Şimdi Ara

Sabancıyı bırakıp tıpa gitmek.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yalnızca oradan kabul alabildim, elimdeki tek tıp şansı o şimdilik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sl1ent kullanıcısına yanıt

doğrudur hocam ama hangi bölüm? Bilgisayar mühendisliği için girmiştim artık onu da istemiyorum başka ne seçip okuyabilirim ki? Artık sanki o kadar puanla öylesine okuyormuşum gibi geliyor.

• Niçin hocam medipol tıpında yurt dışı olanakları yok mu?

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Hocam medipoldeki düz tıp, uluslararası olan değil

• altiyedisekiz A kullanıcısına yanıt

Açıkcası okulumu çok sevmiştim gönlümden bırakıp gitmekte gelmiyor ama tıp istiyorsam bazı şeyleri feda etmem gerekecek

• mertgms2 M kullanıcısına yanıt

Niçin tıpı bıraktınız? Merkezi yatay geçiş yapabilirdiniz hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıller Deadpool

Niçin hocam medipol tıpında yurt dışı olanakları yok mu?

Tıpta genel olarak pek yok.

• @ErsunYanalFanboi tıpta genel olarak yok mu iyice saçmalaya başlıyorsunuz farkında mısınız zaten boş konuşuyordunuz iyice boş konuşmaya başladınız

muhtemelen bu kötü niyetinizle çevrenizde fazla da insan yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 22 Eylül 2021; 14:25:31 >
  • Hocam ucu çok açık kalmış neden bölümü bırakmak istiyorsunuz bunları bilsek belki yol gösterebilirdi bilenler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıller Deadpool

Niçin hocam medipol tıpında yurt dışı olanakları yok mu?

var hocam özellikle medipol tıpın üst dönemlerdeki öğrencilerine ve mezun olup yurtdışına gitmiş ya da gitmemiş öğrencilere sorun anlatırlar size

medipol gibi iyi okulların çok iyi hocalarının da referansları ile sizii birkaç adım daha öne çıkarır ve verdiği eğitimle diğer öğrencilerin birkaç adım önünde başlarsınız merak etmeyin hocam

en basitinden b2 almanca ile sınavsız kabul alabiliyorsunuz ve örnekleri var

Dr. Cemal - Almanyada Bir Doktoryoutube
    Bu videomda sizlerle Almanya'da nasıl 8 ayda sınavsız denklik aldığımı paylaştım. Umarım yararlı olmuştur. İyi seyirler :) Ayrıca bilir kişi raporumu inceleyip değerlendiren ve bana itiraz sürecinde cesaret veren Dech Med Recruitment ekibine ve Umut Bey'e sonsuz teşekkürler :) Instagram: https://www.instagram.com/almanyadabirdoktor/?hl=tr
    https://www.youtube.com/watch?v=kX8bAQhKS8s

• 18k

• pinhani12 P kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi Sabancıya bilgisayar mühendisliği okumak için girmiştim artık bölümden de iyice soğudum. Tüm gün bilgisayar başında oturmak hiç zevkli gibi gözükmüyor. Sabancıdaki diğer bölümlere baktığımda da kendime uygun ve ilerde bana çok iyi kapılar açacak pek bir bölüm de göremiyorum. Bu yüzden acaba tıpa mı gitsem diye bayadır düşünüyorum. Bununla ilgili baya eski konularımda var.

• Son zamanlarda çok görüyorum. Bilgisayar mühendisliği yazan herkes otomatik olarak yurtdışında gidecek sanıyor ama durum hiç öyle değil. İnsanlar sırf yurtdışında yaşamak için Bilgisayar Mühendisliği seçiyor. Sonu da hüsran olur genelde

• the earendil T kullanıcısına yanıt
    Bölümden soğumamın bir nedeni de o, bilgisayar mühendisliğine aşırı bir yönelim var ve bu ileride aşırı bir mezun demek. Onca adamın arasından sıyrılmak da hiç kolay olmayacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • up

• Hacı cb seçimlerinden sonra medipol balonu patlar benden demesi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cb seçimleri sonrası görüşelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ein ausländer -- 22 Eylül 2021; 20:22:27 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ahmet Davutoğlu varken de Şehir Üniversitesi vardı puanları da fena değildi. Şu an yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.