Şimdi Ara

Sabancıyı bırakıp tıpa gitmek....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepinize iyi akşamlar, Ben geçen yıl bu dönemler Sabancı üniversitesine bilgisayar mühendisliği okumak için girmiştim. Ama hazırlık okuduğum bir yıl içerisinde çeşitli nedenlerden dolayı bilgisayar mühendisliğinden soğudum. Sabancıdaki diğer bölümlere baktığımda seve seve yapabileceğim ve kendim için okumaya değer başka bir bölümde göremiyorum. Bu Cuma saat 17:00'a kadar Medipol Tıp'a kaydımı yaptırıp Sabancıdan gidebilirim. Sizce Sabancıda devam mı etmeli Medipol Tıpa mı geçmeliyim? Hedefim yurt dışına çıkmak. Lütfen nedenleriyle birlikte belirtiniz. Troller uzak dursun lütfen.

Sabancıdaki diğer lisans programlarının listesi:

www.sabanciuniv.edu
    Tüm Programlar | Sabancı Üniversitesi
    https://www.sabanciuniv.edu/tr/tum-programlar#lisans

• Up

• Malliktir Sabancı bırakılır mı lan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönlünden hangisi geçiyorsa o hacı böyle soruları sakın foruma sorma ileride pişman olursun :D

• hocam sevmezseniz devam etmek istemezsiniz zaten ama sabanciyi birakmazdim ben. Ilerde ulasabileceginiz yerleri hayal edin ki buralar sizin de gayretinizle iyi yerler olacaktir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam benim tavsiyem ilgin varsa kesin tıpa git. Tıp bence güzel bölüm. Sonuçta puaninizin iyi olduğunu düsünerek iyi tıplara puaniniz yetiyordur(siz zaten medipol demissiniz ama). Hocam tıpta çok fazla alan var. Illaki kendinize uygun bir alan bulursunuz. Bence yurt dışı icin en azından benim bildigim kadariyla almanya mesela sadece dil bilsen gitmene yetiyor. Hocam tip evrenseldir. Burada alacagin eğitim ile her ulkede iş yapabilirsin. Bence diğer bölümlerde gitmesi daha zor. Neden mi çünkü eger siz mesela bilgisayar icin söyleyeyim gitmek isterseniz gideceginiz ulkenin size referans olması ve sizin en azindan oradaki mühendislerden bile fazla bir bilgi birikimine sahip olmaniz lazim sizi secmeniz icin. Ayrıca freelance işlerinde ise en azindan benim gördügüm pakistan, hindistan gibi ülkeler çok ucuza iyi işler yapiyorlar. Bu nedenle freelance de iş bulmakta sorun olduğunu düşünüyorum. Ama bir tıpta siz nerde olursaniz olun ortalama aynı bir bilgi birikimiyle çıkarsiniz. Ülkerinde sağlikta hep açığı olacagini düşünürsek sizin yurt dişına gitme ihtimalinizin kolay olacagini düşünüyorum. Bunlar benim fikrim açikçası. Kendi fikirlerimi belirttim. Yanliş ya da eksik bir seye varsa düzeltirsiniz. Başarılar hocam.

• Hedefin yurt dışına çıkmaksa KESİNLİKLE tıpa geçme çok pişman olursun sonra. Sabancı'fan herhangi bir mühendislik bölümünü bitir 50 kat daha rahat bir şekilde yurtdışı yaparsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TIPI BIRAKIP BOĞAZİÇİ KASMAK
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • The biggest dreamer T kullanıcısına yanıt

Hocam tıp mı okuyorsunuz

• medipol gibi iyi bir okulun fırsatlarını kullanarak yurdışına çıkabilirsin, medipol bu alanda çok başarılı bir okul kesinlikle ama çok çalışacaksın  

• Konudan bağımsız sabancı ortamı nasıl hocam tavsiyeleriniz var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

hocam tıpta araştırmacı üni olarak üni sıralaması nedir sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

medipol gibi iyi bir okulun fırsatlarını kullanarak yurdışına çıkabilirsin, medipol bu alanda çok başarılı bir okul kesinlikle ama çok çalışacaksın  

Hocam Medipol UTF’den bahsetmiyor ama arkadaş. Bence bu konuda normal Medipol’dense HÜTF, Cerrahpaşa falan daha mantıklı olmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1764CAEDD

Hocam Medipol UTF’den bahsetmiyor ama arkadaş. Bence bu konuda normal Medipol’dense HÜTF, Cerrahpaşa falan daha mantıklı olmaz mı?

Alıntıları Göster

onların sıralaması yüksek konuyu açan arkadaş yanılmıyorsam 17-18k gibi bir sıralama yapmıştı

bu sıralamarda medipol en iyisi diyebilirm

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

onların sıralaması yüksek konuyu açan arkadaş yanılmıyorsam 17-18k gibi bir sıralama yapmıştı

bu sıralamarda medipol en iyisi diyebilirm

Alıntıları Göster

Haa ben nedense tam burslu girmiş gibi düşündüm, o zaman en mantıklısı Medipol olur cidden.

• Evet hocam tıptayım

• Ban

• Gönlünden ne geçiyorsa onu yap hocam bende bu sene tıpı bıraktım tekrar hazırlanıyorum foruma sorulacak bir soru değil bence bu.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.