Şimdi Ara

Sabit Kanca (2013) | İsmail Baki Tuncer (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
0
Favori
6.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adanalida uzun bakismalardan bile daha beter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Bu filmin fan boyu @1881 vardı.Dört gözle bekliyor yönetmenini falan övüyordu.Nerelerde acaba kendileri filmi izleyip aydınlanıp bıraktı galiba bu işleri

Buradayım kâmilciğim, hala da överim Alper Mestçi'yi. Filmi de izlemedim, yorumlarının kötü olduğunu duyduktan sonra da sinemaya gitmedim.

Peki sen biraz daha Türkçe öğrenebildin mi?

Hı hı öğrendim geliştirdim hatta. Oksimoron diye bir kelimenin varlığından haberdar oldum sayende.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Bu filmin fan boyu @1881 vardı.Dört gözle bekliyor yönetmenini falan övüyordu.Nerelerde acaba kendileri filmi izleyip aydınlanıp bıraktı galiba bu işleri

Buradayım kâmilciğim, hala da överim Alper Mestçi'yi. Filmi de izlemedim, yorumlarının kötü olduğunu duyduktan sonra da sinemaya gitmedim.

Peki sen biraz daha Türkçe öğrenebildin mi?

Hı hı öğrendim geliştirdim hatta. Oksimoron diye bir kelimenin varlığından haberdar oldum sayende.

İlim kendin bilmektir deyu neçe gözel söylemiş atalarımız.

Yalnız zamanında ne acıtmışsa seni, aylar geçmiş ama unutamamışsın.

• Buradaki yorumlar üzerine sinemaya gitmedim.İnternette izledim.İyikide öyle yapmışım.Birkaç söze güldüm sadece.

"Zaman geçmez , zamanla herkese geçirir."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 27 Temmuz 2013; 10:54:44 >
  • Bu sahnedeki esprilerin hepsini resmen bizim forumdan araklamış adam:

• İzlediğim en gereksiz filmlerden bu kadar mı saçma olur bir film hayret doğrusu.
  • Arkadaşlar filmdeki oyun salonu neresi ?
  • ...kötü bir film izlediğimde kötüydü zaman kaybıydı derim ama bu filmi beğenmediğimi ifade edeceğim bir cümlem yok
  • Çöp. Boşuna para veripte sinemaya gitmeyin. ( Zaten kalkmıştır çoktan ) Filmide almayın.
  • Ben online mecradan izledim geçenlerde.

Hayretler içinde kaldım. Bunu film diye sinemalarda nasıl oynatmışlar acaba.

Arkadaşlar aslına bakarsanız bence bu film bile değil.Garip kendi çapında amatör yapım tadında garip bir şey.İçinde aralarda güzel espriler yok değil. Ama bunların hiç biri izlediğimiz şeyi film yapmaya yetmiyor.Bir kere senaryo namına birşeyden bahsetmek mümkün değil.Ortaya çıkan komedi skeç tarzı bir şeyler olmuş.Hani forumdan bir kaç kişi birleşip kendi çaplarında amatör bir çalışma olarak ortaya çıkardıkları bir şeyler olsaydı beğenirdim.

Profesyonel bir yapım olarak insanlara para verdirerek sinemalarda oynatılmak üzere çekilmiş bu yapımı beğenmek çok zor.Absürd bir çalışma olmuş.
  • içinden geçicem

• quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

Arkadaşlar filmdeki oyun salonu neresi ?

The Game

Oyungezer dergisinin salonu sanırım.

PS3 oynayanlardan biriside Sinan Akkoldu herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: burocker86

quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

Arkadaşlar filmdeki oyun salonu neresi ?

The Game

Oyungezer dergisinin salonu sanırım.

PS3 oynayanlardan biriside Sinan Akkoldu herhalde

Sagolun hocam. Istanbul`a gidince ilk isim oraya gitmek olacak.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.