simdi cis deyip de gecmemek lazim. madem cis dedik, konu uzerine biraz egilip, irdeleyelim.
1- sabahtan aksama kadar cisini tutup, sonra gece yarisina yakin cisim geldi deyip, cise gitme isini yapsa yapsa sizce kim yapar? bay mi bayan mi? 2- diyelim ki bay yapti. bu durumda, cisini yapan kisinin mesanesinde ne gibi vukuatlar olur ileriye donuk? (gulmeyin.. ) 3- diyelim ki bayan yapti. bu durumda, cisini yapan bayanin mesanesinde ne gibi bir sorun olabilir? (gulmeyin, normal sartlar altinda, tutmasi momkun degil. )
siz siz olun, sakin cisinizi tutmayiniz. cisiniz geldigi anda, "cisim geldi. ben cise gidip geliyorum" demekten cekinmeyiniz. once saglik....
herkese, zamaninda hayirli cis'ler..
Eyvallah.
Not: Sanırım altına kaçırdı
yok, ben cise gidiyorum dedi. gitti, cisini yapti ve geldi.. suphe etmem gerekiyor mu? (chat sonucta..)
belki biriktirince daha ii oluyodurr
BEN YERİ GELİNCE 2-3 SAAT TUDUYORDUM NEMİ OLDU İDRAR YOLLARI İNTİHABI DÜŞMAN BAŞINA VERMESİN
yav ben bi bardak çay içer iki bardak çıkarırım onun için tutmam lazım osanıyorum ya wc ye gitmekten
Okunmuyodu
quote:
Orjinalden alıntı: sahraaa2002
evet hocalar, "ÇİŞ" tutmak cok sakincalidir.
simdi cis deyip de gecmemek lazim. madem cis dedik, konu uzerine biraz egilip, irdeleyelim.
1- sabahtan aksama kadar cisini tutup, sonra gece yarisina yakin cisim geldi deyip, cise gitme isini yapsa yapsa sizce kim yapar? bay mi bayan mi? 2- diyelim ki bay yapti. bu durumda, cisini yapan kisinin mesanesinde ne gibi vukuatlar olur ileriye donuk? (gulmeyin.. ) 3- diyelim ki bayan yapti. bu durumda, cisini yapan bayanin mesanesinde ne gibi bir sorun olabilir? (gulmeyin, normal sartlar altinda, tutmasi momkun degil. )
siz siz olun, sakin cisinizi tutmayiniz. cisiniz geldigi anda, "cisim geldi. ben cise gidip geliyorum" demekten cekinmeyiniz. once saglik....
herkese, zamaninda hayirli cis'ler..
Tartışıp duruodunuz erkekler mi üstün kızlar mı die. Al işte biz daha çok tutuyoz. Yendik
Ne demiş ünlü düşünür aristo................................Çişi gelen işer
Çok doru bi söz ama aristomu demiş orası muamma
hadi çişi tuttunuz birgünde siz büyük abdestini 6 gün tutan birini duydunuzmu
yoooook yaaa war mı öylesi yaaaaa
quote:
Orjinalden alıntı: tunasilah
6 gün pantolonunda tutuyodur o anca
quote:
Orjinalden alıntı: iloveyouhagi
quote:
var ben
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: iloveyouhagi
quote:
var ben
Pantolondamı?*?
benim bi arkadaşımın kardeşi 1ay yapmadığı oluyormuş.ama genelde 2hafta falan.bazen kıskanıyorum ama sağlık bakımından çok sakatmış galiba.