Şimdi Ara

Sabah Akşam Aşk ve Spor Düşünüyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben spor salonuna gidiyorum yaklasik 1.5 senedir. İlk basta amacim iyi bir vucut sahibi olmakti. Bunun sebebiyse su ana kadar hic kiz arkadasim olmadigindan( yas 21) vücut yaparsam sansimin daha fazla olacagiydi ve 1.5 senedir vücut calisiyorum.
    Benim sorunum şu ; universite 2-3 haftadir tatil ama tatil olmadan once de hayatim kiz ve spor uzerine kuruluydu , yani soyle diyim hep spora gider donunce de hayal kura kura saatlerimi gecirirdim su an bu durum iyice artti. Surekli internette turkce ingilizce agirlik kaldirmayla ilgili videolar izliyorum asiri bilgilendim ve surekli hoslandigim bir kizla beraber oldugumun hayalini kuruyorum cok ideal bir vucutla.
    Kilolu filan degilim suan pek kasli da degilim boy 1.81-82 kilo 74 pek asama kaydedemedim ama sabahim aksamim iyi vucut hayaliyle geciyor takinti haline getirdim sanirim. Bircok ugrasi denedim kitap dizi film gezme ama bir turlu kurtulamadim bu hayal kurma ve takintilarimdan
    Sizce be yapmaliyim tavsiye verin lutfen kusura bakmayin telden yaziyorum , baktim saat 11 den beri tvde sacma bir kanal acik ben bos bos hayal kuruyorum yine , bi konu acayim belki faydasi dokunur dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uğruna çalıştığın amacını gerçekleştir. Git bir kızla takılmaya başla. Ama öyle ölümüne aşık olma. Kendini dene, test et, farklı şeyler yap. Ha baktın kız tam senlik çıktı, aşıkta ol evlilik hayalleri de kur. Ama aklında bulunsun, 7 senelik sevgililerin ayrılma konularını okumuştum bu forumda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.