Şimdi Ara

Sabahattin zaim hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar zaim universitesi hukuk aciyormus. Tm2 de 50bindeyim.Yuzde 50 ve yuzde 25 yazdim gelme ihtimali var mi

• her mahalleye hukuk geliyooo
  • Bence yuz bile yazabilirdin insanlarin hazzetmedigi bir okul
  • niye öyle hocam benim bilgim yok bilgilendirir misin tm44 bin tam burslu yazdım
  • tam da yazdim da gelmez tabiki.Hocam neden insanlar haz etmiyor? tercih zamani gittim cok sicakkanli karsiladilar kampus desen sahane.Nesinden haz etmiyorlar ki?
  • İsimi acayip la karizmatik bir isim yok muymuş gelir bence
  • ismi oyle hakikaten ama iktisat okurken duymustum bu adami.Cok saglam adam.
  • sonseferad S kullanıcısına yanıt
    Odtu kinama meselesini insanlar cok buyuttu bu yuzden ismi gecince direk karalama kampanyasi baslatiyorlar boylece insanlarda kotu bir imaj olustu
  • normal5 N kullanıcısına yanıt
    Istanbulun guzel bir yerindede degil ayrica kampusu guzel degil ama 2sene sonra tam oturur suan ders islenecek bina ve yurt binalari yeni yapiliyordu hicbir masraftan kacinilmayacagini belirttiler ben gorustugumde
  • sonseferad S kullanıcısına yanıt
    Niye olucak??Türgev vakfının üniversite.Öğrenciler Türgev yurdunda kalacakmış.Yani tam yandaş..Zaten vakıf da şaibeli..Ayakkabı kutuları,saatler,para kasaları..Aman aman benden uzak olsunlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerenyesim1995

Niye olucak??Türgev vakfının üniversite.Öğrenciler Türgev yurdunda kalacakmış.Yani tam yandaş..Zaten vakıf da şaibeli..Ayakkabı kutuları,saatler,para kasaları..Aman aman benden uzak olsunlar..
    tam burslu hukuk sırası kaç olur buranın sizce?
  • cerenyesim1995 C kullanıcısına yanıt
    Arkadasim yanlis bilgilendirmeyelim okul ilim yayma vakfinin yurtta okulun kendisinin okulun icinde
  • 10kisi aliyorlarmis mantikli dusunulurse 20 30k arasi ama dedigim gibi diger sebeblerden dolayoyi 35 kya kadar dusebilir
  • lysmagduru16 L kullanıcısına yanıt
    10 değil 20 kişi alıyolar
    Arkadaşım o zaman neden Türgevin yurtlarında barındırıyorlar.Sitesine gir bak nerde barınılacakmış..
    http://www.izu.edu.tr/tr-TR/yurt-ve-konaklama/1047/Page.aspx Bir bak istersen..
    ilim yayma vakfı dediği doğru arkadaşın da sen niye ayrıştırmacılık yapıyosun kim neciyse neci kalsın bize ne eğitim konuşuyoruz burda
  • normal5 N kullanıcısına yanıt
    Siz konuşun abi ne diyim..Atrıştırmayı yapan da biz değiliz..Zaten ülke bölündü 17 aralıkta..Sizlere başarılar..
    Turgevle anlasmali yurtlari olmasi onlarin okulu oldugunu gosterirmi? Egerki oyle ise en alttada ilim yayma vakfinin yurdu var o zaman onlarinda okulu deme hakkimiz oluyor ama belkide biz bilmiyoruz ama iki vakifta ayni dusuncededir?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.