Şimdi Ara

SABAHTAN AKŞAMA KADAR ÇİŞİ TUTMAK...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet hocalar, "ÇİŞ" tutmak cok sakincalidir.

simdi cis deyip de gecmemek lazim. madem cis dedik, konu uzerine biraz egilip, irdeleyelim.

1- sabahtan aksama kadar cisini tutup, sonra gece yarisina yakin cisim geldi deyip, cise gitme isini yapsa yapsa sizce kim yapar? bay mi bayan mi?
    2- diyelim ki bay yapti. bu durumda, cisini yapan kisinin mesanesinde ne gibi vukuatlar olur ileriye donuk? (gulmeyin.. )
    3- diyelim ki bayan yapti. bu durumda, cisini yapan bayanin mesanesinde ne gibi bir sorun olabilir? (gulmeyin, normal sartlar altinda, tutmasi momkun degil. )

siz siz olun, sakin cisinizi tutmayiniz. cisiniz geldigi anda, "cisim geldi. ben cise gidip geliyorum" demekten cekinmeyiniz. once saglik....

herkese, zamaninda hayirli cis'ler..

• Eyvallah.

Not: Sanırım altına kaçırdı
  • yok, ben cise gidiyorum dedi. gitti, cisini yapti ve geldi.. suphe etmem gerekiyor mu? (chat sonucta..)

• belki biriktirince daha ii oluyodurr
  • BEN YERİ GELİNCE 2-3 SAAT TUDUYORDUM
    NEMİ OLDU İDRAR YOLLARI İNTİHABI DÜŞMAN BAŞINA VERMESİN
  • diyooosunn...
  • Normalde bir gün tuttuum oldu...ama zararlı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tutmamak gerekir.
  • yav ben bi bardak çay içer iki bardak çıkarırım onun için tutmam lazım osanıyorum ya wc ye gitmekten
  • Okunmuyodu
    quote:

Orjinalden alıntı: sahraaa2002

evet hocalar, "ÇİŞ" tutmak cok sakincalidir.

simdi cis deyip de gecmemek lazim. madem cis dedik, konu uzerine biraz egilip, irdeleyelim.

1- sabahtan aksama kadar cisini tutup, sonra gece yarisina yakin cisim geldi deyip, cise gitme isini yapsa yapsa sizce kim yapar? bay mi bayan mi?
    2- diyelim ki bay yapti. bu durumda, cisini yapan kisinin mesanesinde ne gibi vukuatlar olur ileriye donuk? (gulmeyin.. )
    3- diyelim ki bayan yapti. bu durumda, cisini yapan bayanin mesanesinde ne gibi bir sorun olabilir? (gulmeyin, normal sartlar altinda, tutmasi momkun degil. )

siz siz olun, sakin cisinizi tutmayiniz. cisiniz geldigi anda, "cisim geldi. ben cise gidip geliyorum" demekten cekinmeyiniz. once saglik....

herkese, zamaninda hayirli cis'ler..

• Tartışıp duruodunuz erkekler mi üstün kızlar mı die. Al işte biz daha çok tutuyoz. Yendik
  • Ne demiş ünlü düşünür aristo................................Çişi gelen işer

Çok doru bi söz ama aristomu demiş orası muamma
  • hadi çişi tuttunuz birgünde siz büyük abdestini 6 gün tutan birini duydunuzmu
  • yoooook yaaa war mı öylesi yaaaaa
    quote:

Orjinalden alıntı: tunasilah

hadi çişi tuttunuz birgünde siz büyük abdestini 6 gün tutan birini duydunuzmu
  • 6 gün pantolonunda tutuyodur o anca
  • quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

yoooook yaaa war mı öylesi yaaaaa
    quote:

var ben

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

yoooook yaaa war mı öylesi yaaaaa
    quote:

var ben

Pantolondamı?*?

• benim bi arkadaşımın kardeşi 1ay yapmadığı oluyormuş.ama genelde 2hafta falan.bazen kıskanıyorum ama sağlık bakımından çok sakatmış galiba.
  • akacak çiş bülübülü de durmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.