Şimdi Ara

------SABANCI vs sabancı------ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
20
Favori
12.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1-Yurtta kaldım daha önce. Bazen birlikteliği olanlar karşı cins başka biriyle yer değiştirip sevgilileri ile kalıyorlar. Ben yurttayken kimin ne yaptığıyla ilgili herhangi bir durumla karşılaşmadım. Kendi odalarında ne yaptıkları da beni ilgilendirmez.

2-Yabancı dil sınavı ile ilgili okulla iletişime geçmeniz daha doğru olur. Pek bilgim yok.

3-Arabası olanları nasıl tespit ediyoruz onu bilmiyorum :) Olan kullanıyor; olmayan shuttle, İETT vb kullanıyor.

4-Koç veya Bilkent’te okumadım, kıyas yapamam. Ama ücretli girenler bile iyi bir ilköğretim, lise eğitimi aldığı için belli bir seviyenin üzerinde oluyor. Yani aynı sıralamayı yapıp kötü üniversitelere gidenlerden daha iyi profildeler. Öğrencilerin yarısı kadarı zaten iyi sıralamalarla gelen öğrenciler. İnek çok yani :)

5-Dersleri anlayabilecek seviyede olmanız yeterli. Konuşma becerisi zamanla gelişir.

6-Oda arkadaşıyla ortak alıyorsunuz, almak isterseniz. Mini buzdolabı alınıyor. 500-1000₺ civarı.

7-CS okuyorum, EE için bir şey diyemem. Bazı derslerde hala 2012 versiyonu kullanılıyor bazı yazılımların. Ve genelde Apple kullananların ek bir şeyler yapması gerekiyor. O yüzden Windows öneririm.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• YUSUF340809 Y kullanıcısına yanıt

+ 1.soru için karma yurtlardan rahatsız olunuyorsa erkek-kız yurtları da var diye biliyorum

• Alexander Volg Zangief kullanıcısına yanıt
    Aynı binada kız-erkek karışık olsa bile her katta sadece bir cinsiyet kalıyor diye biliyorum. Ayrıca sadece kız veya sadece erkek öğrencilerin kaldığı yurt binaları olduğunu ben de duymuştum.

• Güncel burs ve ücretlere üniversitenin web sitesinden ulaşabilirsiniz. Foruma pek sık girmiyorum, bilginize.

• Eğitim kalitesinde hangisi daha iyi bilmiyorum ama bu okulun Koç'tan çok daha öğrenci dostu olduğu kesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğitim kalitesi çok genel bi kavram. Bölümden bölüme, hocadan hocaya değişir. Ortalamada aynı seviyededirler herhalde. Burslar konusunda daha iyi kesinlikle.

Ayni binada ve aynı katta kiz ve erkek öğrenciler kalıyor B2 217de arkadasim kalıyor 2 yan odası kiz.

B2 ve b12 hariç diğer tüm yurtlar kiz erkek ayrı

• Aylık kaç para lazım min yaşam için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • patricktravis kullanıcısına yanıt

hocam sen kaç sıralama bekliyorsun

• Netlere bakmadım hiç hocam 2020x2 gelir

• bakmadıysanız x2 gelirse bile sabancı garanti mi diyorsunuz

Aylık 2500-3000₺ yemek. Yurt ücretsiz değilse aylık 5000₺ (iki kişilik oda). Ulaşım sana bağlı, 500₺ diyelim.

Verdikleri başarı bursu yemeğe bile yetmiyor yani

Welcome to sabancı diyebiliriz. Ben burs almıyomuş gibi şartlıyorum kendimi her ay para gelince mutlu oluyorum.

• Mramelex kullanıcısına yanıt
    Sabancıya gidersem açlıktan ölürüm galiba

• Mertovski53 M kullanıcısına yanıt

b2de kız yok

• Allah Allah b2 b12 karşılıklı ikisi karma diye biliyorum b12den eminim de bide yanilmis olabilirm

• Mertovski53 M kullanıcısına yanıt

b12 karma evet sırf kokudan bile anlaşılıyor içerisi şekerli parfüm kokuyor buram buram

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.