Ea 400 civarı sıralamam var ekonomi okumak istiyorum siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Not: Koç için uluslararası ilişkiler seçip çap yapmayı düşünüyorum(tabi burs çıkarsa, çıkmama ihtimali de var o yüzden koçun olmadığı alternatif bir sıralama da yaparsanız sevinirim) Not2: İstanbul ya da ankarada oturmuyorum mecbur yurtta kalacağım |
Koç-Boğaziçi-Bilkent-Sabancı
-
-
Bilkent sabancı bence vakıf seç imkanları iyi oluyor derece yapanlar için -
Hocam Boğaziçi'nin yurtları yurt sayılıyor mu diye öğrencilerine bir sorun derim çünkü hiç iyi şeyler duymadım.Onun dışında Boğaziçi seçerdim ben. -
Econ’da bilkent baya iyi durumda. ücretsiz 2 kişilik yurt ve 4250 lira harçlığı gözardı etmemek lazım. ben olsam düşünmezdim bile. tabii maddi açıdan kafam rahat diyorsan boğaziçi yazılır.
-
Haklısınız hocam Boğaziçi için en endişe ettiğim durum yurtları
-
Doğrudur hocam eğer koç bursu çıkmazsa yüksek ihtimalle Bilkent yazarım
-
koç'ta yurt bursu çıkarsa koç, boğaziçi'nin yurtları cidden berbat haldeymiş. bir de kütüphane falan filan çok ağır sıkıntılar yaşıyorlar. sabancı hakkında fikrim yok ama genelde vakıfların iibf hocaları çok çok iyi oluyor. bilkent'in avantajı sanırım "kesin" yurt çıkacak olması ve para alacak olman bir de tabii ki kadrosu. bence vakıflardan içinize sineni seçin hocam. tebrik ederim bu arada. başarılarınız daim olsun.
-
Çok teşekkür ederim hocam
-
Boun bu 3 üniversitenin arkasında sıralanır şu an. Dışarıdan ambalajı duruyo sadece. -
o ambalaj çok kuvvetli ama sektörde hakkını yememek lazım ama şu durumda haklı ben bu durumda oyumu koçtan kullanırım daha basit ve çap imkanları çok geniş
-
özeller de baya riskli artık ya. Hayatında bir şey ters gitse burs kesilme durumları olsa 700k tl ile döşeniyorsun. Zor iş bu devirde ünv.
-
güzel saçmalamışsın.
-
Hocam ne yazalım o zaman
-
Ben 4 yıldan fazla süredir Boun’da okuyorum, söyle bakalım liseli youtube videolarından neler öğrendin boun hakkında da ben saçmalıyorum?
-
Koç-bilkent iktisat yazardım
-
Yurtta kalacaksanız Bilkent ve Sabancı daha iyi olur hocam, bu iki okulun yurt ve başarı bursu sizi görece iyi bir şekilde yaşatır, aileniz ekstra masrafa girmiş olmaz. Zaten bu okulların etiketleri birbirlerine çok yakındır. Ekşi Sözlük'te gördüğüm bir giriyi burada paylaşıyorum, yazar fakethat:
"bence bilkent her şeye rağmen, diğer alternatiflerinize de kıyasla yapabileceğiniz en iyi ankara tercihi. ankara'daki arch enemy'si * odtü'den bariz avantajı özel bir okul olmasında saklı. eğer kapsamlı burslu gelecekseniz kesinlikle bilkent'e gelin şu ekonomik şartlarda. ha derseniz ki ailem beni geçindirir, elbette istediğinizi seçin fakat orta direk, alt gelir grubu bir ailenin mensubu iseniz bilkent'in size vereceği aylık burs ve bedava yurt sizi serin sulara atar şu enflasyonda. artık kimse eve çıkamaz, özel yurtlar aldı başını gitti. bilkent size ücretsiz iki kişilik oda ve aylık burs sağlıyor. bilkent kapsamlı burs vs. odtü sorusunun cevabı bence 5 sene önce de bilkent'ti, fakat artık şu ekonomik koşullarda ben içim rahat bilkent kapsamlı burs seçin derim eğer istediğiniz şey oluyorsa.
bilkent'e en iyi ankara tercihi dedim, istanbul'da işler farklı mı? aslında değil. boğaziçi gibi marka değeri yüksek devlet okulları halen tercihlerde öncelik arz edecektir lakin erzurum'dan boğaziçi'ne okumaya gelen bir çocuk, ev kiraları 20 bin lira falanken istanbul'da nasıl konaklar, ne yer, ne içer bilmiyorum. işe girip çalışanlar para yetiremeyip ailesinin yanında dönüyor, iş artık oraya geldi. dolayısıyla istanbul'da da özel okulları baz alırsak sabancı üniversitesinin de katkı bursu olduğunu biliyorum, değerlendirebilirsiniz. koç hakkında bilgim yok. bir de bilkent istanbul'daki özellerden hep bariz daha ucuzdu eğitim politikası gereği. dediğim gibi, yalnız ankara'da değil, türkiye'de de şu ekonomik şartlarda bence tercih sebebi bir okul."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 20 Temmuz 2023; 14:35:5 >
-
Çok teşekkür ederim hocam eğer koç yurt+cep harçlığı bursu çıkmazsa en mantıklı tercih bilkent gibi görünüyor
-
Boğaziçi makineye sıralamam yeterken tam paralı bilkent cs okuyorum ailem de zengin değil. Bu yeterli sanırım.
-
Senin düşüncen ne hocam bu okulları nasıl sıralarsın?
-
Bilkent katkı bursu yurtta kalanlar için 4.5k kalmayanlar için 6.5k olmuş bu arada şimdi mail geldi
Yurtta kalacaksanız Bilkent ve Sabancı daha iyi olur hocam, bu iki okulun yurt ve başarı bursu sizi görece iyi bir şekilde yaşatır, aileniz ekstra masrafa girmiş olmaz. Zaten bu okulların etiketleri birbirlerine çok yakındır. Ekşi Sözlük'te gördüğüm bir giriyi burada paylaşıyorum, yazar fakethat: "bence bilkent her şeye rağmen, diğer alternatiflerinize de kıyasla yapabileceğiniz en iyi ankara tercihi. ankara'daki arch enemy'si * odtü'den bariz avantajı özel bir okul olmasında saklı. eğer kapsamlı burslu gelecekseniz kesinlikle bilkent'e gelin şu ekonomik şartlarda. ha derseniz ki ailem beni geçindirir, elbette istediğinizi seçin fakat orta direk, alt gelir grubu bir ailenin mensubu iseniz bilkent'in size vereceği aylık burs ve bedava yurt sizi serin sulara atar şu enflasyonda. artık kimse eve çıkamaz, özel yurtlar aldı başını gitti. bilkent size ücretsiz iki kişilik oda ve aylık burs sağlıyor. bilkent kapsamlı burs vs. odtü sorusunun cevabı bence 5 sene önce de bilkent'ti, fakat artık şu ekonomik koşullarda ben içim rahat bilkent kapsamlı burs seçin derim eğer istediğiniz şey oluyorsa. bilkent'e en iyi ankara tercihi dedim, istanbul'da işler farklı mı? aslında değil. boğaziçi gibi marka değeri yüksek devlet okulları halen tercihlerde öncelik arz edecektir lakin erzurum'dan boğaziçi'ne okumaya gelen bir çocuk, ev kiraları 20 bin lira falanken istanbul'da nasıl konaklar, ne yer, ne içer bilmiyorum. işe girip çalışanlar para yetiremeyip ailesinin yanında dönüyor, iş artık oraya geldi. dolayısıyla istanbul'da da özel okulları baz alırsak sabancı üniversitesinin de katkı bursu olduğunu biliyorum, değerlendirebilirsiniz. koç hakkında bilgim yok. bir de bilkent istanbul'daki özellerden hep bariz daha ucuzdu eğitim politikası gereği. dediğim gibi, yalnız ankara'da değil, türkiye'de de şu ekonomik şartlarda bence tercih sebebi bir okul." |
Sevgili dostum, 'Gebze > Ankara' tespitinizi sürrealist imgelerin postmodernizmle harmanlanmasıyla oluşan metafiziksel bir çalışma olarak görüyorum. Fikrimce, sanatınızı icra etmek için buralarda harcanmak yerine daha entelektüel mecralarda yer edinmelisiniz.
|
Ben 4 yıldan fazla süredir Boun’da okuyorum, söyle bakalım liseli youtube videolarından neler öğrendin boun hakkında da ben saçmalıyorum? |
Bilkent sabancı bence vakıf seç imkanları iyi oluyor derece yapanlar için
|
Benzer içerikler
- bekir avşar
- dershaneden kayıt sildirmek
- kpss 2024 forum
- venegis xr 37.5 mg kullanıcı yorumları
- yks 480 puan kaç bin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X