|
Bildirim
Mynetemi özendin?
|
2020’yi ileri sarabilir miyiz?
|
DH böyle son dakika tarzı haber yapıyor muydu?
|
Donanimhaber i browser ile açtığında, header bölümünde: DH - Teknoloji, Savunma Sanayi, Video inceleme yazıyor. Gel gör ki, haber, haberin içeriği, tum online ve tv kanallarinda konu konusulmaya, röportaj yapilmaya vs calisilirken donanimhaber, headerda yazanlara uzak bi haberi yayinladi. Ve ciddi anlamda can sıkıcı hale gelen bu siteyi terkidiyar etmenin zamanın geldiğini anladim. Darkhardware vs donemlerinden beri ara ara takip ederim ama ciddi anlamda clickbait yaklasimi artik suyunu cikartti. Ya arkadasim, siz teknoloji sitesi degil misiniz? Hem notification gelecek uzuk bi smile ile hem de zaten elde ettigimiz datalara yeni bir bilgi katmadan 2 saat sonra haber yapacaksiniz. Bu nasil bir amatörlüktür? fx57 olmasa coktan birakmistim takibi, yatin kalkin o adama dua edin.
Dogru, kaliteli, yeni ve doyurucu icerik uretmekten acizsiniz artik. Selametle. |
Aman hocam hiç sorgulamayın. Pilotlar hakkında biraz eleştiri yapınca, adamlar kaç tonluk demir yığınını uçuruyor çok zor ve deha gerektiren bir şey diye yorumlar gelmeye başlar yoksa. Çevremdekilere de anlatamıyorum sivil pilotluk deha gerektiren bir şey değil sadece para ve eğitim meselesi. İlla birileri büyük görülüp övülecekse uçağı yapan mühendisler övülsün...
|
Tüm ülkeye geçmiş olsun inşallah bu tarz kazaların doğal afetlerin haberini duymayız artık.
|
2018 Trabzon ,2020 ocak ve şubat Sabiha Gökçen 2 uçak.Hepsi Pegasus.Uçaklarda mı sıkıntı var pilotlar mı acemi?
Sert iniş yaptı pistten çıkıp araziye girdi deniyor.Fren mi tutmadı pilot hatası mı?Ucuz atlatıyoruz kaçtır. |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|