Şimdi Ara

Sabır bazen beklemektir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fikret Orman'ın göreve geldiğinden beri yaptığı sponsorluk anlaşmalarının hacmini zaten biliyorsunuzdur. Toplamı okuduğum kadarıyla 190 Milyon Dolar. Bu şirketler: Kalde, İntegral forex, Vodafone, Adidas ve Koç grubuyla.

Bu şirketlerden Vodafone ve Koç grubu asla ama asla yanlış ata oynamayacak şirketlerdir. Profesyonelliğin üst düzey olduğu ve konjektürel değerlendirmelerin gırla gittiği, sonraki 10 belki 20 yılın planlarının ve stratejilerinin şimdiden yapıldığı şirketler. Adidas'tan alınan yüksek sponsorluk geliri de yine takdir edilecek cinstendir. Demek ki, bu firmaların BJK'yi ileride atılım yapacak bir takım olarak görmeleri, geleceğinin parlak olduğunu düşünmeleri aşikardır. Her ne kadar nihat (ucube i'li olan), winnerbalcı, ensegül, o1333 gibi bazı uzmanlar aynı fikirde olmasa da genel görüş bu yöndedir. (not: Bahsi geçen isimler tamamen hayal ürünü olup gerçekle hiç bir ilgisi yoktur sayın Revival )

Fikret Orman da bu anlaşmalardan sağladığı gelirle olumlu not almıştır.

Ayrıca profesyonelleşme bağlamında Önder Özen'i getirmesi, ayrıca Bilic gibi genç birini getirerek istikrar hedeflemesi de "pratikte olmasa bile" teorik olarak bir çok taraftarın istediği stratejiyi izleyeceği ve bu yıllarda başarı olmasa bile ileriki yıllarda da bu yolu izleyerek atılımlar yapacağı aşikardır. Bilic seçimi doğrudur ya da yanlıştır, bunu ben tartışmam çünkü teknik bilgim bu düzeyde değil. Ancak Önder Özen'i getirmesi demek, Avrupai sistemlere adapte olmak istediğinin göstergesi demektir. "Eylem" başarıya ulaşmasa bile, "fikir" eğer doğruysa "kararlılıkla" başarıya ulaşılacaktır.

Ayrıca nasıl ki bizim Ünal başganımız ilk geldiğindeki gibi değil de artık daha işi öğrenmişse, Fikret Orman'ın da böyle bir süreçten geçtiğini ve bu süreci bana göre yüksek bir notla kapattığını da unutmamak gerekir.

Ancak şimdiden homurdanmaları görmek benim bile canımı sıktığı için bunları bir de başka taraftar gözünden okuyun istedim. Başka taraftarların fikirlerini ben hep önemsemişimdir. Çünkü biz stadın içinde, onlarsa stadın tepesinden bakıyormuş gibi düşünürüm. Biz duygusallıkla bazı şeyleri ıskalarken rakip taraftarlar daha objektif bakabiliyorlar.

Sabretmek bir eylemdir. Sabretmek bazen kavga etmektir, sabretmek bazen koşmaktır, bazen çalışmaktır. Sabretmek bazen ağlamaktır, bazen sadece gözlerine bakmak ve susmaktır. Sabretmek yaşamaktır. Sabretmek insanoğluna bahşedilen bir nimettir. Bu nimetin özelliği ise tadına sonradan varmaktır.

BJK'li arkadaşlara da şimdi sadece sabretmek düşüyor. Üstelik sabrın en kolay çeşidiyle, "sadece beklemek".

YD gibi bir adama 8 sene sabreden bir grubun FO gibi bir adama bir kaç sene sabredememesi "lükstür". "Aklınızı başınıza alın ulan" diyerek konumu noktalıyorum

Not: Konu bir GS'li tarafından açılmıştır, akıncı kardeşlerimi buradan uyarayım

• sabretmeyip ne yapacaklar zaten. mecbuuur

ayrıca koç adidas filan rekabet için sponsor olur.
  • Sabretmek, halkın kendi kendini yönetmesidir..
  • Bu ney la herkes Galatasaray'lı, şimdi Beşiktaş'lılar kızacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESESGS

Bu ney la herkes Galatasaray'lı, şimdi Beşiktaş'lılar kızacak.

Sizinkiler daha fazla istiyor ronaldinho gelsin diye :)
  • Yanlız daha tribün isimleri için bile sponsorluklar henüz alınmadı,localarda satışta değil şu an benim bildiğim..250 milyon dolar belki üstü gibi bir rakama doğru yol alıyoruz allah sonumuzu hayır etsin..
  • Sabredemeyecekler anca kahvede futbol konuşan gereksiz insanlar zaten haber 1903teki yorumları gördükçe bunlardan ne kadar çok var anlıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sabırtaşı olsa çatlardı kardeşim
  • isimlere güldüm valla şaka maka

orman ın her yaptığı başarılı olmasa bile yd nin 20 yıl daha kalsa yapamayacağı işler yaptı
  • Fikret Orman adamdır adam
  • Zamanla her şey daha da oturacak.. Sağ salim çabucak 2-3 yıl geçsin istiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Yanlız daha tribün isimleri için bile sponsorluklar henüz alınmadı,localarda satışta değil şu an benim bildiğim..250 milyon dolar belki üstü gibi bir rakama doğru yol alıyoruz allah sonumuzu hayır etsin..

Napıyon la halin nicedir
  • Ne hale getirdi bjkyi sponsorlarla göz boyamaya çalışıyor.
    1 tane oyuncusu kalmadı bjknin
    33 yaşındaki göbekli ronaldinho(gelmiş geçmiş en yetenekli oyuncudur o ayrı) için kendinden geçen bjkliler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red John

quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Yanlız daha tribün isimleri için bile sponsorluklar henüz alınmadı,localarda satışta değil şu an benim bildiğim..250 milyon dolar belki üstü gibi bir rakama doğru yol alıyoruz allah sonumuzu hayır etsin..

Napıyon la halin nicedir

Iyidir hocam sağolasın
  • Adaly olsa koç ile de?il bo?alarla sözle?me yapardy
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Adaly olsa koç ile de?il bo?alarla sözle?me yapardy

Vurun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

quote:

Orijinalden alıntı: potur

Adaly olsa koç ile de?il bo?alarla sözle?me yapardy

Vurun

Yazı okunmamış tekrar yazıyorum :D

Adalı olsaydı koc ile değil boğalar ile sözleşme yapardı Fİkret istifa !!1!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sçsö

sabretmeyip ne yapacaklar zaten. mecbuuur

ayrıca koç adidas filan rekabet için sponsor olur.

Bu ne diyor
  • Sabır hep beklemektir ??????????????????????????????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Born

Ne hale getirdi bjkyi sponsorlarla göz boyamaya çalışıyor.
    1 tane oyuncusu kalmadı bjknin
    33 yaşındaki göbekli ronaldinho(gelmiş geçmiş en yetenekli oyuncudur o ayrı) için kendinden geçen bjkliler var

Göbekli öylemi :) aç bak idmanlarda nasıl çalıştığına vücuduna ve bu yılki performansına ulan oturduğunuz yerden ne güzel yazıyorsunuz siz
    33 yaşındaki ronaldinho için kendinden geçenler var diyor adam 35 indeki Drogba'nın adını oğluna koymuş bi zahmet RONALDİNHO için kendimizden geçelim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.