Şimdi Ara

Sabah dogubanktaydim ps3...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha az once geldim dogubank en alt katta ntsc j ps3 60 gb 850 ytl bilginize...

• ee tr deki oyunlar hep pal.?
  • PS3 oyunlarında bölge kodu yok..
  • hakanemrenin dedigi dogru oyunlarda sorun yok arkadasim.bana fiyat uygun gibi geldi paylasmak istedim.
  • Fiyat gerçekten çok güzel sony yasal bir inidirim yapmadan daha düşük fiyata 60 gb makine bulmak mümkün gözükmüyo. Çünkü 599 dolar aşağı yukarı 790 ytl ediyor. Almayı düşünenler için güzel bir fırsat bence.
  • fiyatı iyi ama doğubankta kaçak gelen mallar bozuk çıkabiliyor derdinizi de kimseye anlatamıyosunuz biraz riskli o yüzden sağlam bi güvendiğiniz varsa doğubank alın derim
  • Fiyat super ama ya sonrası... başınız ağrıyabilir riske girmeyin derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

Fiyat super ama ya sonrası... başınız ağrıyabilir riske girmeyin derim.

aynen
  • quote:

+1.Güvendiğiniz bir yerden alın makinayı kesinlikle....
  • bi yerde dil her yerde o fiyat alt katta ve mesela atikte 890 ytl sanki baska yerden mi geliyor.ikinci ele bi bakin ayni fiyata ikinci el ntsc j satiyolar ondan dedim ben.
  • quote:

Neden ağrısın ki bugune kadar hep ben bu tarz yerlerden makina aldım maşallah şimdiye kadar sorun yaşmadım ve adamlar mallarının arkasında da duruyorlar bakınız ATİK ELEKTRONİK
  • bence garantili ps3 almak çok çok daha mantıklı......hem devlet vergilerle kalkınsın hemde makinaya bir şey olursa karşınızda gerçek bir firma sizinle ilgilensin.....
  • Bence parası olan alır.Bende almayı düşünüyordum ama yetrş kadar oyun olmadığını düşünüyorum.En azından benim gibi similasyon hastaları için GT5 ve ACE combat serileri çok önemli bu tarz oyunlar olmadan sırf ps3 almak için almak bana gelmez.Şimdiki birkaç oyunu oynama fırsatım oldu ps3'De NFS carbonda bunlardan biriydi ve kendi pc'de x1950xt ekran kartımdan ahım şahım bir fark görmediğim gibi pcde daha rahat oynadığımıda söylemeliyim.Ps3 hit olmuş oyunlarla dahada güzel.Xbox360'da ACe combat 7 hazırlanıyormuş birde TDU var.Yani konsollarda şuan oyun kıtlığı var.Biraz daha sabredip güzel oyunlar çıktığında almak iyi olur kanımca hem fiyatıda makul seviyelere iner ps ps2 de bu yerlerden geçmişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tigerspeed

Bence parası olan alır.Bende almayı düşünüyordum ama yetrş kadar oyun olmadığını düşünüyorum.En azından benim gibi similasyon hastaları için GT5 ve ACE combat serileri çok önemli bu tarz oyunlar olmadan sırf ps3 almak için almak bana gelmez.Şimdiki birkaç oyunu oynama fırsatım oldu ps3'De NFS carbonda bunlardan biriydi ve kendi pc'de x1950xt ekran kartımdan ahım şahım bir fark görmediğim gibi pcde daha rahat oynadığımıda söylemeliyim.Ps3 hit olmuş oyunlarla dahada güzel.Xbox360'da ACe combat 7 hazırlanıyormuş birde TDU var.Yani konsollarda şuan oyun kıtlığı var.Biraz daha sabredip güzel oyunlar çıktığında almak iyi olur kanımca hem fiyatıda makul seviyelere iner ps ps2 de bu yerlerden geçmişti.

konsollarda şu an oyun kıtlığımı var şaka bu heralde...

• quote:

Orjinalden alıntı: Resqect23

quote:

Orjinalden alıntı: Tigerspeed

Bence parası olan alır.Bende almayı düşünüyordum ama yetrş kadar oyun olmadığını düşünüyorum.En azından benim gibi similasyon hastaları için GT5 ve ACE combat serileri çok önemli bu tarz oyunlar olmadan sırf ps3 almak için almak bana gelmez.Şimdiki birkaç oyunu oynama fırsatım oldu ps3'De NFS carbonda bunlardan biriydi ve kendi pc'de x1950xt ekran kartımdan ahım şahım bir fark görmediğim gibi pcde daha rahat oynadığımıda söylemeliyim.Ps3 hit olmuş oyunlarla dahada güzel.Xbox360'da ACe combat 7 hazırlanıyormuş birde TDU var.Yani konsollarda şuan oyun kıtlığı var.Biraz daha sabredip güzel oyunlar çıktığında almak iyi olur kanımca hem fiyatıda makul seviyelere iner ps ps2 de bu yerlerden geçmişti.

konsollarda şu an oyun kıtlığımı var şaka bu heralde...

Sende kafayı bana taktın şaka bu herhalde.Yazdığımı iyi oku ben kendi oyun tarzıma ve similasyon tarzına göre ayarladım göstersene bana öyle oyun.Birde herkes oyun yok diyotrken senin var demen tuhaf kaçtı.
    Benim dediklerimden olsun.Bana alıntı yazdıkların anlamadığında şaka olsa herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigerspeed -- 2 Temmuz 2007; 23:12:08 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.