Şimdi Ara

Sabri SARIOĞLU KAP (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
3.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu işte bir iş var bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. Lig Takım'ında yedek kalacak adam on yıllardır takımdan çuvalla para kazanıyor...
    Sonra Avrupa takımıyız
    Avrupa'da şunu yapacaz
    Avrupa'da bunu yapacaz
    Biz şöyle takımız
    Hadi ordan derler adama

• Yazık günah şu verilen paralara. Sabri'ymiş Bilal'miş.

Arkadaş git yabancı futbolcu al ucuza bunlardan daha iyi oynar be!
  • Allah insana sabri, aydin şansı versin böyle şanslı insan gormedim. Birde parayi kuveyt dinarini cevirin 500.000 yapıyor böyle daha az üzülürsünüz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sözleşme rezaletinden sonra açık ve net kulübe destek benim için bitmiştir. Bu kadar büyük bir rezalet olamaz. Galatasaray içindeki kan emicilerden kurtulmadığı sürece ( yönetiminden, futbolcusuna kadar ) bu kulüp hiç bir noktaya gelemez. Herkes alışmış. Sırası gelen yemeye devam ediyor. Allah bilir bu sözleşme bedeli üzerinden kimlere kimlere ne paralar aktarıldı!
  • 2000 tl maaş, ssk, yol ve yemek verseler futbolcu olurlar mıydı acaba :)
  • Bizde kombine almayı düşünüyorduk. Aile boyu forma da cabası.

Dün akşamdan sonra kalsın, istemiyorum.
  • Rezalet kardeşim tam manasıyla,insan düşündükçe kafayı yer.Hem mali sıkıntılar var,bütçe önemli diyorsun hem de sabri'ye 5 bilal'e 2.5 vermeyi biliyorsun.Bu kadar hesapsız,mantıksız bir durum var mı?Sabri bey eşine yeni araba alsın diye,basketbol şubemiz küçülüyor.Bu takım esirgeme kurumu değilGalatasaray'ın evladı diye vasıfsız insanlara milyonlarca para döküldü hala da devam ediyor.Yazıktır,günahtır.O evladımız dedikleriniz de para derdinde kulübü düşünen bile yok
  • bu sene kombine de almıcam, forma da, yazık ya futbolcu diye verilen paralara bak!
  • Yahu arkadaş akıl var mantık var taraftar sabri ile bilal'i izlemek için mi kombine alacak.Bunları izlemek için mi Lig Tv'ye her ay para verecek.Yoksa bunlar için mi forma veya ürün alacak.Bu nasıl bir yönetim bu nasıl bu futbol anlayışı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikincielucak

AÇIKLAMA:
    Profesyonel futbolcumuz Sabri Sarıoğlu ile Şirketimiz arasında 1+1 sezon (son sene opsiyonlu) için sözleşme yenilenmesi konusunda mutabakata varılmıştır (opsiyon şartı futbolcunun 2015-2016 sezonunda 15 resmi müsabakada ilk 11'de oynaması veya 20 resmi müsabakada fiilen oynaması halinde geçerlilik kazanacaktır). Buna göre 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında (eğer uzatılırsa) futbolcuya her bir sezon için net 4.800.000 TL sabit transfer ücreti ve net 45.000 TL maç başı ücreti ödenecektir. Ayrıca futbolcunun ilgili sezonlarda 15 resmi müsabakada fiilen oynaması halinde, futbolcuya net 300.000 TL prim ödenir. 30 resmi müsabakada fiilen oynaması durumunda ise futbolcuya net 300.000 TL ekstra prim ödenir.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=446232

Futbol hayatının sonuna yaklaşmıl olan kişiye yapılan kıyak. Yıllarca GS ye emek vermiş birisine yapılan bu iyileştirmeyi çok görmeyin arkadaşlar. Empati yapın siz yıllarca GS de ezilensiniz. Kaptan olarak hemde. En az maaş alan futbolculardan birisiniz ve kadro dışı bırakılıyorsunuz. Kimse düşünmüyor bu adamların borcu harcı var mı diye. Ve sonra iyileştirme yapılıyor düşünceli insanlar tarafından.

• Paraya bak ya.

Biz 2 bin tl için çırpınalım.
  • Sabri'de şaşmıştır bu işe, bu yaşda bu yetenekde oyuncuya büyük kıyak tabi ekstra işin içinde bişeler varsa bilemem.
  • Yönetimi ve Hamza'yı savunanlar nerede?

• Bir Fenerbahçeli olarak eski Sabri olduğunu sanmıyorum . Zamanında Trabzonspor'a verdiğiniz Salih Dursun bile Sabri'den daha iyi oynadı . Bir şey demiyorum ama en az 1 tane defans almak yerine Sabri'nin fiyatını artırmakları iyi olmadı .
  • Adamlar içinde güneşin binlerce katı büyüklüğünde yıldızların olduğu yeni bi gezegen bulmuşlar, bu yeni gezegene verdikleri isim: CR7

Ulan bilim adamımı kalmadı dünyada, bu işe emek verenler nasıl hazmediyo böle bi ismin verilmesini. Tamam Ronaldo futbol söz konusu olunca altın topu, diğer bütün ödülleri alsın, hak ediyorda ona lafım yok ama böle bi şey nasıl olabiliyor ben anlam veremiyorum
  • Bu başkan takımı batırır, benden söylemesi

• Sabri'nin Lambolar'ı, Ferrari'leri su yakmıyor.

• ya sinirden kapa bakmamıştım ancak bu kımıl zararlısı 30 maç oynarsa

6750 TL yani 2.2 M Euro alacak 1,8 diye kızarken
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.