Şimdi Ara

Söğütlüçeşme’den Şükrü Saracoğlu’na Ulaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pazartesi günü 3 yaşındaki oğlumun doğum günü olması,Ersun Yanal’ın dönüşü sebepleriyle maça bilet aldım.Bu bizim ilk maçımız olacak.Daha önce hiç gitmedim.Beylerbeyi’nde oturuyorum.Köprüye yürüyüp metrobüsle Söğütlüçeşme’ye gideceğim.Stadın hemen yanı biliyorum ama Söğütlüçeşme’de indikten sonra stada nasıl gideceğim bilmiyorum.Trafi uygulaması 18dk yürüme mesafesi gösteriyor.3 yaşındaki oğlumla gideceğim için yürüyüş mesafesi daha kısa bir yol bilen var mı?Ya da farklı bir yol bilen var mı?Fenerium Alt B tribünde olacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Söğütlüçeşme'den Şükrü Saracoğlu Stadı'na Ulaşım

Söğütlüçeşme'den Şükrü Saracoğlu Stadı'na ulaşmak için çeşitli ulaşım seçenekleri mevcuttur. En uygun seçenek, seyahat sürenize ve bütçenize bağlıdır.

Marmaray ile Ulaşım

En hızlı ve en uygun fiyatlı seçenek Marmaray'ı kullanmaktır. Söğütlüçeşme Marmaray İstasyonu'ndan Marmaray'a binerek Ayrılıkçeşme İstasyonu'nda inebilirsiniz. Ayrılıkçeşme İstasyonu'ndan Şükrü Saracoğlu Stadı yaklaşık 10 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Yürüme

Söğütlüçeşme ile Kadıköy arasındaki mesafe yaklaşık 2 kilometredir ve yaklaşık 25 dakika yürümeniz gerekir. Bu seçenek hem uygun maliyetlidir hem de şehri keşfetmek için bir fırsat sunar.

Aktarmayla Ulaşım

Söğütlüçeşme'den Şükrü Saracoğlu Stadı'na aktarma yaparak da ulaşabilirsiniz. Öncelikle Söğütlüçeşme Metrobüs İstasyonu'ndan Kadıköy'e giden metrobüse binebilirsiniz. Kadıköy'de aktarma yaparak minibüs veya otobüsle Şükrü Saracoğlu Stadı'na ulaşabilirsiniz.

Önemli Notlar:

• Seyahat süresi, trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir.
    • Marmaray'ın çalışma saatleri ve ücretleri hakkında güncel bilgi için resmi web sitesini kontrol etmeniz önerilir.
    • Şükrü Saracoğlu Stadı'na maç günleri ulaşım daha yoğun olabilir, bu nedenle önceden planlama yapmanız faydalı olacaktır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 18dk sürmemesi lazım ya. Söğütlüçeşme caddesinden çok yakın stad.

• Bu soğukta yürütmeyin hocam çocuğu. Atlayın oradan bi taksiye, 5 dakikaya götürsün stada. Hasta olmasın bebe.
  • Yürüyerek 10 dk stadı goruyorsun hocam zaten ordan.inince dümdüz yürüyün yol sola vericek ordan soldan devam edin stadı goruceksiniz zaten.Dumduz gitseniz de otopark olcak gorunce sola dönseniz stada çıkar.tum yollar stada çıkıyor hocam bulamama ihtimaliniz yok

• ^beetlejuice kullanıcısına yanıt
    Hocam 10 dk yürüme mesafesi bir şey değil.3 yaşındaki oğlum yürüyebilir o kadar.Trafi uygulaması 18dk gösteriyordu.o yüzden yürüme mesafesi fazla gelmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: BiligBitig

Hocam 10 dk yürüme mesafesi bir şey değil.3 yaşındaki oğlum yürüyebilir o kadar.Trafi uygulaması 18dk gösteriyordu.o yüzden yürüme mesafesi fazla gelmişti
    18 sürmez bide metrobüsten inen Fenerbahçe'liler olur onları takip ederek stada gidebilirseniz zaten hocam
  • dengesizherif kullanıcısına yanıt
    Hocam peki araçla rahat bir noktaya gitsem,oraya aracı parketsem ve taksiyle gitsem o rahat nokta neresi olabilir?Kadıköy’ü iyi bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiligBitig

Hocam peki araçla rahat bir noktaya gitsem,oraya aracı parketsem ve taksiyle gitsem o rahat nokta neresi olabilir?Kadıköy’ü iyi bilmiyorum
    Hocam Kadıköy'de pek öyle araç parkedebilceğin rahat bir nokta yok sana önerim Hasanpaşa'ya git arabayı bi yere parket metro ovar ayrılık çeşmesi metrosu onla kadıköy'e geç metroya binip ordan yürüsünde 10dk sürer ama stad oradan taksiyle vsde gidebilirsin
  • Aracla da gitsen metrobusle de gitsen en fazla 10 dakika yuruyeceksin. Metrobus duragi stadin yani oluyor inip cevresinde dolasiyorsun sadece. Aracin varsa aracla git eski sali pazarinin orda otopark var oraya birakirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kalabaligi takip edin yeter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kalabaligi da takip edebilirsiniz tabii ama stada gireceginiz tarafa gecmeyi unutmayin. Yollar hala kapatiliyor mu bilmiyorum ama mac oncesi ok cizdigim cadde trafige kapatiliyor normalde. Oradan rahatlikla yuruyerek ulasabilirsiniz, sonrasinda ise Fenerium tribun tarafina gecmeniz lazim. Alternatif olarak eski sali pazari icinden de yuruyebilirsiniz.

Alternatif 1
    imgbb.com
    Kadikoy
    https://ibb.co/t2HJNY6

Alternatif 2
    imgbb.com
    Kadikoy
    https://ibb.co/6rrypcD

iki yurume rotasi da yaklasik 12-14dk surer. Arac ile gelecekseniz kadikoy'e hic girmeyin. Metrobus ile ulasmak en mantikli cozum olmakla birlikte, arabayi Goztepe, Feneryolu, Ziverbey tarafina birakip taksi ile gecebilirsiniz. Her turlu taksi stad yanina cok yaklasmak istemeyecektir, ozellike maca yakin giderseniz.

• CCaaNN kullanıcısına yanıt
    Hocam hayatımda aldığım en iyi yol tarifi.Teşekkür ederim.

• Saolun hocam 10 sene maclara gittim 3 sene de stadta calistim. Donem donem her gun kullandigim yollar o yuzden dakikasi dakikasina bilirim

Arac ile giderseniz, mac cikisi arabaya ulasmakta zorluk yasarsiniz ayrica. Taksiler karsiya giden yolculari aliyor sadece. Cok uzun sure yurumeniz gerekir musait arac bulmak icin. Normal sartlarda 2. alternatif daha kisa suruyor yurume acisindan. Ama mac gununde cadde trafige kapandigi icin stad yanindan taraftarlar ile ic ice yurumek daha guzel olur bence. Hava guzel olsaydi 2. alternatif ile yogurtcu parki tarafina gecip orada da vakit gecirilebilirdi ama karar sizin.
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    Hocam sağ ol var ol.Bilgiler çok işime yaradı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.