Arkadaşlar İstanbulu hiç bilmiyorum Sabiha Gökçen Havaalanından İTÜ Stadyumuna nasıl gidebilirim ?
Kardeşim Sabiha Gökçenden en kısa ve en hızlı gitmek istiyorsan ' havaalanında çıktığında karşında havataş otobüsleri var Taksim'e giden, sor Taksim'e hangisi gidiyor diye hemen gösterirler önünde yazıyor zaten otobüsün ' en son 13 TL gibi bir fiyattı ' taksim son durak zaten , aslında Levent'te insende olur ama istanbulu hiç bilmiyorum dediğin için Levent'te metroya biraz uzak yerde indiriyor zaman sıkıntı değilse ve fazla eşyan yoksa Taksim'de in , hem istiklal caddesinde bir tur atarsın :) sonra Taksim'de meydanda metro var oradan metroya iniyorsun , Hacıosman yönüne giden metroya biniyorsun , İtü-ayazağa metro durağında inip İTÜ yönünden yukarı çık kapıya kadar getirdim gerisinide sen hallediver artık
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
ffmmyyF
kullanıcısına yanıt
Çok sağol hiç eşyam yok bi gün için geliyorum konsere o yüzden dediğin yoladan giderim tekrar çok sağol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme