Şimdi Ara

Koç-Boğaziçi-Bilkent-Sabancı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
3.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bilkent'den daha seyrek mi bilmiyorum, ama siz karar verebilirsiniz hocam: :d

https://www.sabanciuniv.edu/tr/kampus-shuttle-seferleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neinname kullanıcısına yanıt

Bos çok aralik var yaw (kampüsten kalkanlara baktım ve sadece kampusten nasil kacarim diye baktım asyayi cok bilmediğim icin) (9.40-11.30, 14.00-15.45???, 18.15-19.50 kritik bence, bu aralara en az 1 daha lazim)

Bilkentte 7.40tan 23.40a kadar her 40 gece kalkıyor bi de hic sıklıklarindan memnun olmasam da 175 176lar var aradaki dakikalarda

Bi de can kurtaranimi eklemesem olmaz, gece 1.40 tunus ringi Haftada 2 gun, o iki gunde de mudavimiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 27 Temmuz 2023; 23:27:13 >

Hocam iyi ayarlamakta sıkıntı yok ama konumu bu kadar kötü olan bir yer için daha sık ve çeşitli ulaşım kaynaklarının olması lazım. Ben kendimi sürekli shuttle saatlerine göre ayarlamak zorunda kalıyorum, bu sefer de istediğim sürede gezemiyorum. Toplu taşıma kullansan hem az hem de daha uzun sürüyor. Onu da denk getirmekle uğraşıyorsun bi de. Aktarma fazla olması normal ama o da kötü çünkü beklemek zorunda kalıyorsun bazen.

Dışarı çıkmanın zorluğunun 2 sebebi var:

1- shuttle'lar sık değil. 4. levent kadıköy marmaray shuttle'ları çok az. istediğin saatte gidemiyorsun, gürselin istediği saatte gidiyorsun dışarı :D

öğrenci sayısı az ve online dönem vs. olduğu için az oluyor, shuttle'lar dolmadığı için kaldırıyorlar ama bu sefer de doğru düzgün shuttle olmuyor.

2- toplu taşıma uzun sürüyor. km18 iyi oldu geldiği ama kadıköye gideceksen m4'e bineceksin, 4. levente gideceksen e3'e bineceksin, üsküdara gideceksen marmaraya bineceksin, beşiktaşa gideceksen metro+vapur yapacaksın. bu süreyi 1.5-2 saate çıkarıyor zaten. git gel 4 saat sürüyor. hafta sonu idare edersin ama hafta içi dışarı çıkmak mantıklı gelmiyor hiç.

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Dönem içi daha iyidir muhtemelen. Ama yine de shuttle'lar sorunlu evet, orası kesinlikle doğru. :d

• Doğrudur hocam. Ben şimdi yazın (vaktimin bol olduğu bir zamanda) burada olduğum için bir tık daha rahat konuşuyor olabilirim.

Ulaşımı da kesinlikle kötü tabii, ama orası da Gebze ya, Ankara oradan daha iyi olur diyenleri de çok konuşturmamak lazım bence. :D

Şehir farkı kesin var tabii ama dışarı çıkamadıktan sonra pek anlamı olmuyor :D Ben Ankara istiyodum, ODTÜ tutmayınca İstanbul oldu ama memnunum yine. Kocaelide olduğum için iyi oldu ama arabayla 1-1.5 saatlik yol toplu taşımayla 3-4 saat sürdüğü için sinirliyim Sabancının konumuna :D Denk getirince 2.5-3 saate düşürüyorum ama itü boğaziçine insanlar metroyla direkt giderken benim shuttle-otobüs saatlerini kaçırmamak için verdiğim çabayı görünce üzülüyorum  

• Ya çok da Pollyannacılık yapmak istemem de biz de Odtü'de ders yoğunluğundan hafta içi dışarı çıkamıyoruz zaten mesela. Dışarı çıksak da Ankara çirkin yani oldukça, ben kampüste bir yerlerde takılmayı daha çok seviyorum. :D

Sabancı'ya da keşke Sabiha Gökçen'den bir durak daha ekleseler. Sorun çok büyük oranda çözülürdü öyle olsa.

Aynen metroyu uzatsalar güzel olur aslında da zor duruyor :D Sabihaya yeni metro geldi kaç sene sonra, Sabancıya bi 5-10 yıl sonra gelir  

Sabancıda da ilk aydan sonra dersler yoğunlaşıyor, bizde de dışarı çıkmak zor hafta içi ama hafta sonu çıkılabilir tabi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.