Şimdi Ara

ESENLER OTOGAR-SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANINA TOPLU TAŞIMA İLE GİDİŞ ALTERNATİFLERİNE İHTİYACIM VAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
28.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ESENLER OTOGAR-SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANINA TOPLU TAŞIMA İLE GİDİŞ ALTERNATİFLERİNE İHTİYACIM VAR?

öncelikle en hızlı şekilde nasıl giderim? uzun zaman oldu otogar-sabiha arası gitmeyeli bu yüzden değişmiş diye düşünerek sorayım dedim... iyi forumlar.

• havaşı kullanmayacaksın ki alternatif yol aradığına göre kullanmayacağını varsayarsak

içerideki metro ile aksaraya gidiyorsun,oradan tramvaya geçip eminönünde iniyorsun vapur ile kadıköye geçiyorsun vapurdan inince iskeledeki duraktan E10 express hattır bu,buna biniyorsun direk sabiha
  • photo_canon1 P kullanıcısına yanıt
    metro ile yenikapı durağına git aksaraydan sonraki durak, yeni açıldı sayılır. sonra marmarayla ayrılıkçeşmesi, ordan metroyla kartala kadar gidersin ama ordan hangi numaralı otobüsler sabiha gökçene gider bilmiyorum ancak tramvaya ve vapura falan bineyim deme hızlı gitmek istiyorsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: irriducibili

havaşı kullanmayacaksın ki alternatif yol aradığına göre kullanmayacağını varsayarsak

içerideki metro ile aksaraya gidiyorsun,oradan tramvaya geçip eminönünde iniyorsun vapur ile kadıköye geçiyorsun vapurdan inince iskeledeki duraktan E10 express hattır bu,buna biniyorsun direk sabiha

teşekkürler hocam zaten otogardan havaş yok sabiha gökçene olsa kullanırdım doğrusu...

hocam dediğin yolu fazlasıyla uzatır... bana hızlı bir seçenek lazım, ama gene teşekkür ederim.
  • abi tamam da otogar nere sabiha nere

bir kere aksaraydan eminöüne tramvay max 10 dakika,vapur ile kadıköy ortalama 25-30 dakika oradan bineceğin express hat da ortalama 50 dakika

he bunları boşverelim o zaman,içerideki metroya bin yenikapı son durakta iniyorsun,indiğin durakta yenikapı-taksim metrosu var ona binip taksim meydana geç oradan havaşa bin 10-15 lira olması lazım,yenikapıdan bineceğin taksim metrosunda 3 durak gideceksin buna da uzun deme :) sonra havaş artık kaç dakikaya götürürse taksimden

ben dediğim şekilde gidiyorum 2:30 saate yakın sürüyor,sabihaya gidiyorsan erken çıkacaksın zaten
    ben bu şekilde çok gittim tek farkımız ben direk tramvaya binip eminönünde iniyorum oradan vapur otobüs yapıyorum
    hani çok fazla gelebilir ordan ina ona bin gibi ama kısa sürecek hepsi en uzun süren yolculuk kadıköyden bineceğin iett hattı o da en fazla 1 saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 28 Ocak 2015; 16:40:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: irriducibili

abi tamam da otogar nere sabiha nere

bir kere aksaraydan eminöüne tramvay max 10 dakika,vapur ile kadıköy ortalama 25-30 dakika oradan bineceğin express hat da ortalama 50 dakika

he bunları boşverelim o zaman,içerideki metroya bin yenikapı son durakta iniyorsun,indiğin durakta yenikapı-taksim metrosu var ona binip taksim meydana geç oradan havaşa bin 10-15 lira olması lazım,yenikapıdan bineceğin taksim metrosunda 3 durak gideceksin buna da uzun deme :) sonra havaş artık kaç dakikaya götürürse taksimden

ben dediğim şekilde gidiyorum 2:30 saate yakın sürüyor,sabihaya gidiyorsan erken çıkacaksın zaten
    ben bu şekilde çok gittim tek farkımız ben direk tramvaya binip eminönünde iniyorum oradan vapur otobüs yapıyorum
    hani çok fazla gelebilir ordan ina ona bin gibi ama kısa sürecek hepsi en uzun süren yolculuk kadıköyden bineceğin iett hattı o da en fazla 1 saat

işte sorunda orada ya, mesafe ve direkt aracın olmayışı... havaş taksimden 1,5 saatte gidiyor sanırım... yani çok da fark yok. farklı ve hızlı önerilere ihtiyacım var toplu taşıma araçlarıyla...

• yok mu alternatif sunabilecekler???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4.levente gidip e 3 é bin direk sabihaya gidiyordu ama saatlerine bak bi
    Eğer trafik yoksa 1 Saat gibi bir sürede gidebilirsin

Maximum 2.5 3 saat sürer

E3 ler sapphire in yanından kalkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keiraknightley

4.levente gidip e 3 é bin direk sabihaya gidiyordu ama saatlerine bak bi

Maximum 2.5 3 saat sürer

oda bir seçenek ama otogardan nasıl ulaşacağım sapphire?
  • En kolayı esenler otogardan metro ile son durak yenikapı, ordan marmaray aktarmasıyla ayrılıkçeşme, duraktan SG-1 kodlu otobüse bin. Adındanda anlaşılacağı gibi direk gider sabiha gökçene son duraktır yaklaşık 120dk sürer yolculuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Orijinalden alıntı: keiraknightley

4.levente gidip e 3 é bin direk sabihaya gidiyordu ama saatlerine bak bi

Maximum 2.5 3 saat sürer

oda bir seçenek ama otogardan nasıl ulaşacağım sapphire?

sapphire ulaşmak için de
    esenlerden m1 metro->yenikapı
    ordandan tekrar m2 metro -> 4.levent'te in
  • quote:

Orijinalden alıntı: GandalfvsDumbledore

En kolayı esenler otogardan metro ile son durak yenikapı, ordan marmaray aktarmasıyla ayrılıkçeşme, duraktan SG-1 kodlu otobüse bin. Adındanda anlaşılacağı gibi direk gider sabiha gökçene son duraktır yaklaşık 120dk sürer yolculuk

tesekkurler hocam
  • Valla ben bir sefer esenlerden gebze koop. otobüsüne binmiştim. SAbiha Gökçen'e en yakın doğu tarafı opet benzin istasyonu vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam orda inmiştim. Ordan taksi çağırıyorsun 5 tl 10 tl bir şey tutuyor Sabiha Gökçen'e bırakıyor. Çok uzun zaman oldu ama köprü'den geçtik falan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.