Şimdi Ara

saç beyazlaması?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
3
Favori
88.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmetgunduzbey

ewt bu grey away kullanan var mı cok iddalı ama bana yalan gibi geldi. tv de satışı olan bütün ürünler genelde beş para etmez oluyor.

bi faydası varmı bende anneme alayım
  • Lise 1 den beri saçlarımda beyazlama var şuanda 23 yaşındayım ve saçımda çok fazla beyaz var geçen günlerde doktorada gittim yapacak bişey yok dedi bu piğmente etki eden ilaç ismi verdi şansını bi dene dedi ama daha alıp denemedim ismini vereyim arkadaşlar deneyin.
    İsmi restoria diesecreett yazın kullan güneşte kal kullanınca dedi kıl dönmesi ameliyatı olcağım için almadım henüz arkadaşlar.
  • sac olsada beyazlasa
  • televizyonda bi ürün gördüm doğal yolla saçları boyamadan beyazları yavaş yavaş kapadığını iddia ediyordu.
    web sitesinide not aldım buradan inceleyebilirsin.www.beyazlarason.com
  • benimki irsi değil ama çok stresli biriyim yani her insanın bir algılama biçimi var diyelim.
  • 4 Mayıstawww.greyaway.com.tr üzerinden 299 lira ödeyerek 3 set (sprey+şampuan) birden aldım adım adım yazayım yaşadıklarımı belki bir işinize yarar.

http://www.greyaway.com.tr/grey-away-siparisi.html adresinden kredi kartı ve iletişim bilgilerinizi girip "Siparişi Gönder" düğmesine basınca anında bir mesaj geliyor işleminiz başarıyla tamamlanmıştır. Müşteri temsilcisi sizi arayacaktır gibi bir mesaj çıkıyor. Bu aşamada acaba adresimi telefonumu doğru yazdımmı diye düşündüm en azından bir kontrol ekranı olsa daha iyi olurdu. 2 saat geçip hala kimse aramayınca ben aradım açan beyefendi biraz mahalle ağzıyla konuşuyordu belkide çaycı felan açtı telefonu:) saygısız bir şey söylemedi ama kaba bir tarzı vardı. Mesai bitimine kadar sizi araralar dedi kapattık. Mesai biterkende kimse aramadı ben tekrar aradım bu sefer doğru kişiyle görüştüm sanırım çok ilgili ve kibardı siparişimin kargoya verildiğini söyledi adres bilgisini kontrol ettik beraber.
    (Bu sipariş ardından telefonla aranma olayını neden yapıyorlar anlamış değilim gerçi beni aramadılar ama o gün havuza vs.gidecek olsam akşama kadar ne zaman arayacaklar diye bekleyecektim)

Ertesi gün yurtiçi kargo ile ürünüm eve teslim edildi. Ürünlerin gönderim hızı ambalajlanması ve korunması çok iyiydi bu konuda kendilerini taktir ettim. Gelen kutuda 3 adet 150 ml şampuan ve 3 adet sprey bulunuyor hepsi güzelce paketlenmişti. Ayrıca faturası kullanım bilgileri ve kendilerini tanıtan bir mektupta eklemiş elle imzalamışlar.

Buraya kadar sorun yok gerçi olsada önemi yok ürünlerden bahsedelim. Öncelikle şampuanı görünce baya şaşırdım çok küçük geldi gözüme dedim bu 4 yıkamada biter sonra yanıldığımı anladım çünkü şampuanın kıvamı bildiğiniz su akıcılığında ve siyah renki bir su gibi düşünün. Güzel olan tarah bu şampuandan çok az avcunuza döküyorsunuz ve saçınızı yıkadığınızda inanılmaz şekilde yoğun köpürüyor beyaz köpük oluyor 2 dakika boyunca saçıma masaj yaparak yıkadım. Şişesi küçükte olsa kolay kolay bitmez tahminim haftada 2 yıkamadan en az 2 ay veya daha fazla gider. Tabi ben bu şampuanı kullanmadan önce normal şampuanla saçımı yıkıyorum ardından greyaway şampuan kullanıyorum. Şampuanın kokusu vs özellikleri güzel ben begendim. Ve siyah su gibi olsada bir yeri boyamıyor bembeyaz köpük oluyor.

Ertesi sabah sprey i kullanmaya başladım spreyi sabahları sıkıyorum spreyin üzerinde saçınızı haftada birden fazla yıkamayınız etki etmesi daha uzun sürer çok yıkarsanız diyor ben 3 gün kullandıktan sonra dayanamadım dün akşam yine saçıma şampuan uyguladım, sprey saça kaşıntı vs kötü bir etki yapmıyor ama eşim yaklaşıp saçımı kokladığında saçımın kibrit gibi koktuğunu söylüyor günlerdir. Ama çok yaklaşınca yani yanımda otururken felan böyle bir koku yok direk saçımı koklaması gerekiyor bu kokuyu almak için.

Ürünler orjinal ingiliz malı öyle çakma çin malı gibi değil kaliteli bieşeye benziyor üretici firması medex diye bir firmahttp://www.medex.co.uk/greyaway.html piyasada birde moliva grey avay diye bişey var o daha eski bir ürün ama onu kullananlar direk basmış küfrü firmaya bu farklı bir ürün.

Bu kadar kafa şişirdikten sonra merak ediyorsunuz işe yarıyormu diye öncelikle saçlarım siyah beyazlarım homojen dağılmış %10 civarında yaşım 30 cinsiyet erkek.

İlk 3 gün sürekli eşime sordum varmı siyahlama diye yok dedi ama 2 gündür siyahlaştığını söylüyor bende farkediyorum beyazlar eskisi gibi parlak değil koyulaşma var yavaş yavaş siyahlaşıyor sitesindeki şu adamın resimlerine benzer bir gelişme var.

Asıl merak edilen sorular tam rengine ne zaman döner? Bilmiyorum 20 gün içinde olur umarım.
    Kullanmayı bırakınca beyazlarmı yeniden? Bilmiyorum
    Kestirince yeni çıkanlar siyahmı çıkacak? Bilmiyorum ama berberde tanıştığım bir adam bir bucuk ay kullandıgını 3 aydır kullanmadıgını ama saçlarının tekrar beyazlamadığını söyledi bende zaten ondan sonra satın aldım.

Saçımızı spreyledikten sonra nasıl şekillendirecez? Jöle vs. kullanmak sorun olmuyormuş ama haftada birden fazla yıkamamak gerekiyormuş ben jöle kullanırsam her gün yıkamam gerekir diyerek bir ay boyunca jöleden vaz geçtim. Bu haftada birden fazla yıkamayın olayı sinir bozucu ama olmazsa olmaz değil sadece daha fazla etki etmesi için böyle yapın diyor. Ben 2 kere yıkıyorum sorun olmaz bence çünkü kullandıgım şampuanda grey away.

Sonuç olarak 6 günlük deneyimin olumlu, gelişim gözle görülebiliyor saçlarım resimdeki adam gibi siyahlaşıyor böyle devam eder umarım. Ama siz deneyince farklı bişey olursa geri dönüp bana laf etmeyin. Kendi aklınıza yatarsa alın.

Zaten ben almadan önce ne sitede ne programlarda açık açık belirtmedikleri için etkisinin kalıcı olmayacağından feci halde kıllanıyorum :)

• ysn_crescent yazdıklarınızı ilgiyle okudum. Bu ürünü ben de kullanmak istiyorum. Ama sizin de olduğu gibi etkisi ve kalıcılığı hakkında epey tereddütlerim var. Yazdıklarınız sayesinde biraz bilgi sahibi oldum. Teşekkürler. Ürünü kullandıkça sonuçu hakkında biraz daha bilgi verirseniz çok teşekkür ederim.
  • Bugün kullanmaya başlayalı 13. gün Saçlarım siyahlaştımı? Evet Siyah olanlar dahada siyahlaştı beyaz olanlarda artık eskisi kadar parlamıyor gözüme. Daha yorum yapmak için erken ama çalıştığım işyerinde bir kaç arkadaşım da siyahlaştı dediler. Almak için beni takip ediyorlar.

Spreyi sıktıktan sonra yağmurda kalırsanız kafanıza damlayan su damlaları alnınıza siyah olarak düşer bu kesin.

Dün sabah spreyi sıktım işe gittim gece nöbetçiydim sabah eve gelirken az önce berbere uğradım. Saçımı kesmeden önce su ile spreyledi tararken havlu saçımdan damlayan sularla kirlendi. Ben demeden kendi söyledi zaten benden başka 2 müşterisi daha kullanıyormuş onlar saç kestirirken havlu konusunda uyarıyormuş berberi.

Berberim "Saçınız siyahlaşmış ama acaba kalıcımı önemli olan o" dedi.

"Günlük kullanım ile doğal saç renginize kavuşmanız 4 gün içinde olacaktır." Bunu uydurmuşlar 4 günde hiç bir değişiklik olmuyor.
    Spreyin üzerinde daha hızlı sonuç almak için haftada bir kezden fazla yıkamayın saçınızı her gün spreyleyin yazıyor. Ama sitesinde de şampuanı haftada 3 kere kullanın diyor. Bizim beklediğimiz tarzda kalıcı etki olsaydı sitenin en başına bunu yazarlardı diyorum genelde yuvarlak cümlelerle geçiştirmişler yada bahsetmiyorlar bu konudan. Söylediklerinden böyle bir ikisi (4 günde etki, spreyin kibrit kokusu) doğru çıkmayınca tabi diğerlerinede şüpheyle bakıyor insan. Tabi bir yandanda kullandıkça saç siyahlaşıyor, anlayacağınız kafam karışık:)

Saçınızda sürekli kibrit ucu kokusu oluyor ben alabiliyorum kokuyu birde yakından koklayan olursa alabiliyor. Çok rahatsız edici değil ama tv de tanıtımı yapan bayan hiç bunlardan bahsetmiyor dinlerken saç rengi sorunu olmayanlar bile kullanıyor saçı besliyor felan diye sallıyor. Saç rengi sorunum olmasa yanından bile geçmem. Derdim ne ki o kadar para vereyim? Ekstra ne yapıyor bilemedim. Belki olumlu etkisi saçlarım eskisi kadar yağlanmıyor 4 günde bir yıkakama rağmen. Ama nedeni jöle kullanmaya ara vermiş olmam olabilir. Şampuanı spreyinden daha çok seviyorum ben.

Kullanımı gidişatı vs. şimdilik sorun değil, kaşıntı vs. yapmıyor dışardan herhangi bir gariplik oluşturmuyor. Spreyde şampuanda siyah bişeyler içeriyor artık adı boyamı pigmentmi bilmiyorum

Saçlarımı siyahlaştırdı (sadece beyazları değil siyahlarıda koyulaştırdı)
    1-Eğer kalıcı olursa çok şaşırırım...
    2-Kalıcı olmazda saç rengimi siyah yaptıktan sonra arasıra şampuan veya sprey kullanarak siyah rengi koruyabilirsem sevinirim.

Daha 13 gün oldugu için yorumlarım belirsiz malesef. Bunu 1-2 ay kullandıktan sonra aradan bir o kadar süre geçmeden merak ettiğimiz soruların cevabını malesef alamayacaz.

Neyse ben sürekli kullanmayada razıyım çünkü şampuan küçük ama bitecek gibi değil 2-3 ayda 1 kutu zor gider.

Çok merak eden riske girip 1 set alıp deneyebilir. Ben deneme sürecindeyim :)

Not: Saçınız ıslak değilse Beyaz gömlek, yatarken yastık vs. boyamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysn_crescent -- 17 Mayıs 2011; 11:56:19 >

• 22 yaşındayım benimde saçlarım beyazlıyor yanlarda ve saçlarımın önünde belirgin beyaz bölümler oluşmaya başladı.. Annem 46 yaşında onunda saçları beyaz hatta bembeyaz desem yeridir. Sanırım bu ırsi.. Kuaförüme sordum stresten 3-5 tane saç beyazlar ama beyaz saç çok çıkıyorsa ırsi'dir dedi..
  • ysn_crescent, paylaşımınız için çok teşekkürler. İlerleyen günlerde ürün hakkındaki tecrübelerinizi merakla bekliyorum. Sayenizde konuyu merak eden birçok kişiye fikir vermiş oldunuz sağolun.
  • Son iki uc gundur yattigim yastiklara sacimin boyasi cikiyor. soba isi gibi esime sordum yikaninca gecer lekesi kalmaz dedi. Kibrit kokusu hala devam ediyor. Kasinti kepek vs yapmadi. Saclar siyahlasti baya kendimde farkediyorum 21 gun oldu kullanali İlk kutu bitince telefonedip soracagim saclar eski rengine dondu simdi ne yapiyoruz diye sampuanin ve spreyin cogu duruyor hala

Bu arada siyahlasma dedigimsey beyazlarin once eskisi gibi parlamamasi
    Sonra grilesmesi
    Simdide koyulasmayadevam etmesi
    Tabi bu koyuluk azdan coga dogru artiyor beni goren sacimin beyazladigini soyleyebilir ama eskisine gore baya azaldi goze batmiyor.

Simdilik bazi konularda olmasada en azindan ana gorevini yerine getirdigi icin memnunum.
    Kalicimi veya sadece sampuanla bu etki devam edermi bilemiyorum onu ogrenmek icin enaz 3 ay lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysn_crescent -- 24 Mayıs 2011; 8:59:16 >
  • ysn_crescent bilgileriniz için teşekkürler. Etki ve kalıcılığı hakkındaki paylaşımlarınızı bekliyoruz. Sağolun.
  • Saclarimin tam siyah olma durumuna 100 dersek basta benim saclarim 70 siyahti bu urunu kullanarak su anda 90 oldu ama dikkatimi ceken uc gunde bir banyo yapiyorum banyodan sonra 85 e dusuyor buda bende acaba boyami bu dedirttiriyor sanki bir hafta kullanmasam akip gidecek gibi ama aldik bikere uc kutu kac ay surerse bitene kadar ara vermiyecegim siz benden haber beklemeyin ama bu urunden resimlerdeki tanitimindaki gibi mucizevi bir ozellikte beklemeyin alin bir kutu deneyin cok merak ediyorsaniz. Banyoda elimide boyadi bu sabah. Yikayinca cikti hemen ama. Bu tur urunlerden cok performans beklememek gerekir. Ha diyeceksiniz siyahasmadimi daha bu yaziyi yazarken sordum esime sacim siyahlastimi dedim "baya farketti" dedi. Dedigim gibi deneyin en azindan kullandiginiz surece sacinizin siyahlastigini gorursunuz. Temel sorun kalicimi acaba? İste onu malesef bilemiyoruz. Olmazsa paraya kiyip hep kullanirsiniz. En azindan kullaildigi donemde siyahlastirdigi kesin
  • ysn_crescent bilgileriniz için teşekkürler. Dediğiniz gibi önemli olan etkisi ve kalıcılığı. Bu yüzden merakımı maruz görün. İlerleyen dönemlerde (40-50 gün gibi) etkisi hakkında paylaşımda bulunursanız sevinirim. Teşekkürler.
  • Dun yineberbere gittim saclarim uzerindekispreyin etkisiyle bayasiyahti sonra sacimi su ile islatti ve kagit havlu ile kuruladi tabi havlu siyahlasti sacimi kestikten sonra yikadi kuruladi ve beyazlar artti cunku grey awayin sacimda olan kismi yikaninca akti bereber ben demden kendidedi yikaninca beyazlar artti diye

Etkisinin kalici olmadigini dusunuyorum
    Yastik gomlek yakasi vs. Boyuyor
    Kullanildigi surece kepek kasintivs acisindan sacima iyigeldiginisoyleyebilirim
    Kullanmayadevamedildigisurece siyahlastirdigi kesin

Fiyati uygun olsa ve spreyi kibrit kokmasa sureklikullanilabilir

Kesin cozum degil surekli kullanmak gerek

Sampuan ve sprey henuz yari seviyesinde bakalimbirer kutu bitince yine yazarim

Cep telefonundan yaziyorum yazimhatalariicin kusurabakmayin
  • ysn_crescent cok tesekkürler mesajlaron için,son mesajından bu yana 3 hafta geçmiş,yeni bir tespitiniz var mı?
  • bu konular daha evvel de acıldı ben grechıan ve gray away kullandım
    ınanın hıc bırı işe yaramadı verdıgım paralar boşa gıttı
    tv de her gun reklamları cıkıyor kanmayın paranıza yazık
    şampuanı boya resmen bıraz grılestırıyor normal şampuanla yıkayınca sac tekrar bem beyaz...
  • advan kardeş sen daha evvel kaş set kullandın bu grey away i bende aldım kullanmaya yeni başladım en az 3 set kullanmak gerekiyomuş ama bu senin yorumunu okuyunca moralimbozuldu. benim anlamadığım bu insanlar sahtekarmı ? sahtekarsa neden kimse sağlık bakanlığına veya müşteri haklarına şikayet etmiyor.
    benim bu ürünü almamda en önemli etken kalıcı çözüm sunduğunu söylüyor diğer ürünlerden de kullandım aslında hepside belli oranda koyulaştırıyor saçı sonra bırakınca ve şampuanlayınca tekrar renk tonu açılıyor.sen nasıl sonuçla almıştın yazarsan sevinirim.
    bu arada ysn_crescent uzun zamandır mesaj atmamış son durumu hakkında yorum yaparsa daha ii anlayabiliiz çünkü çok uzun zaman kullanmış bu ürünü faydasını görüp görmediği hakkında yorum yazarsa sevinirim.
    inşallah bu sorunun çaresini bulurlar .herkese saygılar.
  • Stresli olmamak lazım.
  • 2. kutu bitmek üzere. Yıkadığım anda veya 2-3 gün kullanmadığım anda eski haline dönüyor. Bitince bir daha almam. 3 kutuydu zaten, bir tanesini enişteye hediye ettim.

Bir damdan düşen olarak son yorumlarım:

3 AY BİLE KULLANSANIZ, 2 KUTU DAHİ BİTİRSENİZ KULLANMAYI KESİNCE ESKİ HALİNE (HİÇ KULLANMADAN ÖNCEKİ HALİNE) ANINDA AYNEN DÖNÜYOR, KALICI DEĞİL!

KULLANMAYI KESİNCE DERKEN 1-2 HAFTA SONRASI ANLAŞILMASIN, HEMEN AKIYOR VE SAÇLARINIZ ESKİSİ GİBİ BEMBEYAZ OLUYOR.

ÖMÜR BOYU SPREY SIKMAKLA ŞAMPUANLA VS UĞRAŞMAKTANSA UYGUN FİYATLI BİR BERBERDE 20 GÜNDE BİR SAÇ BOYATMAK DAHA MANTIKLI.

1 kutu kullanana "2 kutu daha kullan olacak", 2 kutu kullanana "5 kutu daha kullan olacak" diye ümit vermenin anlamı yok. 100 kutuda kullanılsa 101. kutuyu kullanın derler. İşe yaramadığını satanlarda biliyor ama kapitalist dünyada en önemli şey para kazanmak.

SONUÇ: KESİNLİKLE KALICI DEĞİL. SULANDIRILMIŞ BOYA GİBİ BİRŞEY. YAĞMURDA SAÇINIZDAN AKMASI, YASTIK GÖMLEK BOYAMASI, SAÇINIZIN KİBRİT GİBİ KOKMASI, FAHİŞ FİYATI, VS. ARTILARI. (benim ve çevremde kullananların 3 ay sonundaki ortak görüşü)

Yazmayacaktım ama yazayım sonuçta bende kendimi kandırılmış hissediyorum. ALMAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysn_crescent -- 27 Temmuz 2011; 14:56:32 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.