Şimdi Ara

Sabit Telefon Ücreti - Adsl Paket Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kafama takılan 2 soruyu sizlere danışmak istedim. Malum ttnet i çözmek biraz zor; Bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Şuan kullandığım internet paketi: 1 mbps Sınırsız

Ödediğim fatura malesef: 55 TL İnternet + 17.25 Telefon = 72 TL ( telefon hiç kullanmıyorum 4 senedir bu şekilde ödeme yaptım)

Şuan kafama yatan paket NETLIMITSIZ tarife değişikliği yapmak istiyorum. Bana göre en uygun o paket var. Bizim burada FİBER malesef yok. Telefon sabit ücreti için bir mesaj görmüştüm form doldurulunca bu ödenmiyormuş. TTNET e güvenmediğim içinde kotalı paketlerle ay sonu şok olmak istemiyorum.

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

TEŞEKKÜR EDERİM

• doping var 8 mbit 50 gb akk'li + telefon akşam 7 sabah 7 arası 3000 dk 24 ay tahahhütle 61 lira
  • birde yalın internet var 59 liraya sınırsız internet alırsın dopingtede ttnettede var telefona gerek kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fliers_fantasy

birde yalın internet var 59 liraya sınırsız internet alırsın dopingtede ttnettede var telefona gerek kalmaz

@fliers_fantasy bende şuan telefon hattı var yalın internet o hat üzerinden mi bağlanıyor?

Tarife Paketleri
    *** Bağlantı Hızı *** Aylık kullanım Kotası *** Kampanya İndirimli Fiyatı (12 Ay)

NETLİMİTSİZ **** 8 Mbps'ye kadar ** Limitsiz ************ TL49

Bu paketi ben online işlemlerden tarife değişikliği yaparak sadece 49 TL ye yani sabit ücret ödemeden yapabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresee -- 8 Eylül 2013; 18:17:40 >

• ttnette yalın netlimiztsiz 54 lira telefonun olmayacak sadece dsl bağlantısı olarak kullanacaksın hattını

senin verdiğin tarifenin linkini versen ben göremedim öyle tarife
  • quote:

ttnette yalın netlimiztsiz 54 lira telefonun olmayacak sadece dsl bağlantısı olarak kullanacaksın hattını

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/12-Ay-Indirim-Firsati-Kampanyasi.aspx

Yalın internet 54 bu paketi ben sabit ücret ödemeden kullanırsam daha ucuza geliyor. hattımda var... Sabit ödemeden oluyor mu onuda kimse bilmiyor sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: aresee

quote:

ttnette yalın netlimiztsiz 54 lira telefonun olmayacak sadece dsl bağlantısı olarak kullanacaksın hattını

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/12-Ay-Indirim-Firsati-Kampanyasi.aspx

Yalın internet 54 bu paketi ben sabit ücret ödemeden kullanırsam daha ucuza geliyor. hattımda var... Sabit ödemeden oluyor mu onuda kimse bilmiyor sanırım

ım sen bu paketi alırsan telefon olmayacak sadece hat kablonu direk modeme takacaksın ve sadece 54 tl para ödeyeceksin. belki 1-2 lirada extra cıkabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.