Kalabalıktan nefret ediyorum belki ondandır gürültüden de nefret ediyorum alışveriş merkezlerinde insanların durmadan etrafa koşuşturmalarından okullarda nedense bütün öğrencilerin bağırarak konuşma ihtiyacından ses kirliliğinden nefret ediyorum kısacası sessiz sakin kuytu yerlerde kendimi daha rahat hissediyorum soğuk yerleri sevmiyorum rahat bi cafe bulabilsem bodrumda starbucks ın kahvelerini ne kadar sevmesemde internet bağlantısı rahat koltuklar ve güzel pastalar nedeniyle sturbucksı mekan edinebilirim aslında umarım kalıcağım otelin yakınında vardır
Not:Evet cidden acayip bi topic oldu
Bu arada şunu farkettim havanın ayldınlanmasının ardından forumda ciddi bir online member düşüşü oldu demekki sabahlıyanların çoğuyla ayni zihniyettim güneş doğduğunda uyuma alışkanlığı... Not:çok sigara.gif kullandım ama sigara içmem duruşunu seviyorum
Notebookumun ekranıyla ana kasanın bağlandığı yerde sağlı sollu iki tane kapak var menteşeleri gizliyen biri çıkmıştı ne zamandır etrafta gözükmüo onu bulmam lazım çok şekilsiz duruyo böle evi temizlemeye gelen bayanlar evdeki herşeyin yerini değiştiriolar nedense şuan mouselardan biri kayıp bütün gün aradım bulamadım kimbilir nerde kemeride iki saat aradım anca bulabildim neden ''öyle bi yeirni değiştirelimki hem çok ortalık biyerdeo lsun hem kimsenin aklına gelmesin sporu''na bu kadar ilgi duyuo bu temizlikçilerki
bende de aynı şey var kalabalık yerlerden alışveriş merkezlerinden nefret ediyorum üstbaş herşeyi internetten alıyorum arkadaşlarımla netten görüşüyorum telefonum en az 1aydır kapalı
sanırım benim sorunumun ilacı teknolojiyi terk etmek olucak
bu arada bodrum + starbucks = çok para Allah kolaylık versin
Sodexho dünya çapındaki bi firma acaba şehiren şehire yerden yere fiyatlar değişirmi havaalanındaki starbucksla carousel dekinin aynıydı aslında umarım fark yaratmaz zaten babamın verdiği sodexhoyu kullanıcam aylardır kullanmıyorum içinde 1milyar birikmişti en son baktığımda nasılsa nakit diğil o kadar koymuo
Koltuklar rahat olduğu ve kaliteli personel olduğu için starbucksı seçmiştim çünkü en nefret ettiğim şeylerden biride iş ortamlarında profosyonel olmıyan davranışlar gidicem oturucam bi kafeye garsonlar gelip takılmaya başlıcak ev ortamı yaptın burayı yok şu siteye bi bakalımmı sonunda bütün neşem kaçıcak sakin bi yapıya sahip olduğum için milleti tersliyememde bu yüzden starbucks gibi daha profosyonel personele sahip olan biyerde zaman geçirmek daha rahat etmemi sağlıycak diye düşündüm
aslında fiyatların fix olması gerek ama yer bodrum olunca işler değişir diye düşünüyorum herşeyin fiyatının 2kat olduğu bi şehirde çok normal ama dediğinde haklısın starbucks gerçekten kaliteli
İki saat uyuyım hiç olmazsa dedim etrafıma bakındım çalar saat odadamı diye diğilmiş kalkıp almak çok zor geliyo ama dayanamıcam bikaç topic yukarda dayanamıycaımı sölemiştim ve gene kendime yenildim dayanamadım yatıorum ben telefonun alarmını kurucam...
Bu arada gecenin yada sabahın bu saatinde kendimi o kadarda yanlız hissetmememe sebep olan hypnosis arkadaşıma teşekkür ederim...
Herkeze iyi sabahlar iyi forumlar...
ZzZzZzZzZzZzzz.......
hocam ben yavaştan kaçıyorum sana hayırlı yolculuklar iyi tatiller starbucks'da benim yerime bi mocha içersin artık
hiç önemi yok ben her gece aynı saatlerde burdayım herzaman beklerim
herkeze iyi sabahlar...
quote:
Orjinalden alıntı: KediYienPiskopatFare
Öcüüü nün attığı son mesajdaki bazı gözlemlere dayanarak 5:02:14 te attığım postu editleme ihtiyacı duydum sanırım bayanların olduğu topiclerdeki yoğunluk profilin düşüklüğüyle alakalı diğil...
Benim fikrime göre bayanlar kendi karakteristik özelliklerini dışa daha rahat vurabildikleri için böyle birşey sözkonusu bayanlar içlerinden geldikleri gibi konuşuyorlar ve türkiyede genel bir erkek yapısı kalıbı olması nedeniyle ve bu kalıbın dışına çıkıldığında yumuşak gibi tabirlere maruz kalan bir erkek imajı olduğu için er kişi bayanın postunu gördüğünde süperego(üst benlik) yani içinde sakladıkları gerçek benliğine daha yakın bulması nedeniyle o posta dolayısıyla o topiğe karşı daha fazla bir çekim dürtüsü hissediyor...
hımm bilemiyorum tabii, göreceli bi durum senin bahsettiğin.
ama bir konuda yanlışın var: Ben kendimden daha açıksözlü çok fazla bayan görmedim hayatımda. Bayanların da görüşlerini söylemeyeni çok. Zaten burda her bayan kalbinden aklından ne geçiyosa onu pat diye söylese benim gibi; burası Çarşamba pazarına benzer kavga çıkar zaten
Ben durumumu seviyorum. Kalbinde ne varsa dilinde de o olan bi insanım. Bundan da ajaaaip memnunum
quote:
Orjinalden alıntı: KediYienPiskopatFare
An itibariyle saat 04:32 gözlerim kuruyup acımaya başladı ama istanbuldaki son günüm bi buçuk aylığına Bodruma gidicem o yüzden uyumamalıyım istanbulda bu değerli vaktimi uyuyarak geçirmemeliyim ama heran dalabilirim o yüzden dik duruorumki düşersem tekrar uyanıp tekrar durabiliyim 2 saattir ekşisözlük okuorum gına geldi bugün tahminen hava 5:30 gibi aydınlanma belirtileri gösterir haziranın başında 4:30 da gösteriodu...
iyisin hoşsunda o nick ne öyle?
bütün konulara cevap yazmaya uğraşıyorum ne zorum varsa konuşacak birileri arıyorum. feysbuk illetiyle boğuşuyorum. dvd yazıyorum bir yandan.( arkadaş sağolsun external hdd yi fat32 olarak formatlamış. 500 gb dvd ye çekip boşaltıp ntfs olarak formatlamam lazım buna da ) uyku ile aramda sert tartışmalar yaşıyorum. uyudum mu uyanmam ama uyumam da çok olur. o yüzden sabaha kadar burdayım. sabah da burdan direk calculus e
nerden editliyecez bu mesajları diye aranıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme