Nasıl geliştirilir Tamam Grammer olarak anlıyorum ancak kelime bilgisi yetersiz geliyor Ne yapmamı önerirsiniz Nasıl çalışılmalı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Nasıl geliştirilir Tamam Grammer olarak anlıyorum ancak kelime bilgisi yetersiz geliyor Ne yapmamı önerirsiniz Nasıl çalışılmalı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 13 Ağustos 2023; 18:50:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam çözdün mü hiç baştan sona geçen senelerden bir sınavı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İyi değil mi En azından 70 i geçmişsin hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pardon ydt yazdığını görmemişim hocam Ben YDS olarak algılayıp puana çevirdim de o yüzden öyle dedim YDS ydt ye göre daha mı basit oluyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satisfyings -- 21 Ağustos 2023; 18:0:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yaşayarak, sürekli ingilizce içerik özümseyerek. oturup vocab çalışarak kelime dağarcığını genişleten görülmemiştir. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lacoste müdavimi -- 22 Ağustos 2023; 16:38:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ydt ile yds cok farkli sinavlar. Ydt kolay bir sinav yds ile oyle degil maalesef zor bir sinav.. Yds icin belli soru taktiklari var bunlara bakmaniz isinize yarar.. Yani sira cok cikan kelimeleri de ezberlemeniz isinize yarar.. Gramer muhabbetine girmiyorum zaten. Bunlar disinda denemeler cozmeniz yeterli olacaktır |