< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sabır nasıl geliştirilir?
-
-
Sabır falan boş ana mantık ÇARESİZLİK
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Otomatik portakal
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
8 10saat çalışma kolpasi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen kaç saat çalışıyordun
quote:
Orijinalden alıntı: ArthurDayne.
Sen kaç saat çalışıyordunilk donem 3 son donem 5 okul dısı
-
ya çalışma tekniğin yanlış (olası sebep kendine hiç boşluk yaratamıyorsun yani zaman yönetimin kötü) ya da seni bu işe dürtecek yeterli bir motivasyon yok. bu olayı herkes "önemli olan motivasyon değil disiplin" tarzında kestirip atıyor ama yks özelinde motivasyonun daha önemli olduğunu söyleyebilirim. önemli olan *iç* motivasyon, hedefin için savaşmak. bu tarz düşüncelerle boğuştuğun sürece de gelişmen çok zorlaşıyor, negatif düşünme. -ana mantık istediğini alana kadar savaşmak, er ya da geç.-
ayrıca şunu da ekleyeyim isterse dünyanın en disiplinli insanı en motivasyonlu insanı olsun istisnasız herkesin kötü hissettiği, mental olarak üstünde ağırlık hissettiği dönemler oluyor. bu tarz durumları da kaybediyorum gibi görmek yerine hızlıca toparlanmalıyım olarak görmelisin, hayal meyal çalıştığın dersten hayır gelmez. gerçekten odaklanarak ve hiçbir dış etkene takılmadan devam etmeyi dene. nacizane tavsiyelerim bunlar, süperzeka derece öğrencileri boş laf sallamazsa çok müteşekkir olurum.
-
Nası 5k yaptın
quote:
Orijinalden alıntı: ArthurDayne.
Nası 5k yaptıntemelim vardı
-
peki seni herkesi "temeli var" olarak düşünmeye iten şey nedir?
-
-
kim dedi oyle bisey dusunuyom diye
-
8 10 saat çalışma kolpa yazmışsın. ciddi bir temeli olmayan adamı şu dönemde 8-9 saat bile kurtarmaz.
-
lafi ben calismadan 5k yaptim demeye getirme cabasi
-
8 10 saat calisip 60k yapanlar da var, mesele verimli calismak redylex kardes
-
ortalama her gun 10 saat calisan adam yoktur piyasada varsa sayılıdır ilk 1k yapar zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0AB236EA1 -- 29 Ocak 2025; 11:42:8 > -
haklısın hocam en iyisi 3 saat verimli çalışalım verim > her şey
-
-
11’den itibaren 4-5 saat düzenli çalışma ile 5.8k yaptım. Fiziği batırmasam 1k falan gelirdi.
10 saat düzenli çalışmak çok zor ilk 100 giriyo onlar.
Gerçi ünide 7-8 saate çıktım🥺
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
lafi ben calismadan 5k yaptim demeye getirme cabasi |
Benzer içerikler
- paragraf çözerken odaklanamıyorum
- ankara en iyi dershane yorumları
- ankara mı istanbul mu
- tarafınıza veya velisi olduğunuz kişilere ait öğrencilik bilgisi bulunamamıştır.
- olumsuzluk eki yapım eki mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X