10 saat abartılacak bir süre bile değil. her neyse sana laf anlatmak mümkün değil, daha önce denediğim için biliyorum. umarım üni hayatında 3 saat çalışarak başarılı olursun sayın süperzeka hiç çalışmadan 5k yapan derece öğrencisi. |
Sabır nasıl geliştirilir? (2. sayfa)
-
-
verim tabi buyuktur her sey
-
calismaya devam forumda cok takilma kardes
-
Adam sadece ThreeFourFive çözüp ayt matematiği fullemiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
35 5 yaptim
-
tebrikssss
-
quote:
Orijinalden alıntı: ArthurDayne.
Adam sadece ThreeFourFive çözüp ayt matematiği fullemişsadece 345 ayt mat ile 35-5 zaten yapılabilir o kaynak gereğinden fazla küçümseniyor bence gerçekten zorlayıcı ve çok iyi yorum yaptıran sorular var. daha önce başka bir konuda da bu tarz bir şeyden bahsetmiştim millette hep ayt mattan en az 5 kaynak lazım tarzı düşünceler var.
bu arada tebrik ederim ben de @yltyy diğer konularda hak vermesem de sonuç olarak iyi bir sonuç elde etmişsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redylex -- 29 Ocak 2025; 13:5:54 > -
Ben de tebrik ederim @yltyy sonuç olarak iyi bir sonuç elde etmişsin.
Bu arkadaşın yazdığı doğru.
Saçmasapan bir sisteme nasıl sabredilir?
Cevap: Başka çareniz olmadığı için "seve seve".
YKS'ye uzun süre, her gün 10+ saat çalışırsanız beyniniz yanabilir.
Bu işten para kazanan, eğitim geçmişi şüpheli insanların gazına gelmeyin.
Bir tanesi kaçıncı senesinde, barajdan alan bir bölümü kazanıp okumuştu, millete nasıl çok çalışılır onu anlatarak koçluk yapıyordu utubeda aklıma geldi şimdi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 29 Ocak 2025; 13:30:55 > -
"Ben 2 gün çalışsam bile hemen istediğim seviyeye gelemediğimi düşünüp hemen bırakıyorum ve hiç sabredemiyorum"
Büyük ihtimal eskiden de gelen kötü alışkanlıkların var. Oyun oynama, internette fazla zaman geçirme, fazla pmo vs. bunlar sayesinde iyice bizim neslin odak süresi iyice düştü, bir işi yapsalar da ya odaklanamıyorlar ya da kısa sürede fazla zevk veren seyler olmadığı için sıkılıyorlar. İyice beyindeki dopamin reseptörleri yandı
Git dersini çalış. Dedelerin seve seve fabrikada, tarlada bilmem nerede çalıştı da anca bu duruma geldi. Üni sınavına hazırlanmak dünyanın en zor işi değil, ona gelene kadar ne zor şeyler var bir bilsen
Şimdi acıyorsun o kitabı önüne gidiyorsun çalişıyorsun fazla da osbir cekmiyorsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Pembe koç, turuncu koç, mavi koç, zart koç, zurt koç...
Fosforlu programlar hazırlayıp size her gün 16 saat ders çalışma yazarlar, bu tuzağa düşmemek lazım.
10 Saat çalışmayla da hedefiniz yetişmeyecek gibiyse uzun vadeli program yapın; kapasitenizin üzerinde zorlamak burnoutla sonuçlanır.
-
Bağın iki yönlü olmayacağını gönülden kabul etmek .
Meselenin özü hakkında herhangi bir duygu barındırmamaktan da geçer.
Hepsi olmalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 5.8k ile Bilkent EE girilebiliyor mu ya ? Benim bildiğim ilk 1k ile alıyor.
Birçok kişi benim durumumu anlamamış, ben zaten çalışırım o sorun değil. Örneğin, diyelim ki 1 gün 6 saat mat çalıştım ve ben o gün sonrasında direkt 35 neti görmeyi bekliyorum. Haliyle 1 gün çalışmayla o neti göremeyeceğim için sinirlenip fırlatıyorum kitabı birkaç gün de çalışmıyorum tekrar. Ayrıca benim çalışma rekorum 6 saat , her yerde günde 8-15 saat arası ders çalışan elemanları görünce dersi komple salasım geliyor. 6 saat bana yetiyor aşırı da verim alıyorum ama işte diğerleri 10 saat çalışıyor diye iyice kendimi kötü hissediyorum.
Hocam aslında hiçbiri yok. Alışkanlıklarımı büyük ölçüde törpüledim , artık bana sorun çıkarmıyorlar. Sadece dediğim gibi 1 gün çalışınca direkt istediğim neti görmeyi bekliyorum ( istediğim netler de yüksek netler ), göremeyince de yapamıyorum diye salıyorum.
ctisteyim tam burslu
ee ücretliye geçicem
Anladım hocam. Sizce bu Çankaya üni bilgisayar mühendisliği okunur mu ? Yurtdışına bir kez adam göndermişler bizim forumdan , daha gönderirler mi?
Okunmaz.
Ctis özel kontenjanı var 1 kişilik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X