Şimdi Ara

------SABANCI vs sabancı------ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
20
Favori
12.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaşı fazla takmayın. Arkadaş ortamı oluşuyor bir şekilde. Ergen kategorisine koyabileceğim pek kimse tanımadım zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DarkDraqon kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

• Güncel.

• Güncel

• Güncel

• Güncel

• Merhabalar hocam
    Oldukça detaylı bilgilendirmeniz için teşekkürler aklıma takılan şey hâlihazırda üniversitede okurken mi hazırlandınız yani kırık obp yle ilk yüze mi girdiniz
    yoksa okuduğunuz üniversiteyi bırakıp/mezun olup ayrıca 1 yıl mı hazırlandıniz?
    Son olarak pek competitive ortam olmadığı için CS den oldukça iyi bir not ortalamasına rağmen boun matematiğe geçmeyi düşünen biliyorum sizce gerçekten o kadar etkili mi genel itibariyle ortamın durumu??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xitsmex

Merhabalar hocam
    Oldukça detaylı bilgilendirmeniz için teşekkürler aklıma takılan şey hâlihazırda üniversitede okurken mi hazırlandınız yani kırık obp yle ilk yüze mi girdiniz
    yoksa okuduğunuz üniversiteyi bırakıp/mezun olup ayrıca 1 yıl mı hazırlandıniz?
    Son olarak pek competitive ortam olmadığı için CS den oldukça iyi bir not ortalamasına rağmen boun matematiğe geçmeyi düşünen biliyorum sizce gerçekten o kadar etkili mi genel itibariyle ortamın durumu??
    Rica ederim. 2018'de yerleşmiştim. Ham puanda 31. oldum. Lise diploma notum 76 olduğu için kırık olmasaydı da yerleştirmede ilk 100'e sınırdan girerdim muhtemelen.

İlk dönem eski üniversiteyi normal şekilde okudum. 2. dönem 1 ders aldım ve sadece AYT çalıştım(%80 matematik).

Rekabetçi ortam Sabancı CS'te mi yokmuş, oraya tam anlamadım? Kastınız oysa eğer rekabetçi ortam yeterince var. Çünkü öğrencilerin önemli bir kısmı üst sıralamalardan geliyor ve özellikle mühendislik fakültesinin ortamı bol inek dolu. Ayrıca not ortalaması yüksek tutup burs yükseltmek isteyen de baya oluyor. Matematike geçmeyi düşünen arkadaşın amacını anlayamadım açıkçası.

• Yusuf gerçek hayattaki tarzını buraya da taşımışsın :D Evet objektif olmak en iyisi tabi kii. Epey detaylı hazırlamışsın tebrik ederim. Yemek için de kendin yapmak en iyisi, ama bence yemek konusuna çok takılmak çok anlamlı değil tercih döneminde :) Özellikle maddi durum öğrenci kitlesi konusunda da çok haklısın, bu forumda böyle bir abartı var :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanmayanhaber -- 10 Ağustos 2020; 8:59:7 >
  • donanmayanhaber D kullanıcısına yanıt
    Tebrik için sağ ol. Aç ayı oynamaz, yemek önemli bence 😁

• Merhaba ben de Sabancı'nın bilg. müh. öğrencileri tecrübe edinmek amacıyla hangi şirketlerde nerelerde ve ne zaman part-time çalışıyorlar, stajlarını nerede yapıyorlar merak ediyorum. Bir de iş hayatına atılacak kişiler için yüksek lisans önemli mi değil mi? Çok farklı görüşler duydum bu konuda.

• kararsızinsan K kullanıcısına yanıt
    Sabancı en iyi 5 üniversite arasında görülüyor. O yüzden staj ve iş başvurularında avantajlıdır diye düşünüyorum. Bazı şirketler sadece bu 5 okuldan olanları işe alıyor ama bu şirketlerin sayısı çok değil.

Bunun dışında kimin nerede çalıştığı/staj yaptığı mevzusu öğrenciye bağlı bir durum.

Yüksek lisansın önemi konusunda yorum yapabilecek kadar bilgim yok ne yazık ki.

• Güncel

• Top 6 oluyor. 3 devlet BOUN ODTÜ İTÜ
    3 de özel Koç Bilkent Sabancı

• Sabancıda elektrik-elektronik bölümü yok mu? Sabancıdaki elektronik bölümü elektrik-elektronikten çok mu farklı acaba?
  • Hocam biraz alakasiz olucak da hamda mi yerleştirmede mi 31 oldunuz?
    Edit: yukarida demissiniz simdi gordum tamamdir hammis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 11 Ağustos 2020; 19:58:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Killing Road

Hocam biraz alakasiz olucak da hamda mi yerleştirmede mi 31 oldunuz?
    Edit: yukarida demissiniz simdi gordum tamamdir hammis
    hocam siz karar verdiniz mi? ne okuyacakksınız
  • hvl00 kullanıcısına yanıt
    Top üniversiteler jargonunda 5 üniversiteden bahsedilir ve bu 5’li Sabancı, Koç, Bilkent, Boğaziçi ve ODTÜ’dür. Top 6 diyip İTÜ ekleyeni hiç duymadım.

• raaitben10 kullanıcısına yanıt
    İsim farklılığı vardır muhtemelen. Sabancı’daki bölüm hakkında şu kaynakları inceleyebilirsiniz:

https://www.youtube.com/watch?v=A3-kffnCySM&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=AFSbN8HM2As&feature=youtu.be

ee.sabanciuniv.edu
    Elektronik Mühendisliği
    https://ee.sabanciuniv.edu/tr

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Hamda 31. oldum. Obp kırık olduğu için 382’ye attı. Yerleştirmede 1. olsaydım da Sabancı seçecektim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.