Bildirim
Sabiha Gökçen -Taksim'e gidis
Selpak Tuvalet Kağıdı, 3 Katlı, 32'li, 1 Paket (1 x 32 Adet) : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B07KCZF96P
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ilerden git sağa dön sonra sola ordan çapraz git sonra dümdüz geri git sola dön sonra tekrar geri git sağa dön
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben şehir dışı okuduğumdan genellikle çok kullanıyorum sabiha gökçen i evimde sarıyer de taksim e giidp ordan biniyorum havataş a öyle gidiyorum genellikle sabiha gökçen den de taksim e dönüyorum havataş en mantıklısı ve rahatı. bir de iett otobüsleri var 4.levent e falan gidiyor onlar berbat herkes kocaman valizlerle doluyor otobüse acayip kötü bir yolculuk oluyor. bence en mantıklısı havataş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Crestfallen.
ben şehir dışı okuduğumdan genellikle çok kullanıyorum sabiha gökçen i evimde sarıyer de taksim e giidp ordan biniyorum havataş a öyle gidiyorum genellikle sabiha gökçen den de taksim e dönüyorum havataş en mantıklısı ve rahatı. bir de iett otobüsleri var 4.levent e falan gidiyor onlar berbat herkes kocaman valizlerle doluyor otobüse acayip kötü bir yolculuk oluyor. bence en mantıklısı havataş.
Teşekkürler. Taksime ücret ne kadar peki, ve ne kadar sürüyor ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchAngeL07 -- 4 Eylül 2015; 22:58:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ArchAngeL07
quote:
Orijinalden alıntı: Crestfallen.
ben şehir dışı okuduğumdan genellikle çok kullanıyorum sabiha gökçen i evimde sarıyer de taksim e giidp ordan biniyorum havataş a öyle gidiyorum genellikle sabiha gökçen den de taksim e dönüyorum havataş en mantıklısı ve rahatı. bir de iett otobüsleri var 4.levent e falan gidiyor onlar berbat herkes kocaman valizlerle doluyor otobüse acayip kötü bir yolculuk oluyor. bence en mantıklısı havataş.
Teşekkürler. Taksime ücret ne kadar peki, ve ne kadar sürüyor ?
hatırlamıyorum 14-16 arası bir rakamdı trafik durumuna göre çok değişiyor o ben taksim den sabiha ya yarım saatte gittiğimi hatırlıyorum ama tam iş çıkışına denk geldiğimde 1 saat 40 dk sürdüğünü de hatırlıyorum istanbul burası ne olucağı belli olmaz.
-
İETTler var hocam önünden kalkıyor en ucuzu bu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X