Şimdi Ara

Sabahattin zaim hukuk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dilimize 17aralik 25aralik gibi seyleri dolamaya luzum yok siyaset yapmak icin uygun ve dogru bir platform degil burasi ayrica attigin linke bir daha bak.istersen yurtlarin yapimi bitecek ve ogrenciler okulun kampusu icinde kalabilecekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lysmagduru16

Dilimize 17aralik 25aralik gibi seyleri dolamaya luzum yok siyaset yapmak icin uygun ve dogru bir platform degil burasi ayrica attigin linke bir daha bak.istersen yurtlarin yapimi bitecek ve ogrenciler okulun kampusu icinde kalabilecekler

Bu ülkede siyaset artık her yerde arkadaşım.KPSS ye girip de 90 puan alman bile bişey ifade etmiyor.Zira atanacakların listesi kırmızı mavi diye şimdiden fişlendi bile.Bundan 5 yıl sonrasını hayal dahi edemiyorum.Herkes istediği yerde okusun.Ben kendi fikrimi ve nedenini söyledim.Linki de iyice inceledim.Yanlış birşey söylemedim.Memleketi bu kadar ayrıştıran ben değilim.Dini ve siyaseti her yere bulaştıran da ben değilim.Sizlere de yeni hayatınızda ve okulunuzda başarılar....
  • Peki dediginize gore dediginiz ortamda bu okula gitmek ismimizin mavi ile cizilmesini kolaylastiracak bir etmen degilmi?

• zaim'in merdivenleri otoyol'a çıkıyor. inerken dikkat et.
  • Steso kullanıcısına yanıt
    Arkadasim okula gittigini dusunuyorum neden boyle bir yorum yapiyorsunki e5 kenarinda onlarca okul varken ?

• cerenyesim1995 C kullanıcısına yanıt
    Ki kimse boyle birsey dusunup okul secmezk kimsede torpil ile biryerere gelmek istemez haketmeden en azindan ben istemem

• her gün önünden geçtiğim okul zaim. her bakımdan berbat bi üniversite. diploma için okuyorsan sorun olmaz tabi.
    dersine mi girdin bir şeyini mi gördün, yok. o zaman boşa laf atmayacaksın
  • off sanki bilmiyoruz nasıl üniversiteler olduklarını. hükümet yalakalığıyla hiçbir standardı yerine getirmeden fakülteler açıp boşta kalmış hocaları ders versinler diye dolduruyolar işte. üniversite dedikleri yer bizim 3 katlı apartmandan daha küçük lan. sırf diploma için gidecekseniz gidin. arkadaş bilgi istediği için söylüyorum bunları. iyi bi üniversitede severek okuyacağın hukuk fakültesini böyle saçma sapan bi üniversitede okursan yapacağın işten de soğursun. selametle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steso -- 20 Temmuz 2014; 23:20:01 >
  • - Hangi bölümü okuyorsun?
    + Hukuk.
    - Oha çok iyi avukat olacaksın demek, hangi üniversite?
    + Sabahattin zaim.
    - Hmm nyse bnm braz işm var .s.s
    Ufacik 3 katli dediginiz okula gidip bakmadiginiz cok belli.Mehmet akifin baytarlik okulu orasi.Oyle bildiginiz e5 kenari okullara benzemez

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.