Şimdi Ara

Sabır bazen beklemektir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sabır ve Beşiktaş? Süleyman Sebaya yapılanlar ortada bu durumda biraz abes kaçmış bu sabır işi ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus,Espiritus!

Sabır hep beklemektir ??????????????????????????????????

?
  • Sağol kardeş aydınlandım.

Yönetim istifa !

Giderken mümkümse

Enerambo
    M.akgün
    Veli
    Necip
    Serdar
    Pektemek
    Gökhan süzen
    Sinan kurumuş.

Bunlarıda götür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manero

quote:

Orijinalden alıntı: ESESGS

Bu ney la herkes Galatasaray'lı, şimdi Beşiktaş'lılar kızacak.

Sizinkiler daha fazla istiyor ronaldinho gelsin diye :)

Çoğu Beşiktaşlıdan çok istiyorumdur herhalde

Drogba,Ronaldinho,Gerrard ve Maldini benim en iyilerim yav,birisi geldi bizim takımda oynuyor,birisi bıraktı,birisi liverpooldan asla ayrılmaz,öbürü de gelsin görelim

• Sabretmek yağmurlu bir günde ıslanmadan yürümektir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

quote:

Orijinalden alıntı: sçsö

sabretmeyip ne yapacaklar zaten. mecbuuur

ayrıca koç adidas filan rekabet için sponsor olur.

Bu ne diyor

Anlamadiysan zorlama biradir

• quote:

Orijinalden alıntı: o3

f.orman'ın da sonu a.polat gibi olacak.

FO'nun sonu Adnan P. gibi olmaz. Çünkü BJK'de liseli denen grup yok. FO'nun kredisi çok daha fazla.

Ayrıca kendin kendinle çelişiyorsun. Hem sponsorluklarla alay ediyorsun hem de ekonomik anlamda başarılı bulduğun Adnan Polat ile özdeşleştiriyorsun Fikret Orman'ı. Ne yazdığından haberin yok.
  • Sabretmek, zor iştir herkes beceremez..

• quote:

Beşiktaşlı için 2 senedir, hiçbir branşta başarı yok. fb-gs derbilerinde tüm branşlarda 50de 2 galibiyet mi ne istatiğimiz var. demirören etkisi çok kötü olarak hissedilse dahi hatalar yapılıyor, basket takımına yapılanlarda unutulmaz cinsten. sponsor bulma kabiliyetleri olsa o zaman bulurlardı ama...

Bu başarısızlığın nedeni senin Adalı'nın kankası YD'nin bıraktığı mirastır. Kulüpte para yokken amatör branşlardan kısması kadar doğal bir durum olamaz. Çünkü TR'de kulüplerin başarısı futbolla ölçülür, basketle, voleyle değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

quote:

Beşiktaşlı için 2 senedir, hiçbir branşta başarı yok. fb-gs derbilerinde tüm branşlarda 50de 2 galibiyet mi ne istatiğimiz var. demirören etkisi çok kötü olarak hissedilse dahi hatalar yapılıyor, basket takımına yapılanlarda unutulmaz cinsten. sponsor bulma kabiliyetleri olsa o zaman bulurlardı ama...

Bu başarısızlığın nedeni senin Adalı'nın kankası YD'nin bıraktığı mirastır. Kulüpte para yokken amatör branşlardan kısması kadar doğal bir durum olamaz. Çünkü TR'de kulüplerin başarısı futbolla ölçülür, basketle, voleyle değil.

3 kupalı şampiyon takıma sponsor bulunamamısından bahsediyorum. takımı bilerek dağıtışlarından.
    sırf prestiji için o takıma destek olunurdu.

dentinholar, g.süzenler eneramolar, sezer falan bu 4ünden 2sini feda etsen baskette eksik bütçe çıkardı, zaten sponsorda bulunurdu ama e.ataman'ı istemedi f.orman ve ekibi..

Ya alınan her transferin tuttuğu nerede, hangi takımda görülmüş arkadaş?! Adamlar sonuçta fuzuli masraf olsun diye değil, işe yarasınlar diye alındı. Boş konuşuyorsun, daha fazla uğraşamam seninle kusura bakma.

• Bugün bir konuyu görünce aklıma bu konu geldi. 3,5 yıl önce açtığım konudur.O zamanlardan BJK'nin ileride başarılı olacağına emindim. Forumdaşların dikkatine
  • vay be
  • Yazının tamamı tutarsız da... Takıldığım iki kısım var.

Kapısına icra memurları dayanmış, elinde futbolcusu olmayan, tüm bunların yanında diğer iki İstanbul takımının ışıl ışıl parlak sezonlar geçirdiği yıllarda, Vodafone gibi bir firmayı ikna edebilmek hafife alınacak bir durum mudur? Hadi onu unuttun, Samet Aybaba dönemlerini, o kadroları, "Para komidinin üstünde" pankartlarını, Feda gibi son derece anlamlı bir kelimenin içini boşaltan renkli taraftarların geçtiği makaraları... Geçmiş zaman, insan fani ve unutkan.. Eyvallah.

Peki, son iki yılın şampiyonu, bu sene ŞL'de gruptan namağlup çıkmış bir takım var, mevcut durumda da liderle aranda 4 puan ve oynanmamış bir maç var. Haldır haldır üçüncü sene üst üste şampiyonluğa gidiyorsun. "Sportif başarısı yok" demek ne demektir?

Ben söyleyeyim, en hafifinden aymazlıktır.
    Ayıptır, günahtır.

Fikret Orman'ın hakkını yiyorsunuz, onun adına konuşamam ama bizi de salak yerine koyuyorsunuz üstadım.
    Yapmayın. Allah'a şükür gördüklerimizi yorumlayabiliyoruz.

• alayına isyan ölümüne Beşiktaş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.