Şimdi Ara

sabri gitti kaldı selcuk bundan ne zaman kurtulucaz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu adamdanda kurtulsak vallahi adam akıllı bi takım izleyeceğiz ortasahada selcuk oynadığı sürece bu takım barcelonada olsa bu herif oynanan güzel oyunu baltalayacak biliyorsunuz eğer bi iyi oyun oynanacaksa selcuk kesinlikle olmamalıdır bu takımda.

• Insallah kazayla bir talibi falan cikar da direkt gonderilir. Yaklasik son 3 yildir nefret sebebi oynuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamzaoğlu - Denizli dönemi takım gerilerken Burak nasıl ıslıklandıysa, Selçuk da bu sezon en ufak bi gerilemede topun ağzına gelecektir. Bu sefer Tudor dahi arkasındayım dese hiç kimse Selçuk'u kurtaramaz, ilk adını yazdım dediği tahtayı kafasına geçirir Tudor'u da göndeririz.
  • 1-2 tane savunan yerli sevici olurdu artık o kadar leş ki kimse savunamıyor. Dört senedir katlanıyoruz, iki sene daha sabredelim. Bir sezon adam akıllı oynayıp, beş sene o sezonun ekmeğini yiyen başka futbolcu var mıdır acaba, bilen varsa aydınlatsın. Bu arkadaşı ilk 11'den kesecek, takımdan gönderecek kadar güçlü biri yok maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selçuk'un bugün sözleşmesini feshetmeye kalk 22 milyon lira tazminat ödersin. 2 yıl daha sözleşmesi var. birazda el mahkum diyeceğim fakat 3 farklı yönetim 6 7 teknik direktör hiç biri bu adamı göndermeyi düşünmedi. Muslera'dan sonra yeri en garanti isim şu an Selçuk İnan.

Yanında Melo varken neler yapabileceğini hepimiz gördük o yüzden hep onun yanına birini monte etmeye çalıştılar. Belki bu sezon o ismi bulacaklar. Yine olmazsa sezon sonu 1 sene kalacağı için orta yolu bulup artık bir şekilde gönderilir diye düşünüyorum. O yüzden özellikle bu sezon bu düşünceyi aklınızdan çıkarın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Quaresma'mız Yok Malesef !!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.