cisim geldi waLLa bee. nerde yönetim bizi işetmek için açıLmış bi topik bu! sahraa süresiz atıLsın forumdan . yoksa işemem.. ya o ya ben...
ülem nasıl tutarsın insan bırakır be çok kötü bir durum
quote:
Orjinalden alıntı: Tyrael
Tartışıp duruodunuz erkekler mi üstün kızlar mı die. Al işte biz daha çok tutuyoz. Yendik
Arkadaş olaya değişik bi bakış açısı kazandırmış
valla ben bir keresinde 1 gün çişimi tuttum davul gibi şişmiştim işeyince acı çekiyordum zor işiyordum ondanmıdır bilmiyorum ertesi gün mide kanaması geçirdim sonrasında romatizma oldum akabinde kireçlenme oldu tüm vücudum bence çişe gitmemek insan bedenine eziyettir en büyük kötülük insan bedenine eziyettir diye düşünüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Tyrael Tartışıp duruodunuz erkekler mi üstün kızlar mı die. Al işte biz daha çok tutuyoz. Yendik
Tıp terimleri pollaküri-çok idrara çıkmak poliüri-miktar olarak çok idrar yapmak oligüri-miktar olarak az idrar yapmak nokturi-gece idrara çıkma anuri-idrar yapamama bazı insanlar hiç idrar yapamazlar. hiç böbrek hastası olan yakınınız var mı? bunlar hastalandıklar zamandan itibaren ömrünün sonuna dek idrar yapmazlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme