Şimdi Ara

Sabit yüksek ping sorunu çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çoğu kişinin yaşadığı 170-180 arası sabit ping problemini çözmüş bulunmaktayım. Herhangi bir download veya upload olmaksızın 170-180 arası sabit ping oluyor. CCleaner programı ile önbelleği temizledikten sonra ping normale dönmektedir. Keyifli ve küfürsüz oyunlar dileğiyle... çÇç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rane -- 11 Eylül 2013; 21:02:21 >

• Aslında mantıklı ama kesin çözüm değil.Yine de faydalı...
  • Dostum çok sinir oluyordum şu ping problemine. Hattı tek başıma kullanıyorum ve başkasının download veya upload yapma durumu yok. Nasıl oluyorsa artık oyun içi pingim 170 civarı sabit kalıyor ve ne last hit yapabiliyorum minionlara ne de düzgün skill shot yapabiliyorum. Bu yüzden çok ranked maç kaybetmişimdir. Dün oyuna girdiğimde pingim 80di ve 5dk geçmeden 170'e fırladı. CCleaner programı ile önbelleği temizledim ve ping birden normale döndü. Belki öyle denk geldi orasını bilemeyeceğim ve kesin çözümüdür demem de yanlış olur aslında fakat şimdilik internette cevabını bulamadığım ve çözüme ulaştığım tek yol budur.
  • en basit çözümdür çerezleri ve önbelliği silmek he tabi res atmaktan sonra :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fps düşmesi ve ping sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.