filan yırtarsın ama anadolu meslek veya teknik liseyse hayatta başarılar fen lisesi müfredatı+meslek dersleri 4 sene(varsa hazırlıkla 5) haftada 47+ ders saaati seni bekliyor
Alıntıları Göster
8,00 -20,00 okudum ben. hademelerden sonra çıkıyordum lise sonda. Yalan değildir.
quote:
Orijinalden alıntı: sangokudbgt
quote:
Alıntıları Göster
8 / 1,30
quote:
Orijinalden alıntı: Sédat
biz 8/17:30 okuduk 3 sene seninki yine iyiymiş
Alıntıları Göster
benim bildiğim okul sabahçılar 7:30-11:30 arası öğlenciler 11:30 ile 17:00 yada 17:30 da olabilir ben öyle biliyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: crackbaba
benim bildiğim okul sabahçılar 7:30-11:30 arası öğlenciler 11:30 ile 17:00 yada 17:30 da olabilir ben öyle biliyorum...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: crackbaba
Düz lisede dediğin gibi ama teknik ve meslek liselerinde tam gün okul var. Hem meslek derslerinin hem de normal derslerinin getirdiği bir yoğunluk
quote:
Alıntıları Göster
Bizim lisede dersler sabah 08:30 da başlıyor, 12:00 da öğle tatili veriliyor (1,5 saat) 13:15 te dersler gene başlıyor, saat 15:05 tede bitiyor.
Teneffüsler 10 dk. Öğleden önce 4 ders; öğleden sonra 2 ders var
quote:
Alıntıları Göster
lisede 4 yılım benzer şekilde geçti
sabah 8:15 ders başlardı 11:20 mola 1saat 40 dk . mola verirdik 13.00 da tekrar başlardık 15.10 da ders biterdi heygidi yıllar heeyy
quote:
Orijinalden alıntı: rizabardakci239
lisede 4 yılım benzer şekilde geçti
sabah 8:15 ders başlardı 11:20 mola 1saat 40 dk . mola verirdik 13.00 da tekrar başlardık 15.10 da ders biterdi heygidi yıllar heeyy
Alıntıları Göster
İyiymiş 7.30'da kalkıp eve 17.10 gibi geliyordum
quote:
Orijinalden alıntı: Wristcutter
İyiymiş 7.30'da kalkıp eve 17.10 gibi geliyordum
Alıntıları Göster
yapı meslek lisesi 9.sınıfta okuyorum benim bildigim tam gün okullar 9dan 3e kadar olur
quote:
yapı meslek lisesi 9.sınıfta okuyorum benim bildigim tam gün okullar 9dan 3e kadar olur
Alıntıları Göster
Yanlış biliyorsun. Düz lise değilsin sen Meslek lisesisin. Yeri gelir günde 11-12 saat ders olur. Benim lisede sabah 8:30 akşam 5'ti. Ama genelde günde ya 9 yada 10 saat dersin olur... Kolay mı meslek lisesi okumak, düz lise okumuyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Orcunsau
Yanlış biliyorsun. Düz lise değilsin sen Meslek lisesisin. Yeri gelir günde 11-12 saat ders olur. Benim lisede sabah 8:30 akşam 5'ti. Ama genelde günde ya 9 yada 10 saat dersin olur... Kolay mı meslek lisesi okumak, düz lise okumuyorsun.
Alıntıları Göster
evet öyle olması gerekiyor ama bildiğim kadarıyla sizde 1 gün ders sayısı çok az oluyor yada hiç olmuyor