Şimdi Ara

Sabancı mı Bilkent mi? (yatay geçiş içerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: muhur beste

Bilkent'e tam burslu yatay geçiş yok, ancak şu lys puanıyla geçiş olayını tam bilmiyorum.

Bilkent iktisat-işletme ile sabancı arasında akademik olarak çok da fark yok, belki bilkent yarım adım öndedir daha eski olmasından ötürü. İkisinde de çok iyi ve genç hocalar var(bilkent'te princeton mezunu refet hoca falan varken sabancı'da da stanford doktoralı Mustafa afacan var mesela), kampus olarak da aynı şeyler geçerli. Kısacası gerek yok bence, Sabancı da on numara okul.

Şu "bilkentin hazırlığını 1250 yıldır veremiyorum"cu adamları dinlemeyin, ağustos ayında biraz kelime ezberleyerek ilk girişte geçtim cope'u. Kolay bir sınav değil ama 3 yılda geçemeyen adam net maldır. Eğitim biraz yoğun gerçi bilkentte, yine de günde 2 saat çalışarak 3,75 ortalama yaptım ilk dönem ki bunu daha da artıracağıma inanıyorum (eng101-102 bittikten sonra özellikle). Ortam da güzel, tabii tiki de var ama kendi kafana göre adam rahat bulursun.

Yatay geçiş esaslarında burs olmayacağı yazıyor kendi sitesinde ancak 'merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş esasları' şeklinde bi kısımda var yani farklı bi yönetmeliğe sahip gibi o yüzden burs alabileceğimi düşünüyorum. Bilkentin ortamınında Sabancıdan daha iyi oluğunu düşünüyorum çünkü arkadaşlaım orda

Teşekkür ederim bilgiler için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mutsuzsan geç ilerde böyle bir fırsatın olmayabilir. sonraki senelerde mutsuz olmaktansa geçiş yapman mantıklı.
  • Qatar Foundation kullanıcısına yanıt
    Ne yaptın burslu alıyor muymuş?

• birdost1236 B kullanıcısına yanıt
    Maalesef dostum yatay geçişte burs vermiyormuş bende tekrar hazırlandım sınava pazar günü lyse ye giricem

hocam hort olacak biraz da burs yok mu hiç gerçekten. girdiğimiz senenin sıralaması not ortalaması falan yok mu hiçbir şey
  • beats by dr.oz kullanıcısına yanıt
    maalesef hocam hiç bişey yok belki başarı bursu alabilirsin oda en yakın 2 dönem sonra olur
  • naptın hocam hangi ünide kaldın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Av. Harvey Specter

naptın hocam hangi ünide kaldın

tekrar sınava girip boğaziçine geçtim hocam boun dayım şu an
    kırık obp kazandınız hocam? Valla helal olsun o zaman.OBP'nız kacdı hocam netlerınızı yazarsanız sevınırım.
  • sabancı bilkentden daha marka olamaz bence. en fazla aynıdır. ama tanıyacağın çevre daha fazla olur istanbulda devam edersen. gelgelelim bölüm de önemli, fark eder. bence hangisinde daha ucuz maliyet olacaksa ona git. ama okul fiyatında 10 milyarlık fark falan çıkarsa uğraşılır ayda 800 değil de 500 harcayım diye düzen değiştirilmez.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.