Şimdi Ara

Sabiha Gökçen den E5 e gelirken radar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
11.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar devlet belli ki parasız kaldı.Yaklasik 2 yıldır kullandigim yoldan radar cezası geldi ilk kez.Hakikaten bizler kaz gibi görünüyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sabiha Gökçen Havalimanından E5 Yönüne Seyahat Ederken Radara Dikkat!

Sabiha Gökçen Havalimanından E5 Karayoluna doğru ilerlerken, 5579 seri nolu bir radarla karşılaşabilirsiniz. Bu radar, Kurtköy Bağlantı Yolu üzerinde, Kartal Bağlantı Yolu kavşağına yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta konumlanmıştır.

5776 seri nolu bir diğer radar da Kurtköy Bağlantı Yolu üzerinde, 5579 nolu radarın yaklaşık 500 metre ilerisinde yer almaktadır. Her iki radar da hız limitlerini aşan araçları tespit etmek için kullanılmaktadır.

Hız sınırlarına uymamak, trafik cezalarına ve puan kayıplarına yol açabilir. Bu nedenle, Sabiha Gökçen Havalimanından E5 yönüne seyahat ederken hız limitlerine dikkat etmeniz ve belirtilen radar noktalarında yavaşlamanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tam olarak nerede acaba?

• Erken seçimden önce yoktu.
  • Tam olarak nerede? Aydınlı sapağı üzerinde mi acaba? Bir de sabit radar mı, eds mi, Fahri müfettiş mi içeriği nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak190591 -- 7 Mayıs 2018; 1:0:36 >
  • İçeriği belli devlete para lazım. Yakında bunlarda yetmez alırken ödediğimiz yetmemiş gibi varlık vergiside gelir bir defalık derler

• Böyle olur olmadık yerlerde ceza keseceklerine trafikte uygunsuz hareketlerde bulunan insanları tespit edip ceza yazsalar belki daha çok kazanıcaklar, hatta halk da huzura ericek böylelikle ama her işte olduğu gibi bu konuda da saçma bir düzen var. Ulu orta motorla ön kaldırmaya çalışanlar, makas atanlar, ara gazı verip son ses müzik dinleyenler dururken 1km/s hız fazla gittin diye ceza yediğimiz bir ülkede yaşıyoruz.

• geçmiş olsun nedir ceza içeriği..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geceleri gazladığım yollardan biriydi bundan sonra yemez artık. Geçmiş olsun hocam.
  • o yolda radar olduğu yüzkere yazıldı.ben 90 ı geçmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cezanın Düzenlendiği Yer
    KURTKÖY BAĞLANTI YOLU RADAR GÖRÜNTÜSÜ BULUNMAKTADIR RADAR NO:5579

Ceza Maddeleri
    51/2-A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 7 Mayıs 2018; 11:10:21 >
  • Adamlar ilk 3 ayda neredeyse geçen sene yazılan cezaların toplamı kadar ceza kesmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xeriko01 -- 7 Mayıs 2018; 11:20:6 >
  • Şu seçim geçsin cam filmi de başlar
  • Closer kullanıcısına yanıt
    Amac can guvenligi, trafik duzeni vs degil ki.

Gecen dortluler yanarken 5 DK icinde markete girip cikana kadar arabayi cekmisler. Belki 100tane araba var yol ustune parkeden, cunku park yeri yok, mecbur yolun kenarina koyuyoruz. Sonra bize cekin diyorlar cekiyoruz, devletin paraya ihtiyaci var diyorlar piskin piskin.

• Bunu ancak radardan yediğiniz bu cezadan mı anladınız?
  • aynı yerden bende ceza yedim

KURTKÖY BAĞLANTI YOLU ( 5579 SERİ NOLU RADAR CİHAZINDA GÖRÜNTÜ KAYDI MEVCUTTUR )

Ceza Maddeleri

51/2-B

Ceza Tutarı (TL)

1979,00

• by_0tt0man B kullanıcısına yanıt

O yoldan ben de çok geçiyorum bugüne kadar ceza gelmedi çünkü ağır ağır gidiyorum orada birçok noktada da radar olduğuna dair uyarı bilgilendirmesi var. Geçmiş olsun bu arada.

• by_0tt0man B kullanıcısına yanıt

hız limiti kaçmış?

• erka1907 kullanıcısına yanıt

saçma sapan yerlerde radar cezası yememek için aracımda navigasyon devamlı açık durur, 3 ay evvel geçtiğimde 90 diye hatırlıyorum,

• degobar kullanıcısına yanıt
    Hangi navigasyondan radarlar gözüküyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sygic navigasyonu kullanıyorum bilinen radar ve hız kamerası olan yerler genelde bütün navigasyonlarda görünüyor asıl önemli olan sürüş sırasında araç hızı haritada o yol için belirlenen hızdan fazla ise alarm ötüyor ben de hız kesiyorum,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degobar -- 27 Eylül 2023; 13:53:50 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.