An itibariyle saat 04:32 gözlerim kuruyup acımaya başladı ama istanbuldaki son günüm bi buçuk aylığına Bodruma gidicem o yüzden uyumamalıyım istanbulda bu değerli vaktimi uyuyarak geçirmemeliyim ama heran dalabilirim o yüzden dik duruorumki düşersem tekrar uyanıp tekrar durabiliyim 2 saattir ekşisözlük okuorum gına geldi bugün tahminen hava 5:30 gibi aydınlanma belirtileri gösterir haziranın başında 4:30 da gösteriodu...
Edit: 3 gündür gözüme uyku girmedi şu bodrum olayı yüzünden hiç gidesim yok istanbulu çok özlicem dakikalara bakamıorum hızlı geçmesinler diye millet neyi sever bodrumda bilmem ps2 mi ve notebookumu alıcam bütün gün eve kapanıcam aslında plajda wireless net fantezisi güzel olurdu ama pcmcia mobile card almaya para yetmedi telsim 3 ay beleş gprs veriodu hemde anlaşmalı kartlardan alınca
artık çok sıkıldım sabahlara kadar oturmaktan iyice ot gibi yaşamaya başladım sigaram bitmese hayatta dışarı çıkmıycam günlerdir etraf sıcaktan kavruluyomuş akşamın kör vakti kalktığım için haberim bile olmuyo ooof of
Hypnosis temmuzun hemen hemen hepsinde bende öle yaşadım hava aydınlanıodu uyuodum 6 gibi kalkıodum aslında 4 gibi kalkıodum ama zor geliodu kalkmak 2 saat yatakta mayışıodum zaten 9 da hava kararıo 3 saat görüodum güneşi sora baktım vücut garipleşio iyice midem filan bulanıo durup dururken baş dönmeleri filan düzelttim semptomlarda kayboldu cidden sabahlamak yüzündenmiş demekki
İlk postu girmemden tam 13 dakika geçmiş gözlerdeki kuruluk hissi azalmaya başladı daha az okuyup daha çok düşündüğümdendir belki havanın aydınlanmasına yaklaşık 1 saat kaldı ezan sesleri burda yavaş yavaş duyuluo ayrıca ama çok uzaktan gelio sanırım her cami aynı anda ezana başlamıo yada okudukları başka bişe çünkü 10 dakika süre zarfı içinde devamlı farklı camilerden ezan okunuyo araştırdığım halde bulamadım bi türlü nedenini
Yeni bişeye karar verdim bu topicte aslında normalde olan millet okusun bişey yazsın hevesim yok bu saatte hissettiklerimi düşüncelerimi girmek bile rahatlatıo blog gibi olsun istiyorum topic aslında geyik olmasın yazsın insanlar hissettiklerini düşüncelerini vs vs vs... Ayrıca Sigara smileyi koyanlarında ne demek istediklerine anlam veremedim anlıyan biri varsa lütfen bu topiğe mesaj atmasın düzeni bozulmasın topiğin formatı bozmıyalım geyiğe döküp pm atarsanız çok sevinirim... Ezan sesleri yükselmeye başladı ama bikaç camiden okunduğu için çok karışık gelio aslında bütün camilerde universal bi saat sistemi olmalı devletin temin ettiği hepsi aynı anda başlamalı daha estetik olur ama o zamanda ses hızı olayı nedeniyle cami uzaklıkları farklı olucağı için gene tek sesten çkıo gibi olmaz
bugün de böyle geçti.........
avatar imza uuraştık durduk yalan dünyada uuraştıımız şeylere bak...
boş işler bunlar. aslnda mutluluk lazım insnlara.
hayatın içindeki ince detaylrdan deil, büyük şeylerden mutlu olmak lazım
anladınız siz anladınız.....
i sblar
Forumla 2 yıldır gerek aktif gerek pasif olarak ilgilenen biri olarak artık şundan eminim bir bayanın olduğu topicte özellikle bir bayanın açtığı topicte her zaman daha fazla ilgi mevcut...Nedenini tam olarak bilmiyorum ama bayan bulunan topicte birden alıntı ağaçları oluşmaya başlıo bayanların postları üzerine bayan cevap verio ve millet gene coşuo forumun profili gerçekten düşmeye başladı 2 sene öncesiyle şuanın yakından uzaktan hiçbi ilişkisi yok ne yazıkki keşke eskisi gibi olsa forum
Öcüüü nün attığı son mesajdaki bazı gözlemlere dayanarak 5:02:14 te attığım postu editleme ihtiyacı duydum sanırım bayanların olduğu topiclerdeki yoğunluk profilin düşüklüğüyle alakalı diğil... Benim fikrime göre bayanlar kendi karakteristik özelliklerini dışa daha rahat vurabildikleri için böyle birşey sözkonusu bayanlar içlerinden geldikleri gibi konuşuyorlar ve türkiyede genel bir erkek yapısı kalıbı olması nedeniyle ve bu kalıbın dışına çıkıldığında yumuşak gibi tabirlere maruz kalan bir erkek imajı olduğu için er kişi bayanın postunu gördüğünde süperego(üst benlik) yani içinde sakladıkları gerçek benliğine daha yakın bulması nedeniyle o posta dolayısıyla o topiğe karşı daha fazla bir çekim dürtüsü hissediyor...
Ayrıca şu düşünceyide paylaşmak istiyorum bu postu okuduğunda forumdaki çoğu erkeğin ben kendimim içimde sakladığım birşey yok düşüncesine giriceğini ama ne yazıkki bunun doğru olmadığını yetiştirilme tarzı ve ülkemiz içerisindeki psikolojik baskılar nedeniyle istemedende olsa üstbenlikleriyle ilişkilerinin gitgide koptuğuna inanıyorum tıpkı ben tıpkı sen gibi...
Yazımdaki cümle yapılarında bazı anlam hataları olabilir nedeni uzun cümleler kurduğum için cümlenin başını tam olarak hatırlayamamdan kaynaklanmakta ama genede anlayabilirsiniz umarım
Edit:Üstteki postumdaki süperego tabirini alterego olarak değiştiriyorum karıştırmışım...
bende blog atayim bari bi tane:)
burda sabah ezanı okundu bitti yine uykusuz bi şeklde sabah ezanını duydum ve dibimdeki camiye teşrif edipte gitmedim yine şeytanın ablukasındayım bugünde kendi kendime söz veriyorum aynı dün olduğu gibi yine ayı saatte Bugün uyumayıp akşam erkenden yatmalıyım ve düzenli normal insanlar gibi yaşamalıyım ama bugün dünden farklı düşünüyorum anormal insanların anormal insanlar gibi yaşamasında yanlış olan ne?:) sanırım en yakın zamanda iş bulamassam bunun sonu bakırköyde biticek gibi duruyo herkeze hayırlı sabahlar @hypnosis
Aynı hypnosis gibi bende dini konulara ağırlık verememekten şikayetçiyim dini olarak yerine getirmem gereken o kadar çok yükümlülüğüm varki ama nerdeyse hiçbirni yerine getirmeyip erteliorum her seferinde bu sefer yapıcam diorum yada daha gencim diyorum kötü bi alışkanlık dine ağırlık verince hayatın çoğu zevkinden mahrum kalıosunuz ve dine ağırlık verebiliceimi sanmıorum ama şunu diyorum bazen kendime keşke istanbulda diğilde dini yönden daha baskıcı bi ülkede doğup dini yönden gene baskıcı bi ailenin ferdi olsaydım zevk alırmıydım tabiki hayır berbat olurdu ama hiç olmazsa diğer tarafı garantilerdim
İlk postumu atmamla bu postun arasından nerdeyse bir saat geçti bana 10 dakka gibi geldi bu blog olayını sevdim aslında uykumda hemen hemen kaçtı ve artık gökyüzü lacivertin koyu tonlarına dönmeye başladı sanırım dediğim gibi 5:45 gibi mavinin açık tonları iyice belirginleşicek gökyüzünde
saat 5:33 bugün bi değişiklik yapıp sabah deniz kenarında koşmaya gidicem yada denize girerim belki sabah erkenden denize girmek çok keyifli oluyo tavsiye ederim
Bugün uyuyup 9 gibi kalkıp bakırköy yeraltı çarşısında ne kadar ps2 oyunu varsa alıp bi buçuk ay bodrumda onları bitirme hayalim vardı aslında ama gene dayanamadım ve sabahladım uyuya kalıp kalmamak benim elimde diğil artık ne yazıkki şuan uyumak istemiyorum ve uyumuyorum ama belki yarım saat sonra çok uykum gelince farklı şekilde düşünücem ve uyuyucam aslında biyere ben uyumak istemiyorum eğer istersem bana söyle asla uyumamam gerektiğini düşünüyodum diye bi notmu bıraksam diye düşünüyorum ama genede notu yırtıp saçmalık deyip uyurum
Alıntı:Hypnosis
Bodrumda deniycem sabahları denize girmeyi hem o kadar sıcak olmaz hava ama concon tiky olarak gösterilen kesimden nefret ettiğim için onlarla aynı ortamda olmaktan bile rahatsız oluyorum bu yüzden öğlenleri filan plaja inmem kendi başıma takılabiliceim wireless bağlantısı olan rahat bi cafe bulmam lazım kendime sekiz buçuk sağat sonra uçağım kalkıcak uçakta uyumaktanda nefret ediyorum midem çok hassas olduğu için uyandığım an midem bulanmaya başlıo bu sefer sağ taraftan koltuk alıcam egeyi hiç uçaktan göremedim henüz
işte evcimen hayatın en zor yanı bodrumada gitsen antalyayada evden çıkmadıktan sonra heryer aynı sırf böle olcağını bildiğimden hiç bi yere tatile gitmiyorum ama böle yaşamak bişekilde keyif veriyo demekki böyle yaşıyoruz yada keyif veren ev değilde bilgisayarmı? onu bilmiyorum
not: acayip bi topic oldu sabah okuyanlar hiç hayırlı şeyler düşünmiycek