Şimdi Ara

Sabiha gökçen havalimanındaki aktarmalı uçuşum hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim yurt dışına aktarmalı biletim var. Aktarma yeri sabiha gökçen. İki uçuş arasında 5 saat zaman var. Eğer zamanında sabiha gökçene uçabilirsem orada zaman geçirebileceğim bir yer var mı? Havalimanına yakın bir yer olabilir. Bana 5 saat havalimanında beklemek çok sıkıcı geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Havaalanında ki kafe vb genelde pahalı oluyor belki lounge'de falan zaman geçirirsiniz tam nasıl oluyor bilmiyorum burda kod falan satan var,sabiha gökçene yakın viaport var sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Viaport zaman geçirmek için iyi bir yer olacaktır aslında. Bir de şunu merak ediyorum: Dış hatlar terminali çok kalabalık oluyor mu acaba? Genellikle 3 saat önce havalimanında olmamız söyleniyor ama ben aktarmalı olarak gitttiğim için valizim görevliler tarafından diğer uçağa aktarılacak. Bu durumda 3 saat öncesinden havalimanında olmama gerek var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ambitious_man -- 25 Ocak 2018; 2:17:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ambitious_man A kullanıcısına yanıt
    Sivil havacılık kuralları gereği yolcu;

İç hat uçuşlarda 1

Dış hat uçuşlarda 2

saat önceden alanda hazır olması tavsiye edilir.

Uçak sadece rötar yapmaz, tam zamanında kalkmak için kapıları ona göre kapatır, ve sen şöyle söyleniyor, böyle yazıyor diye itiraz edemezsin. uçağı kaçırdığınla kalırsın.

bilmem kaç liralık biletini ve seyahatini bir kaç saat için heba etmeye değmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.