Şimdi Ara

Sabit Kanca (2013) | İsmail Baki Tuncer (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
6.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    @onlarburdalar

Güzel değildi pek. Sürekli soru cevap şeklindeydi arada sorularda kısa videolar geliyordu. Tamamı kötü değil güzel kısımları da var ama biz izlerken sıkıldık.
  • Recep ivedik gibi birşey olacak galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

Recep ivedik gibi birşey olacak galiba.

recep ivedik sevmem ama bu onu bile mumla aratacak cinsten. eminim izlediğimde bir kere bile gülmeyeceğim
  • hiç komik değildi. adamın espirileri güzel olabilir ama nedense komik bir havası yok bu adamın. hatta espirilerinin komik olduğunu söyleyemeyiz bile. neyse bu da öyle geldi geçti bir film olacak gibi.
  • Gitmeyin paranıza yazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz arkaaşlarla gittik ilk 15 dakkada çıktık beğenmedik

ilk başta oynayan dansözün adını bilen var mi?
  • Zaten bir yamuk ağazdan (orçundan) yeterince gına geldi bir de bu çıktı başımıza. Ne anlarsıız böyle tiplerden adam gibi birini koyun da güldürsün bari. Adamda ne mimik var ne bişey, çeneyi sabitleyecem diye mimik yapamamış. Yazık emeklere espriler aslında çoğu kaliteli laf sokmayla karışık espriler ama hiç güldürmüyor. Bu sefer güldürmedi güldürmedi...
  • Arkadaşlar film tamamiyle vakit kaybı. Bu filme giderken beklentim acaba Recep İvedik alternatifi olabilecek bir karakter tiplemesi ve film olabilir mi beklentisi ile gittim sonuç hüsran oldu.

Bir film kötü olabilir, beğenmezsin olur biter ama bu film resmen seyirciyi aptal yerine koyuyor. Youtube'daki videoları birleştirip film diye sunmak resmen adamı aptal yerine koymaktır. Yoksa ben asla bu tür bir eleştiri yapmam ama filmin yapımcısının seyircisine saygısı yoksa benim hiç olmaz.

Recep İvedik'de bir yarışma formatından doğan karakterdi ama Şahan Gökbakar o karakterden 3 film konusu çıkarttı. Söylemek istediğim çok şey var ama tek söyleyeceğim sakın sakın ama sakın gitmeyin...
  • Gözünüzü seveyim gitmeyin bu filme. Arkadaş hatrına zorla gittik 2 saatim boşa gitti.
  • yorumlara bakılırsa berbat bi filme benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4VO

quote:

recep ivedik sevmem ama bu onu bile mumla aratacak cinsten. eminim izlediğimde bir kere bile gülmeyeceğim

hocam çok önyargılısın konu dışındada aynı şeyleri yazıyosun bende pek güzel olcağını sanmıyorum ama yinede boş vakitlerde izlenir bence şahsen ben yatmadan önce bi film açar izlerken uyuya kalırım bu film o filmler arasına girer gibime geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatrash

quote:

quote:

hocam çok önyargılısın konu dışındada aynı şeyleri yazıyosun bende pek güzel olcağını sanmıyorum ama yinede boş vakitlerde izlenir bence şahsen ben yatmadan önce bi film açar izlerken uyuya kalırım bu film o filmler arasına girer gibime geliyor

kardeş ön yargılı değilim. ben ismail bakiyi çok severim. ama tv deki programında bu karaktere hiç ısınamadım komik değil kesinlikle. gülmeyi bırak tebessüm ettirmiyor. ismail baki aslında çok yetenekli ama bu kadar başarısız bi karakter nasıl yarattı anlamadım. eminim daha güzel işler yapabilir. hadi ben ön yargılıyım .yukarıdaki yorumları okumadın sanırım ama sana komik geliyorsa no problem. ben gülmek istiyorsam açar cem yılmaz izlerim. gülme garantili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4VO -- 24 Mart 2013; 9:58:19 >

• bence de bu tipleme hiç iyi olmamış. kaldı ki adam buna film çekmiş bir de. bu adam taklit yapsın abi. yoksa gerçekten çekilmiyor.
  • Filme gittiniz mi bilmiyorum ama tek kelime ile film iğrençti.
  • Yorumlara bakarsak filme gitmeye hiç gerek yok.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kardeş ön yargılı değilim. ben ismail bakiyi çok severim. ama tv deki programında bu karaktere hiç ısınamadım komik değil kesinlikle. gülmeyi bırak tebessüm ettirmiyor. ismail baki aslında çok yetenekli ama bu kadar başarısız bi karakter nasıl yarattı anlamadım. eminim daha güzel işler yapabilir. hadi ben ön yargılıyım .yukarıdaki yorumları okumadın sanırım ama sana komik geliyorsa no problem. ben gülmek istiyorsam açar cem yılmaz izlerim. gülme garantili

cem yılmazı bende severim ama senin yorumu okuyunca cem yılmaza gülmek için değilde aydınlanmak için giden tiplerden sandım şahsen ben gülmek için giderim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

cem yılmazı bende severim ama senin yorumu okuyunca cem yılmaza gülmek için değilde aydınlanmak için giden tiplerden sandım şahsen ben gülmek için giderim

ne aydınlanması abi gülüyoz alt tarafı işte pc imde ismail bakinin pek çok taklit videosu var. ama tiplemeleri berbat ötesi. buna gülen varmıdır gerçekten ben onu merak ediyorum. recep ivedikde sevmem ama arada güldürüyo . bu çok itici bi tipleme. bu tarz filmleri görünce bi senaryo yazıp bende mi film işine girsem diye düşünmeye başladım. bundan komik bişey çıkartırım o kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4VO -- 25 Mart 2013; 0:49:00 >

• Okudum yorumlara göre film aşırı derecede kötüymüş. O kadar gün boşa beklemişiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

Zaten bir yamuk ağazdan (orçundan) yeterince gına geldi bir de bu çıktı başımıza. Ne anlarsıız böyle tiplerden adam gibi birini koyun da güldürsün bari. Adamda ne mimik var ne bişey, çeneyi sabitleyecem diye mimik yapamamış. Yazık emeklere espriler aslında çoğu kaliteli laf sokmayla karışık espriler ama hiç güldürmüyor. Bu sefer güldürmedi güldürmedi...

+1

Mimik denen birsey yoktu, hani bakarsin o insan komik gelir ya. Gelmedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel değil diyolar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.