Şimdi Ara

Sabah erken kalktığımda midem bulanıyor kahvaltıyı zorla yapıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
23.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynı durum bende de var, kahvaltıya çağırıyorlar sabah, gidiyorum midemde bir hareketlenme meydana geliyor. yemeye çalışıyorum olmuyor. sebebi bence uykusuzluk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

Bende sadece bende var sanıyordum. uykuyu iyi alamayınca oluyor.

benım kadar uykusunu ıı almayan yoktur. günde 9-10-11-12 saat uyuyorum aynı sıkıntı bende de var. ne zaman kalkarsam kalkıyım kahvaltıyı zorla yapıyorum bazen 2saat bekliyorum senelerdir böyle.
  • Uyku düzenimizden kaynaklanıyor olabilir. Mesela saat 4'te yatıp 8'de kalkıp kahvaltı yapmaya kalkarsak halsizliğimizden dolayı kabul etmek istemeyiz ve psikolojik olarak bu durum meydana gelir ancak 4'te yatıp deliksiz bir şekilde öğleden sonra 1'de kalkarsanız rahat rahat yeme isteğiniz gelir. Bu durumu yaşayan çok kişi olduğundan dolayı bu örneği yazıyorum. Şahsen bende de var ve bu olay hep uyku düzenimin bozulduğu zamanlarda meydana gelmekte. Bazı kişilerde de yürümeden yiyememezlik sorunu vardır, bir ara bu olay bende de vardı ama allahtan atlattım. Yürümeden yiyememezlik olayı sabahları evde kahvaltı yapmak yerine dışarıda bir yere gittiğinizde yeme olayıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 12 Eylül 2012; 2:10:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sAkyz

quote:

benım kadar uykusunu ıı almayan yoktur. günde 9-10-11-12 saat uyuyorum aynı sıkıntı bende de var. ne zaman kalkarsam kalkıyım kahvaltıyı zorla yapıyorum bazen 2saat bekliyorum senelerdir böyle.

Bende önceden yoktu kola cok içmeye basladıgımdan itibaren olmaya başladı.
  • o espiriyi yapmak istemiyorum git endoskopi çektir belki sorun vardır
  • sade çubuk kraker stoklayın ve sabah kalktığınızda yiyin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sAkyz

quote:

Bende önceden yoktu kola cok içmeye basladıgımdan itibaren olmaya başladı.

olabilir bnde sigara içiyorum belki ondandır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.