Acil yardımınıza çok ihtiyacım var. İstanbul'u çok çok az biliyorum. Bulgaristan'a otobüsle gideceğim.
Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan Esenler Otogarı'na kaç saatte giderim acaba? Cuma günü 16:15'de Sabiha Gökçen'e uçağım iniyor. Otobüsüm ise 20:00'de kalkıyor.
Şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar:)
evet arkadaşlar, lütfen yardım edin :(
alternatifleri sıralayayım sana.. daha önce bu hattı her hafta kullanıyordum..
1 sabiha gökçenden 16s'ye binilir, uzunçayırda inilir ve hemen metrobüse gidilir, ordan karşıya geçilir, merter'de inip merter metrosuyla da direk otogara varılır.. köprü traifiği sebebiyle pek tercih edilesi değil bu bence..
2 sabiha gökçenden e-10'a binilir kadıköy de inilir ve hemen akabininde eminönü vapuruna binilir. sonrasında tramwaya binir ve aksaraydan sonraki durakta inlir(adı şuan aklıma gelmedi), ordan aksaray metrosuna geçilir ve otogara varılır..
3 sabiha gökçenden e-10'a binilir kadıköy de inilir ve hemen akabininde beşiktaş vapuruna binilir. ordan ilgili otobüs firmasının yazıhanesine varılır ve firmanın servisiyle direk otogara gidilir..
4 sabiha gökçenden e-10'a binilir kadıköy de inilir ve hemen akabininde eminönü vapuruna binilir. sonrasında eminönü-otogar otobüsüne binilir ve direk otogara varılır..
seçim sana kalıyor..
Hocam çok sağolun ayrıntılı bilgi için. Peki mesai saati çıkışında en hızlısı hangisi olur ve ne kadar sürer? bu çok önemli benim için, ona göre bilet değişikliği yapacağım :-s
1) trafikten dolayı 3) firmanın servisi olmadığından dolayı eliyorum.
Hocam çok sağolun ayrıntılı bilgi için. Peki mesai saati çıkışında en hızlısı hangisi olur ve ne kadar sürer? bu çok önemli benim için, ona göre bilet değişikliği yapacağım :-s
1) trafikten dolayı 3) firmanın servisi olmadığından dolayı eliyorum.
doğrudur genel itibariyle(aksaray-esenler 20-25 dk sürer, kadıköy-eminönü 35-40 dk çeker.). gecikmelerle bu zamana 30-40 dakika ekle derim ben yinede.. birde sabiha gökçen-kadıköy hattınmda havataş gereksiz.. e-10'a binersen aynı zamanda varırsın.. 45-50dk da kadıköyde olur express sefer ile..