< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YUSUF340809 -- 14 Ocak 2023; 9:46:32 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YUSUF340809 -- 14 Ocak 2023; 9:46:32 > |
Top üniversiteler jargonunda 5 üniversiteden bahsedilir ve bu 5’li Sabancı, Koç, Bilkent, Boğaziçi ve ODTÜ’dür. Top 6 diyip İTÜ ekleyeni hiç duymadım.
|
Yazdıklarınıza katılıyorum. Eksiklikleri ve artılarıyla Sabancı türkiyedeki top 5’te, bölüme veya aranan imkana göre bu beşlinin sıralaması değişse de genel kaide bu yönde. Ben hem sabancı hem de diğer top okul başlıklarında fikirlerimi beyan ederken hep minor faktörlere göre karar verilmesi gerektiğini, özellikle eğitim ve imkan açısından eşit olduğunu vurgulamaya çalışıyorum.
İlk paragraftaki söylediklerinize istinaden benim eleştirdiğim tutum bu kareem said isimli arkadaşın olumlu özellikleri söyleyenleri PR’cı ilan etmesi. ODTÜ EEE vs Sabancı MDBF başlığında ODTÜ EEE’yi öven uzunca bir mesaj yazmama rağmen arkadaş garip bir eziklik dürtüsüyle beni PR’cı ilan etti ![]() |
Elinize sağlık. Olması gerektiği gibi bir üslupla, objektif değerlendirme yapmışsınız.
|
Troller out demiştim ama 😡😁
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kareem Said' -- 31 Temmuz 2020; 21:33:31 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|