Şimdi Ara

Sabriyi begenmeyen ulamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya sabri yokken tarigin neler yaptigi ortada diceksin cok para aliyor ulan tarikta 1 m€ aliyor oda 3 Trilyon para eder neyin davasi bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tarık leş diye Sabriyi mi beğenelim mantığını seveyim.
  • ''Ulama''
  • yaş <16

• Sabri nsan midir ? gibi bir ulama mi

• yabancı sınırı olmasa eboue nin ölüsü yeterdi sabri de forma yüzü göremezdi
  • Ozaman yektayı begenmıyoz dye selcuk trılyonlar alsın. Mehmet batdalı begenmyoz dye burak umut trılyonlar alsın aydını begenmıyoz dıye yasın trılyonlar alsın? Mantıgını seveyım senın sırf tarık kotu dıye 31 yasında sozde galatasarayın cocuguyum dıyen adama para mı bayılalım? Ulan o paraya hangı yabancı sag beklerı alabılıyorsun haberın var mı? Futbolculuk ne guzel be kotu gunde cıkıp ben galatasaraylıyım dıyosun edebıyat yapıyosun kutlamalara cocugunu getır bı uclu cektır tamammm gelsın paralar, gelsın futboldan anlamayan hayranlar.

• yabancı Sınırı kalktı. Şampiyon olmuşsun, Store gelirlerin iyi, bilet satışların da fena değil, direk şampiyonlar ligine gideceksin oradan da hayvan gibi para gelicek. Ee sen yabancı bir bel almayacaksında kim alıcak ? Her türlü sabriden daha iyi bek alırsın. Diyeceksin ki yedek olarak tutuluyor. O zaman kadro statüsüne göre para vereceksin. Gs nin çocuğuyum ayağına Sabri gelecek sene bonuslarla beraber 2.2 milyon euro para alıcak belkide. Ama diğer yandan basketbol koçunuz ergin Ataman sözleşmesinde indirime gidiyor sizin kulübünüzün çocuğu olduğunu söyleyen Sabri 2.2 milyon euro kazanacak ha bir de maç başı Hariç. Bana niyeyse bilmiyorum ama ben bile sinirlendim. Bu adamlar kulüplerimizden temizlenmeli bizde de var fenerde de çok fazla paralar o Paraları haketmeyen çok yanlış adamlara gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gHouse

yabancı Sınırı kalktı. Şampiyon olmuşsun, Store gelirlerin iyi, bilet satışların da fena değil, direk şampiyonlar ligine gideceksin oradan da hayvan gibi para gelicek. Ee sen yabancı bir bel almayacaksında kim alıcak ? Her türlü sabriden daha iyi bek alırsın. Diyeceksin ki yedek olarak tutuluyor. O zaman kadro statüsüne göre para vereceksin. Gs nin çocuğuyum ayağına Sabri gelecek sene bonuslarla beraber 2.2 milyon euro para alıcak belkide. Ama diğer yandan basketbol koçunuz ergin Ataman sözleşmesinde indirime gidiyor sizin kulübünüzün çocuğu olduğunu söyleyen Sabri 2.2 milyon euro kazanacak ha bir de maç başı Hariç. Bana niyeyse bilmiyorum ama ben bile sinirlendim. Bu adamlar kulüplerimizden temizlenmeli bizde de var fenerde de çok fazla paralar o Paraları haketmeyen çok yanlış adamlara gidiyor.

Anlatamazsın hocam.

• Dışarıda olsa kafayı gözü kırdıracak elemanlar gelmiş burada millete artistik yapıyorlar. Ulutmayı bir gün gösterirler sana merak etme.

• Dünyada sadece sağ bek olarak bir tarık bir sabri var sanki ikiside çöp, ikiside aldığı parayı hakketmiyor. Gelmiş birde tarık üzerinden sabriyi savunuyor.....
  • Aha komisyoncunun birisi bu.
  • Sabriye o kadar para verileceğine sat Sabri ile Tarık'ı 3 4 milyon kazan, Sabriyle Tarık'a vereceğini ekle al mis gibi bek.

Kafa yok la bizim kulupte
    Eboue'i harcadılar Tarık için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: josea1

Ya sabri yokken tarigin neler yaptigi ortada diceksin cok para aliyor ulan tarikta 1 m€ aliyor oda 3 Trilyon para eder neyin davasi bu?

1. ulama değil ulema.
    2 yabancı sınırı kalktı. sabriye verilen paranın yarısına daha kaliteli sağ bek illaki bulurduk.
    ne konuşuyorsun sen?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.