Şimdi Ara

sabit telefon ücreti ödemeden internet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
7.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: righteous@

engunaydın@ bu işin bakan-makan boyutu yok,bu kanun gsm numara taşıma le birlikte oluşturuldu,kasımda 2008 gsm no taşıma başladı, 10 mayıstada sabit no taşıma yasal olarak başlayacaktır.bu ayın sonunda çırağanda,fiyatlar,operatörler arasında görüşmeler toplantılar olacak

ta başından beri bu sabit telekom(öğer)kazığını takip ediyorum az kaldı inşallah ,telekomla tek bağlantım olan sabit kazığıda anında terkedecem..bide bazı topiclerde, koyu telekom şakşakçıları,ne olursa olsun, telekom yine liderdir hiçbişey olmaz,liderliğine devam eder diyolar,arkadaşlar böyle koyu telekom şakşakçılarına kanmayın,adsl yede öyle diyolardı,ama koç-net-biri, 1 milyon aboneye yaklaşmış durumda,smileda da durum hiçde fena değil,yarın sabit no taşımada başlasın da görelim cem yılmaz telekomun liderliğini,evet lider olur belki,ama artık kendi liginde

düşünün ki,telekomu bireysel olarak mahmekeye verenler, bugüne kadar ödediği sabit ücretlerini,geri alabiliyor,ama bu karar sadece mahkemeye giden vatandaşı bağlıyo,halbu ki bu karar emsal oluşturması ve herkesi bağlaması gerekirken,bizden aldıkları sabit kazıktan gelen kat kat-rilyonlarla,tuttukları avukat ordularıyla,emsal oluşturmasını engelliyorlar ve her vatandaşın şahsi olarak mahkemeye başvurmasına çeviriyolar işi,çünkü biliyolar ki emsal oluşsa 7-8 milyon sabit telefon abonesinden, ayda gelen, kirsiz-tertemiz sabit büyük gelir uf-puf olacak,ne gerek var...? Türk milleti tembeldir,mahkeme vs..uğraşmaz,uğraşmayıda sevmez, uzun iş der...mahkemeye gidene öderiz parasını geçeriz,geri kalan sağlarda bizimdir ilkesi varken...!

+1..
    kısa zamanda rezil tt sömürüsünden kurtulacaz inşallah...

• quote:

Orjinalden alıntı: omryildirim

quote:

Orjinalden alıntı: erdena

merhaba,

yeni evleniyorum ve ev telefonu kullanmayacağım için, sabit telefon ücreti ödemeden (abonelik ücreti) internete bağlanmak mümkünmüdür?

mrb.kullanıcı profiline baktım.kadıköy'de ikamet ediyorsunuz.kablo tv orada vardır illaki.eğer hala herhangi 1ine abone olmadıysanız,benim tavsiyem kesinlikle uydunet(kablonet)bende geçen ay abone oldum.yeniyim yani.telefon bağlantısı yok.ayrıca şuan kampanyası da var.kurulum+kablolu modem ücretrsiz.12 ay taahhüt vermek kaydı ile.ayrıca internet'inizi tam olarak kullanabiliyorsunuz.ben ttnet 1mbit ile 100kb dan fazla indiremiyordum,saniyede.uydunet'te şuan 2mbit ile 240 kb indiriyorum.1mbit limitsiz 36 tl olması lazım.artı 7 tl de kablotv.tv'ye ilginiz var ise teledünya gibi ekstraları da var.hd yayın falan.ama 1az masraflı.neyse,uzatmayayım,ama eğer hala almadıysanız,bence hiç düşünmeden uydunet(kablonet)alın!!!

mrb. kullanıcı profilime bakıp kadıköyde ikamet ettiğimi görmüşsünüz ama dediğim gibi evleniyorum ve içerenköy e taşınıyorum

taşındığım ev 4 katlı ve her katta sadece 1 daire var. daire sayısı az olduğu için kablolu tv bağlamaya gelmiyorlarmış

• Arkadaşlar, ben başka bir sabit hat operatörüne güle oynaya geçerim geçmesine de, mevcut TTNet ADSL aboneliğime ne olacak o zaman, bilen birisi var mı? Aklıma bir tek bu taklıyor engel olarak. Malum vatandaşta bir güvensizlik var, bunun altından da zararlı birşeyler çıkar mı diye. O yüzden çok kişi uzun süre kılını bile kıpırdatmaz gibime geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustaka

Arkadaşlar, ben başka bir sabit hat operatörüne güle oynaya geçerim geçmesine de, mevcut TTNet ADSL aboneliğime ne olacak o zaman, bilen birisi var mı? Aklıma bir tek bu taklıyor engel olarak. Malum vatandaşta bir güvensizlik var, bunun altından da zararlı birşeyler çıkar mı diye. O yüzden çok kişi uzun süre kılını bile kıpırdatmaz gibime geliyor.

Telekom'un kendisinden daha zararlı ne olabilir ki

Ttnet adsl aboneliğinizi de dilerseniz şimdiden kapatabilirsiniz. Ya da kullanmaya devam edebilirsiniz. Birbirini etkilemeyecektir.

• quote:

Orjinalden alıntı: engunaydin
    Telekom'un kendisinden daha zararlı ne olabilir ki
    Ttnet adsl aboneliğinizi de dilerseniz şimdiden kapatabilirsiniz. Ya da kullanmaya devam edebilirsiniz. Birbirini etkilemeyecektir.

Cevap için teşekkür. Size katılıyorum. Yalnız tam kurtulacağız derken başka yerden birşey geçirtmesinden endişe ediyorum. Hani bir köleyi serbest bırakırsınız da bir süre inanamaz, ardından ne çıkacak diye kalakalır, aynen öyle.

• apartmanda kullanan başkasını bul onla ortak sınırsız 1mb alın yada 4mb pencereden kablo sallıcak o kadar.
  • aylik paketli olan gprs tarifelerini de arastirmanizi oneririm.
  • Türkiyede Internet servisi almak isteyenler abonelere zorunlu olarak sabit hat satisi yapiliyor. Bir diger anlatimla, sabit hat olmaksizin internet abonesi olmasinin imkanio yok. Bunun engellenmesi icin yalin ADSL gündeme getiriliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sahin12

Türkiyede Internet servisi almak isteyenler abonelere zorunlu olarak sabit hat satisi yapiliyor. Bir diger anlatimla, sabit hat olmaksizin internet abonesi olmasinin imkanio yok. Bunun engellenmesi icin yalin ADSL gündeme getiriliyor.

Süleyman Demirel'le akrabalık var mı? Bu kadar şey söyleyip de bir şey söylememek meseledir de :) :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: engunaydin

quote:

Türkiyede Internet servisi almak isteyenler abonelere zorunlu olarak sabit hat satisi yapiliyor. Bir diger anlatimla, sabit hat olmaksizin internet abonesi olmasinin imkanio yok. Bunun engellenmesi icin yalin ADSL gündeme getiriliyor.

Süleyman Demirel'le akrabalık var mı? Bu kadar şey söyleyip de bir şey söylememek meseledir de :) :)

• quote:

haberleri sunduk iyi akşamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: fyilmaz

quote:

haberleri sunduk iyi akşamlar

• quote:

engunaydın@ bu işin bakan-makan boyutu yok,bu kanun gsm numara taşıma le birlikte oluşturuldu,kasımda 2008 gsm no taşıma başladı, 10 mayıstada sabit no taşıma yasal olarak başlayacaktır.bu ayın sonunda çırağanda,fiyatlar,operatörler arasında görüşmeler toplantılar olacak

ta başından beri bu sabit telekom(öğer)kazığını takip ediyorum az kaldı inşallah ,telekomla tek bağlantım olan sabit kazığıda anında terkedecem..bide bazı topiclerde, koyu telekom şakşakçıları,ne olursa olsun, telekom yine liderdir hiçbişey olmaz,liderliğine devam eder diyolar,arkadaşlar böyle koyu telekom şakşakçılarına kanmayın,adsl yede öyle diyolardı,ama koç-net-biri, 1 milyon aboneye yaklaşmış durumda,smileda da durum hiçde fena değil,yarın sabit no taşımada başlasın da görelim cem yılmaz telekomun liderliğini,evet lider olur belki,ama artık kendi liginde

düşünün ki,telekomu bireysel olarak mahmekeye verenler, bugüne kadar ödediği sabit ücretlerini,geri alabiliyor,ama bu karar sadece mahkemeye giden vatandaşı bağlıyo,halbu ki bu karar emsal oluşturması ve herkesi bağlaması gerekirken,bizden aldıkları sabit kazıktan gelen kat kat-rilyonlarla,tuttukları avukat ordularıyla,emsal oluşturmasını engelliyorlar ve her vatandaşın şahsi olarak mahkemeye başvurmasına çeviriyolar işi,çünkü biliyolar ki emsal oluşsa 7-8 milyon sabit telefon abonesinden, ayda gelen, kirsiz-tertemiz sabit büyük gelir uf-puf olacak,ne gerek var...? Türk milleti tembeldir,mahkeme vs..uğraşmaz,uğraşmayıda sevmez, uzun iş der...mahkemeye gidene öderiz parasını geçeriz,geri kalan sağlarda bizimdir ilkesi varken...!

Sabit no yu taşıyabilirsiniz ama nereye? Voip üzerinden şehir içi de görüştürme hakkına sahip bir operatöre olur mu? Açıkçası benim bilgim yok. GSM mi ? - olabilir.

Biri ye gelince o dediğinz 1 milyon rakamına gelmeleri için şu an gösterdikleri performansın 10 katını göstermeleri gerek desem yeterli olur sanırım. Keşke olsalar 1 milyon. Bize de bir kapı daha çıkar böylece.

Net ve doğru bir bilgi vereyim kulaktan dolma bir bilgi değildir , tüm bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlara gitsin bu bilgi ; bu güne kadar mahkemeye gidip sabit ücretini geri alan kimse yoktur. Mahkemeyi kazanan da yoktur. Tüm kararlar Yargıtay'dan geri dönmüştür. Bir çok küçük ISS lerin kurup Telekomu devamlı karalamaya çalışan bazı derneklerin asılsız haberleridir bunlar... Ha sahiden Avrupa'da ne olmuş bu çıplak adsl geldikten sonra bilen var mı?? Fiyatlar çok mu ucuzlamış. Herkes çıplak adsl e mi geçmiş?

Yazan : telekom şakşakçısı

• quote:

Orjinalden alıntı: nemecek

quote:

Sabit no yu taşıyabilirsiniz ama nereye? Voip üzerinden şehir içi de görüştürme hakkına sahip bir operatöre olur mu? Açıkçası benim bilgim yok. GSM mi ? - olabilir.

Biri ye gelince o dediğinz 1 milyon rakamına gelmeleri için şu an gösterdikleri performansın 10 katını göstermeleri gerek desem yeterli olur sanırım. Keşke olsalar 1 milyon. Bize de bir kapı daha çıkar böylece.

Net ve doğru bir bilgi vereyim kulaktan dolma bir bilgi değildir , tüm bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlara gitsin bu bilgi ; bu güne kadar mahkemeye gidip sabit ücretini geri alan kimse yoktur. Mahkemeyi kazanan da yoktur. Tüm kararlar Yargıtay'dan geri dönmüştür. Bir çok küçük ISS lerin kurup Telekomu devamlı karalamaya çalışan bazı derneklerin asılsız haberleridir bunlar... Ha sahiden Avrupa'da ne olmuş bu çıplak adsl geldikten sonra bilen var mı?? Fiyatlar çok mu ucuzlamış. Herkes çıplak adsl e mi geçmiş?

Yazan : telekom şakşakçısı

yorumsuz

yoksa,çok kapak resmi alırdın, yazdıklarını okuyanlardan

ee tabi insan, 4 megabiti,vatandaşın 1 megabit kotalı fiyatına alınca,şakşakçıda olunuyo demekki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 26 Nisan 2009; 0:29:06 >

• Vatandaş elbet şakşakçı olacak telekazık bizi soyup bir kısmını onlara veriyor maaşlarını bizden alınan haraçlardan alıyorlar. interneti bizden çok daha ucuz kullanıyorlar. Ama şakşakçıların demesiyle kara ak olmuyor.
  • Sanırım Nevşehir ve Kocaeli Tüketici Sorunları Hakem Heyetinin telefon aboneliği gerekmeden internete bağlanılabilir gibi kararları vardı ve bilirkişi raporlarında bunun teknik olarak mümkün olduğu bilgisi verilmişti. Başvuruyu yapan şahıslar nasıl kullanıyorlar neti bilmiyorum ama TTNET uygulamıyor başka nedenlerle bu işi. Yeni tüketici yasası belki çözüm olabilir.

Türkiye nin nüfusu 70 milyon, 15-16 milyon sabit telefon X sabit ücret = Korkunç bir vurgun
  • arkadaşlar zaten kısa bir süre sonra telefon mecburiyeti ortadan kalkıyor..bu yüzden telekom tutuşmuş durumda zaten..bedava laptop kampanyasıda bu yüzden çıktı..e birde üzerine 3g gelince telekoma trenden el sallarız artık..soon birkaç günü kaldı telekom un..elbet sıra bizede geliyor..şimdi konuşma sırası bizde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 26 Nisan 2009; 11:44:49 >
  • Telefon görüşmelerimi 3 yıldır Voip'den yapıyorum. Telefon faturamın çok az geldiğini farkeden telekom beni telefonla arayıp kampanyalarından bahsetti. Sonra da "dakikası 9 kuruştan konuşmak ister misiniz?" diye sordu. Bende dakikası 2 kuruştan voipden görüşüyorum, sizde 2 kuruş yapın sizden konuşayım" dedim. Telefondaki bayan hiç sesini çıkaramadan teşekkür edip telefonu kapattı. Rekabet kadar güzel birşey var mı acaba?
    10 Mayıs geldiğinde Telekom seve seve bu tatlı karlardan vazgeçecektir. Kampanyalara kanan saf vatandaşları ise tapon laptoplarla 2 yıl daha kendine bağlayıp kazıklamaya çalışacaktır.
  • Telekomu seven yok anlaşılan ama 10 mayıstan sonra hangi operatöre geçeceğiz peki. Bırakın reklam yapmayı kimse sitesine bile koymamış bu konu ile ilgili bir açıklama...

Ya da ben bulamıyorum...
  • Hesaplı hatta geç Konuşmazsan 10 TL ücret gelir her ay Konuşursan 2 Katı gelir ama
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.