Şimdi Ara

TIPI BIRAKIP BOĞAZİÇİ KASMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
3.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şuan tıp 1.sınıf öğrencisiyim. Fakülteyi herhangi bir bölüme aşırı meraklı ve ne istediğimi bilmediğim ve tabikide çevre baskısının etkisiyle yazdım. Derslere gram çalışmıyorum son hafta az bi bakıp kopyayla 80 üstü alıp geçiyorum malum çevrimiçi eğitim ki buradan da anlarsınız merakımı ilgimi bölüme. Taaa okulun ikinci haftasından beri kafamı kurcalıyor bırakıp yatay geçiş yapmak veya sınava tekrar hazırlanmak ama biliyosunuz ki bu sene obpm kırık seneye hazırlansam da yıl kaybı olacak. Amacım boun iktisat veya işletme olmadı gs falan düşünüyorum veya itü işletme müh.(yatay geçiş) onlara da iyi diyorlardı. Bu sene sınava girip geçen seneki tyt puanımı kullansam yani kalan süreçte sadece ayt kassam yetişir mi? (Geçen seneki tyt netim 100) Yoksa bu sene rahat takılıp seneye rahat kafayla mı denesem bu maratonu ama sene kaybından çekiniyorum işte. Sizce ne yapmalı? (Bölümü bırakmaya kesin karar verdim gibi...) Acil cevaplarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler...(Lütfen neden seçtin madem vsye girip dağıtmayalım komuyu sorduğum şey belli arkadaşlar.)

• tekrar atıyorum.

normalde soracaktım neden tıp seçtin o zaman hakka giriyosun böyle diye ama son cümlene kadar okudum o yüzden sormuyorum. şunu söylüyorum

AİLE BASKISININ GÖZÜ KÖR OLSUN. SEVMEDEN TIP YAZMAYIN. kendinize eziyet etmenize değmez.

şimdi asıl sizin sorduğunuza gelirsek yatay geçişi deneyin olursa bu yıl yıl kaybetmezsiniz olmazsa da seneye girmeniz daha doğru olur gibi. çünkü bu yıl yığılma baya çok olacak gibi görünüyor hocam kırıkla 2 kat daha zor artık iyi sıralama yapmak. bu sene ufaktan başlayın sonra yardırın benim fikrim

• 4 ayda tyt halledilir tyt puanini korumak çok mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden 2 konu açtın ki? neyse diğerine yazdım ben

• Ona giremiyorum kaldırılmıştır diyor konunuz ondan bir daha açtım
  • şu dönem de boun yazılmaz.

• Boğaziçi'nde ciddi bi kaos hakim rektör mevzusundan dolayı, 3-4 sene evde kampüs yüzü görmeden mezun olabilirsin Boğaziçi'nde, sıfır network korkusu birçok Boğaziçiliye bile tıpa yatay geçiş düşündürüyor şu online dönemde. Bence iyi karar ver :)

• garipbiroğlan G kullanıcısına yanıt

tekrar atıyorum.

normalde soracaktım neden tıp seçtin o zaman hakka giriyosun böyle diye ama son cümlene kadar okudum o yüzden sormuyorum. şunu söylüyorum

AİLE BASKISININ GÖZÜ KÖR OLSUN. SEVMEDEN TIP YAZMAYIN. kendinize eziyet etmenize değmez.

şimdi asıl sizin sorduğunuza gelirsek yatay geçişi deneyin olursa bu yıl yıl kaybetmezsiniz olmazsa da seneye girmeniz daha doğru olur gibi. çünkü bu yıl yığılma baya çok olacak gibi görünüyor hocam kırıkla 2 kat daha zor artık iyi sıralama yapmak. bu sene ufaktan başlayın sonra yardırın benim fikrim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıpı Geç Bitirmek
    2 yıl önce açıldı
    Hacettepe Tıp'ı Kazanmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İtü işletme mühendisliği de gayet iyi bölüm. Oradan bir tanıdığım gayet iyi yerlere geldi türkiyede çalıştı şimdi new york yaptı

• Yığılmanın sebebi ne hocam çevrimiçi eğitim devam ettiği için mi?
  • garipbiroğlan G kullanıcısına yanıt

Hocam ona bakmayın forumun göze batmayan trollü

Tıptan memnun değilseniz gözü kapalı bırakıp başka bölüme geçin bence

Geçen sene tyt puanı güzelmiş ayt 4 ayda çok rahat halledersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cinadam -- 18 Şubat 2021; 12:25:32 >
  • Hocam gelin ama buralar şampiyonlar ligi ornek ben menzunum 2 yıldır çalışıyorum boyle düşünün. 9 10 saat çalışacaksınız tamam 0 sosyallik 1 günün yarısı dışında falan biliyorsunuz tip kazamissiniz eski yks surecinizi 2ye çarpın
  • dostum kolay gelsin. Yerlestigin yıldaki siralaman istedigin bir yere yetiyorsa bir daha sinava girmene gerek yok. Ek madde 1 ile istedigin bölüme geçiş yapabilirsin. tıp tutturduysan iyi bir universitede mühendislik de geliyordur boşa bir daha sinava girme. basarilar dilerim

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

İsminiz Beyzaysa kesin kilolusunuz doğru mu ?

• Tıp bırakılır mı abicim yapma etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkeseçici

Hocam gelin ama buralar şampiyonlar ligi ornek ben menzunum 2 yıldır çalışıyorum boyle düşünün. 9 10 saat çalışacaksınız tamam 0 sosyallik 1 günün yarısı dışında falan biliyorsunuz tip kazamissiniz eski yks surecinizi 2ye çarpın
    Hocam çalışılır o sorun değil zaten tarih ve coğrafya genel kültürüm var yani yarı yarıya yapıyodum aytde çalışınca yüksek ihtimal fullerim seviyorum zaten. Bir de matta lti ve geoyu unuttum biraz 2.dönem kaldırdıkları için bizde ama o da yetişir bence aşırı aşırı kasmadan. Tek sıkıntı obpnin kırık olması. Geçenlerde bir konu gördüm arkadaş tıpı bırakıp kırık obp ile girmiş 104-105 tyt ve 73-74 ayt ile 495. Olmuş yani ucu ucuna girdi denilebilir o netlerle. ona göre kıyaslayınca benim işim daha zor yani sorulan kısım değer mi risk almaya?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.