Burda okuyan arkadaşlar bilgisayar mühendisliği yoğunluğunu biliyoruz bu sıkıntı çıkarıyor mu bir de mezunlar ve sektörleriyle ilgili elinizde grafik falan var mı internette bulamadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sabancı
-
-
güzel bölüm ama kampüsünün yeri kötü, sipariş verince gebzeden geliyormuş diye duydum
-
Bilkent gel aşkım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2den 3 geçtim. Mezunlar ve sektörle ilgili elimde veri olmasa da ders seçimlerinde sıkıntı çıkabiliyor. Zorunlu derslerde sıkıntı yok da seçmelilerde hizli olman gereken veya umduğunu degil bulduğunu alman gereken durumlar olabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mramelex -- 16 Temmuz 2024; 11:18:34 >
gelme
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
her ne kadar aşağılamaya çalışsan da birinin o sıralamayı kepaze etmesini istemem, sabancı iyi bir üniversite olsa da ceng açısından 3 haneli sıralama yapıp yazılabilecek bir üni olduğunu düşünmüyorum. onun yerine illaki özel istiyorsan bilkent, istanbul olsun istiyorsan boğaziçi, ankara olur diyorsan odtü daha iyi mezunlara sahip
bu sayfalar karşılaştırma yapman için işine yarar
www.linkedin.comhttps://www.linkedin.com/school/sabanci-university/peoplewww.linkedin.comhttps://www.linkedin.com/school/bilkent-university/peoplewww.linkedin.comhttps://www.linkedin.com/school/bogazici-university/peopleumarım sıralaman gibi psikiyatrini de düzeltirsin yine de başarılar
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Puhahahaha
5 haneli sıralama yapıp millete akıl verme git ayt denemesi çöz
kardeş ben zaten yazılımcıyım faydası olur diye yazdım ne garip adamsın, işine bak
-
17 yaşında yazılımcı mı
evet kardeş 3 yıldır da vergi mükellefiyim hatta, herkesi kendin gibi boş adam sanma
-
ilk defa katılıyorum,
sabancıyı seçmenin özel bir sebebi yoksa ilk 200ye girip sabancı yazmak çok saçma. Mezunlarını biraz araştırdım, kesinlikle bilkentten kötü. Bilkent cs yaz ama senin gibileri orada hüpletebilirler, rekabet fena
-
Sabancı'dan yenilerde mezun oldum, bence Türkiye'de hala genel müfredat - serbestlik ve sağladığı fırsatlar açısından değerlendirildiğinde Türkiye'de girilebilecek en iyi bilgisayar mühendisliği bölümlerinden biri. Yıllar geçtikçe bölüm kalabalıklaştı, ancak giderek bu normalleşiyor, okulun bu yoğunluğu karşılamada başarısız olduğunu düşünmüyorum. Gelecek yıl bir veri bilimi programı açılması planlanıyordu, onun da bu yoğunluğu azaltması bekleniyor. Benimle mezun olan tanıdığım çoğu arkadaşım Türkiye'de top sayılabilecek yerlerde işe girdiler veya yurtdışında çok sağlam yerlerden YL kabulleri aldılar. Diğer okulların içine girmeden eğitim konusunda bir yorum yapmak tabiki zor, ancak Sabancı dışında sadece Bilkent'i düşünebilirdim muhtemelen. Bilkent'in özellikle Amerika'da doktora vs. için Sabancı'dan daha iyi olduğunu kabul etmek lazım, bu da biraz network ile alakalı. Günün sonunda ben Sabancı'yı önerirdim.
-
Kız mısın sabancıda okuyorum yardımcı olabilirim
Abi ne güzel genelliyosunuz ya sabanci ie (zamaninin manufactring systems engineeringi) 2002-2009 arasi mezunlari modern/yok sonrasi zamanda 90larin bilkent elektronigi ile kapisabilecek tek placement profiline sahip mesela.
ben ceng adına konuştum
-
Bariz kotu diye bir durum orada da sadece akademide mevcut, kisa vaadede faang veya denk sirketlere girme konusunda sabanci daha hizli, ve duzgun baktiysaniz inanılmaz bir gender bias var sabancida, kizsaniz direkt sabanciya gidin (neden bilmiyorum cok absürt bir bias var)
niye
Şuanda akademiye başvurmadan abd veya isviçrede çalışmak çok zor diye biliyorum, doğru mu
5 10 sene önce bölümden bağımsız rahatça gidilebiliyordu fakat yine en iyiler çok rahat gidiyordu, bilkent ve sabancının öğrenci kalitesi çok iyi zaten. o yüzden şuana göre karşılaştırmak daha mantıklı olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFE1A8108 -- 16 Temmuz 2024; 12:31:44 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
evet kardeş 3 yıldır da vergi mükellefiyim hatta, herkesi kendin gibi boş adam sanma |
Benzer içerikler
- kiloyla kitap satma
- final deneme kulübü
- tıptan mezun olduktan sonra atama
- en iyi iktisat fakülteleri
- benim hocam ayt kimya video ders notları pdf
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X