Şimdi Ara

Sabri SARIOĞLU KAP (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
3.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş sabriye niye kiziyonuz tek suçlu yonetim .sabri tabiki alabilecegi en yüksek parayı almaya çalışacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yürüyüş vb şekilde bir olayını bulsun taraftar sesimizi duyurmalıyız sen önce umutlandır sonra utandır böyle birşey var mı? Yabancı sınırsız biz yine bütün sene sabriyi izleyeceğiz.
  • Yedek olarak kalmalıydı ama bu paralara kesinlikle değil.
  • teacher47 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu rakamlar doğruysa kafama sıkarım ben.

Allah belasını versin bu yöneticilerinde Hamza'nın da. Bu takıma beş kuruş kazandırırsam ..... lar benim.

• helal olsun ne muameler gördü kaçmadı aslında ona açık çek versen bile bundan fazlasını istemez hayırlı olsun.
  • Transfer politikasını falan eleştirilir anlarım da.Sabri'ye zam yapmak nedir ? Bu nasıl vizyonsuzluk Sabri yahu Sabri.Neyse bunlar hep Fatih Terim kafası yerli sevdası koşan adam aşkı.He kıratın yanında duran ya huyundan suyundan
  • Ben bu tepkilere ne cevap vereceklerini merak ediyorum. Sabri hak ediyor mu diyecekler acaba?
  • GSStore'a harcadığım paraların bir kuruşunu bile helal etmiyorum.

• Geri kalmışlığı dibine kadar yaşıyoruz arkadaş.
    Hamza hocayı seviyorum ama şu çapsız konuşmaları adamı ayar ediyor. Bu kadroyla biz şampiyonlar liginde bir yerlere geliriz diyor. Yav nereye neyle geliyorsun arkadaş ? Bu kadroyla en fazla kendi evinde lyonla berabere kalırsın. Sneijder ve muslera var diye kadroda şampiyonlar ligini alacağımızı mı sanıyor nedir ? Haaa tamam sneijder ve muslera var gerisi çöp olsa da olur mu diyor acaba? Yani şu sözleşmeye bakınca normal şartlarda dani alves gibi bir futbolcu almış olmamız lazım. Kör müdür nedir bunlar anlamıyorum. Başka bir zaman diliminde mi yaşıyor acaba bizimkiler? Hala bunlarda yabancı sınırı kalkmadı sanırım.
  • GS ürünleri almadığım halde Sabri'nin maas zammına sinirlendim. Yahu bir de katki yapsaydım Kafayı vururdum duvarlara herhalde

• Yazık günah ya.
  • Ben şu dakikadan sonra bu takımı takip etmeyi bırakıyorum,
    Vizyonsuz başkanıyla,dar zihniyetli hocasıyla,skordan başka birşey bilmeyen taraftarlarıyla ne halleri varsa görsünler.

• Sabri bizim ramazan davulcusu var ona çok benziyor.

• Futbolcularin aldigi paralar size noye dert oluyor...

saka la saka. kafayi siyirir insan. Bazi insanlar sansli doguyor heralde anlamiyorum.

• Bu sene forma da almiyorum, ligtv de, maca zaten gitmiyordum. Hadi bakalim dursun özbek gidene kadar 1 kuruş harcamayacagim galatasaray icin. Ergin ataman'in maasini dusurup sabri'ninkini artirmak nedir? Real madrid'in sag beki Carvajal daha az kazaniyor sabri'den.

Dursun ozbek istifa
    Dursun ozbek istifa
    Dursun ozbek istifa!!!!

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanı futboldan soğutur bu paralar.

Şenol Güneş'in söylediği gibi, eskiden fakirler oynar zenginler seyrederdi şimdi ise zenginler oynuyor fakirler seyrediyor.

Sabri gibi bir futbolcunun senelik bir buçuk milyon euro kazandığı spor batsın.
  • ra hmetli kullanıcısına yanıt
    Arroya gibi bir adam yüz defa takımda tutulabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

Arroya gibi bir adam yüz defa takımda tutulabilirdi.

Hocam Arroyo 1.8 m Eur alıyordu. FBÜlker'deki Vessely'den sonra Tr'de basketten en fazla kazanan oyuncuydu.

EL'nin MVP'si seçilen Bielisa 1.1 m eur alıyor. Sabri'nin aldığı paraya bak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.