Şimdi Ara

Koç-Boğaziçi-Bilkent-Sabancı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
3.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boğaziçi ve ticarethaneler karşılaştırması görmediğim kalmıştı onu da gördüm bu forumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap Turkiye'nin tek universitesi Bilkent.

• federerinbilegi kullanıcısına yanıt

Hocam sabancının ortamı nasıl ? Yani burslu öğrenci sayısı bilkente kıyasla daha az bu sıkıntı yaratıyor mu ?

• ozgurlukheykeli kullanıcısına yanıt

Hocam Boğaziçinin yurtları benim için sıkıntı 6-8 kişilik odalarda kalmak kabul edebileceğim bir şey değil

• Koc 2 senedir ne oluyo belli değil acabilir misiniz hocam
    İdare felaket tkr hocam siz de bunu acsaniz onceden gormedim boyle bir sey

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam bana da tm 300 civarı geldi, sırf Boğaziçi'nin yurt sorunundan dolayı Bilkent İşletme yazacağım.

• Wanderfox kullanıcısına yanıt

Ekside son sayfalardaki Twitter linklerine tiklayin bi fikir verir, cok fazla olay var direky yazilamayacak kadar

• ortam genel olarak bilkent'le aynı asla bir itü odtü boğaziçi ortamı bekleme, her ne kadar kulüp vesaire çok var deseler de dedikleri kadar aktif değil spesifik bir iki tanesini çıkarırsan. zaten tüm üniversite mühendislik okuyor pek bir zaman da olmuyor başka şeylere. 1.5 milyon metre kare arazide 4000 lisans öğrencisi var herkes kendi halinde takılıyor genelde. ha sen girişken birisiysen asla sorun çekmezsin. zaten hazırlık ve ilk sınıfın recitationları güzel ortam arkadaş bulabilmek için. daha sonrasında ancak grup ödevleri vesaire sayesinde insan tanıyabiliyorsun.

burslu konusunda da bence sabancı'nın oranı gayet iyi. yarım burs vesaire dahil ettiğinde yüzde 60'ın falan üzerindeydi burs alanların oranı. ama holding tarafından aşırı bir şekilde sübvanse edilip fiyatları düşük tutulan bilkent'le kıyaslanabilecek bir yer yok tabii ki bu konuda.

• federerinbilegi kullanıcısına yanıt

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim hocam

• odtü itü ytü var bogazicini begenmediysen

• ozgurlukheykeli kullanıcısına yanıt

Hocam econ için odtü , itü , ytü bilkentin gerisinde bence

• marmara hacettepe ve istanbul bile ticarethanelerden daha itibarlı. bunların hic biri uymuyorsa bilkente zarta zurta bakarsın siralamana yazik etme 500 bininci adamla ayni diplomayi alacaksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurlukheykeli -- 26 Temmuz 2023; 21:47:29 >
  • Cevabınız için teşekkürler hocam ama katılmıyorum

• Bilkent candır dostum. Kampüsü, olanakları, eğitimi on numara beş yıldız. Hele kapsamlı bursluysan rahat rahat yaşar gidersin.

Az önce kampüsten geldim, havuza gitmiştim. Ulan adamlar harbiden yapmış be diyorum her gidişimde. Kaliteli bir üniversitenin öğrencisi olduğunu sonuna kadar hissediyorsun.

• Sıralama yapacak olsam şöyle derdim:
    1- Sabancı
    2- Bilkent
    3- Boğaziçi
    4- Koç

Boğaziçi ve Koç'ta yurt sorunları var, bu dönemde buraları tercih etmemek daha güvenli bence.
    Sabancı ve Bilkent arasında da Sabancı hem daha iyi bir şehirde olması, hem kampüsünün daha iyi olması hem de daha sosyal bir ortamı olması bakımından Bilkent'den iyi.
    Top-tier okullardan Koç hariç hepsini tecrübe etme şansım oldu, kampüs hayatı konusunda en kötüsü bence Bilkent.

• neinname kullanıcısına yanıt

Koç-Boğaziçi-Bilkent-Sabancı 

Sevgili dostum, 'Gebze > Ankara' tespitinizi sürrealist imgelerin postmodernizmle harmanlanmasıyla oluşan metafiziksel bir çalışma olarak görüyorum. Fikrimce, sanatınızı icra etmek için buralarda harcanmak yerine daha entelektüel mecralarda yer edinmelisiniz.

• D0MEST0S kullanıcısına yanıt

Sabancı'dan shuttle'a bindiğin zaman 40 dakikada Kadıköy'de oluyorsun. Bilkent'den Kızılay'a otobüs ve metro ile gideceksen kırk dakikadan daha fazla sürer. :d

Bilkent-Kızılay (arabayla 16 dk / toplu taşıma 40dk 19tl ) + (bedava bilkent servisi de var)
    Ve Bilkent çankaya'da, yani çok da gezmeye gerek yok zaten konumu iyi.

Sabancı-Kadıköy (arabayla 51dk / toplu taşıma 2sa 20 dk 32tl)

Ama siz yine de Sabancı'yı İstanbul'daymış gibi düşünebilirsiniz üstadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D0MEST0S -- 27 Temmuz 2023; 21:47:53 >

Shuttle katiyorsak Bilkent ringi 16-17 dakikada bahcelide 22-23 dakikada tunusta oluyo zaten (4.40-5.40 ringleri istisna, o sirada trafikle 1 saatin uzerine bile çıkıyor), cok acelen varsa kizilay spesifik olarak, metroyu denk getirirsen 20 dakikafa Kızılay metrodan cikarsin (9.40-10.40-11.40 ringleri genelde tam yetisiyor)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.