Şimdi Ara

saç dibinde sivilce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
8.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş 20 yaşındn sonra özellikle saç dibimde aşırı miktarda sivilce çıktı bir kaç kere doktora gittim losyon,krem ve tetradox verdiler kullandığımda geçiyor ilaçları bıraktığım anda tekrar çıkyorlar en sonunda acnegen kullandım onada 2 ay dayanabildim dudak kuruması, burun kanaması ve deri dökülmesi yapıyordu şimdi ne yapmalıyım tekrar acnegen kullanmak istemiyorum birde bu acnegen le tedavi ortalama kaç sürmekte

• Ağrılı sivilceler mi? Boynunda ve sırtında da çıkıyor mu?
    Senin durumuna uyar mı bilmiyorum ama benzer durumda olanlara faydası olması için aşağıya yazıyorum.

* 1 adet KIRMIZI PANCAR, sert olanından alınır. Katı meyve sıkacağı tedarik edilir.
    * 1 bardak TAZE sıkılmış kırmızı pancar suyu, sabahleyin AÇ KARINA ve yemekten en az yarım saat ÖNCE içilir.

- İki gün içinde etkisini gösterir ve birkaç gün idare eder.
    - 6 ay boyunca her sabah içilirse vücuttaki iltihap büyük ölçüde temizlenir.
    - İçine 1 adet HAVUÇ koyulursa tadını güzelleştirir. Birer gün dönüşümlü tavsiye edilir.
    - Arasıra papatya çayı içmek iyidir. O da iltihap gidericidir.
    - Meyve suları BESLEYİCİ, sebze suları TEMİZLEYİCİDİR.

Test edilip onaylanmıştır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Millet -- 24 Eylül 2012; 2:05:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Millet

Ağrılı sivilceler mi? Boynunda ve sırtında da çıkıyor mu?
    Senin durumuna uyar mı bilmiyorum ama benzer durumda olanlara faydası olması için aşağıya yazıyorum.

* 1 adet KIRMIZI PANCAR, sert olanından alınır. Katı meyve sıkacağı tedarik edilir.
    * 1 bardak TAZE sıkılmış kırmızı pancar suyu, sabahleyin AÇ KARINA ve yemekten en az yarım saat ÖNCE içilir.

- İçine 1 adet HAVUÇ koyulursa tadını güzelleştirir. Birer gün dönüşümlü tavsiye edilir.

evet ağır sivilceler sırtımda nadiren ama saç diplerimde kiler zaman zaman dayanılmaz hale geliyor başımı yastığa koyamaz duruma geliyorum su yazdıklarınıda en kısa zamanda uygulayacağım ayrıca her yemekten önce mi içmeliyim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollektivist -- 25 Eylül 2012; 1:10:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kollektivist

evet ağır sivilceler sırtımda nadiren ama saç diplerimde kiler zaman zaman dayanılmaz hale geliyor başımı yastığa koyamaz duruma geliyorum su yazdıklarınıda en kısa zamanda uygulayacağım ayrıca her yemekten önce mi içmeliyim teşekkürler

Önce bir kerelik denemek isteyebilirsin.

Genel olarak her gün sabahleyin aç karına 1-2 bardak içilir. Üç ay devam edilebilir.

Tadı biraz sevimsiz ama alışınca sorun yoktu. Patates suyunun biraz daha şekerlisi. (Patates suyunu kardeşimin midesi için kullanmıştık.)

Ayrıca demir eksikliğini gideriyor sanırım. Aylarca devam edince bu sefer de demir çok arttığı için vücut sıcaklanmaya başlıyor.

Bana doktor da tavsiye etmişti. Yağlılar, kızartma, baharat, yumurta, işlenmiş etten uzak durmamı söylemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Millet -- 25 Eylül 2012; 3:25:20 >

• quote:

quote:

Önce bir kerelik denemek isteyebilirsin.

Genel olarak her gün sabahleyin aç karına 1-2 bardak içilir. Üç ay devam edilebilir.

Tadı biraz sevimsiz ama alışınca sorun yoktu. Patates suyunun biraz daha şekerlisi. (Patates suyunu kardeşimin midesi için kullanmıştık.)

Ayrıca demir eksikliğini gideriyor sanırım. Aylarca devam edince bu sefer de demir çok arttığı için vücut sıcaklanmaya başlıyor.

Bana doktor da tavsiye etmişti. Yağlılar, kızartma, baharat, yumurta, işlenmiş etten uzak durmamı söylemişti.

Alıntıları Göster
    1 haftalığına il dışında olucam ama döner dönmez ilk işim bunu uygulamak olucak ilaç kullanmaktansa tadı kötü sebze sularını tercih ederim

• quote:

1 haftalığına il dışında olucam ama döner dönmez ilk işim bunu uygulamak olucak ilaç kullanmaktansa tadı kötü sebze sularını tercih ederim

Alıntıları Göster
    Benim de saç dibimde iltihaplı yada tepesi kırmızı sivilceler çıkıyordu.Bazılarını sıkıyordum.Artmaya başlayınca doktora gittim ve seboreik dermatit olduğunu öğrendim.İyice görün doktora.

• quote:

Orijinalden alıntı: bgkn

Benim de saç dibimde iltihaplı yada tepesi kırmızı sivilceler çıkıyordu.Bazılarını sıkıyordum.Artmaya başlayınca doktora gittim ve seboreik dermatit olduğunu öğrendim.İyice görün doktora.

Alıntıları Göster
    çok kez gittim doktora doksisiklin içeren antibiyotikler, losyonlar, şampuanlar kullandım acnegen denen illet ilacıda 2 ay kullandım tekrar başladı geçmiyo bi türlü
    senin sıkıntın geçti mi ? geçtiyse ne tür bir ilaç yada tedavi uyguladın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollektivist -- 26 Eylül 2012; 1:36:10 >
  • 1 yıl oluyor teşhis konali.yazın neredeyse olmadı ama şimdi tekrar başlıyor.bir sürü solusyon kullandım şampuan sabun kullandım ama doktor da demişti bunun tedavisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgkn -- 26 Eylül 2012; 11:14:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgkn

1 yıl oluyor teşhis konali.yazın neredeyse olmadı ama şimdi tekrar başlıyor.bir sürü solusyon kullandım şampuan sabun kullandım ama doktor da demişti bunun tedavisi yok.
    bende ilaçlardan bi sonuç alamadığım için arkadaşın önerdiği yöntemide bi deniycem
  • quote:

Ağrılı sivilceler mi? Boynunda ve sırtında da çıkıyor mu?

hocam aynı dediğin gibi benim boynumda ve sırtımda da var ve arkadaşın dediği gibi saçımda da var ..doktora belim için gitmiştim bakteri var demişti ben aldırmamıştım demek haklıymış belkide . antibitoyotk vermişti onu kullandın 10 gün sırtımda azalma oldu ..bitmişti hap bıraktım tekrar çıkmaya başladı ..kullandığın zaman uzun kullanıcan galiba ..sizin yöntemde ilginçmiş bunu da deniycem çok teşekkürler

• Pancar yöntemini marankiden öğrendim ve her kampta uyguluyor.

Sivilcelerin hepsindi işe yaramıyor. Daha çok kanla ilgili sorunlar olduğunda sanırım. Önce doktordan teşhisi iyi öğrenmek lazım.

Şu ana kadar gördüklerimin yarısında işe yaradı. Yine de vücudu arındırmak için uygulanan kozmik bilim yöntemlerinden biri.

Marankinin lavman yöntemiyle uygulayanlar var.

Şampuanlar arasında sadece yeşil kutulu PROZİNC in faydasını görmüştüm. Bu forumda bir arkadaşın önerisiyle ELMA SİRKESİ de işe yaramıştı ama çok denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Millet -- 1 Eylül 2013; 13:23:49 >
  • quote:

Pancar yöntemini marankiden öğrendim ve her kampta uyguluyor.

Sivilcelerin hepsindi işe yaramıyor. Daha çok kanla ilgili sorunlar olduğunda sanırım. Önce doktordan teşhisi iyi öğrenmek lazım.

Şu ana kadar gördüklerimin yarısında işe yaradı. Yine de vücudu arındırmak için uygulanan kozmik bilim yöntemlerinden biri.

Marankinin lavman yöntemiyle uygulayanlar var.

Şampuanlar arasında sadece yeşil kutulu PROZİNC in faydasını görmüştüm. Bu forumda bir arkadaşın önerisiyle ELMA SİRKESİ de işe yaramıştı ama çok denemedim.
    Denemek için katı meyve sıkacağına ihtiyacım var

• quote:

Orijinalden alıntı: Oroborus

Denemek için katı meyve sıkacağına ihtiyacım var

Alıntıları Göster
    Bende de aynı sorun var. 1-1.5 senedir bu dertten muzdaribim.. Sana verildiği gibi ben de tetradox, monodoks, cleocin-t kullandım (tabi bunları birden kullanmadım, biri olmadı diğerini denedik falan), şampuan olarak nizarol ve bi tane daha bişey denedim. İşe yaramadlar açıkçası. Kullanırken geçiyorlar, bıraktıktan sonra tekrarlıyordu.
    Şu an yeni bir ilaca başladım, roaccutane diye bir ilaç. 6 aylık. ilk 15 gün geçti, yan etkileri var sende olduğu gibi vücudum kupkuru :) depresyon falan da yapıyo sanırım. Doktora gidip roaccutane ilacı hakkında bilgi almanı tavsiye ederim. He şu aşamada sırtımdaki sivilceler yok gibiler. Kafamın durumu da 15 gün öncesine göre daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tobias Beecher -- 2 Eylül 2013; 11:32:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tobias Beecher

Bende de aynı sorun var. 1-1.5 senedir bu dertten muzdaribim.. Sana verildiği gibi ben de tetradox, monodoks, cleocin-t kullandım (tabi bunları birden kullanmadım, biri olmadı diğerini denedik falan), şampuan olarak nizarol ve bi tane daha bişey denedim. İşe yaramadlar açıkçası. Kullanırken geçiyorlar, bıraktıktan sonra tekrarlıyordu.
    Şu an yeni bir ilaca başladım, roaccutane diye bir ilaç. 6 aylık. ilk 15 gün geçti, yan etkileri var sende olduğu gibi vücudum kupkuru :) depresyon falan da yapıyo sanırım. Doktora gidip roaccutane ilacı hakkında bilgi almanı tavsiye ederim. He şu aşamada sırtımdaki sivilceler yok gibiler. Kafamın durumu da 15 gün öncesine göre daha iyi.
    Roaccutane'ı ben 7 ay kullandım. kullandığın sürece hiçbir şey yok. fakat bıraktıktan 1 kaç ay sonra yeniden nüksetti. sende öyle olmaz umarım.

• quote:

Roaccutane'ı ben 7 ay kullandım. kullandığın sürece hiçbir şey yok. fakat bıraktıktan 1 kaç ay sonra yeniden nüksetti. sende öyle olmaz umarım.
    Hadi ya.. Ne olucak bu böyle ya geçmiyecek mi ?
    Ucuz bir ilaçta değil..Geçmeyecekse hiç devam etmesem mi diye düşünüyor insan. Ama yine de denemeye değer heralde ?
    Siz ne yaptınız en son acaba? Bulabildiniz mi bi çare*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tobias Beecher -- 3 Eylül 2013; 18:44:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobias Beecher

Hadi ya.. Ne olucak bu böyle ya geçmiyecek mi ?
    Ucuz bir ilaçta değil..Geçmeyecekse hiç devam etmesem mi diye düşünüyor insan. Ama yine de denemeye değer heralde ?
    Siz ne yaptınız en son acaba? Bulabildiniz mi bi çare*
    Hala arada bir şiddetleniyor. bazen normal seyrediyor. prozinc mor kutu kullanıyorum. bence ilaca başla en azından vücudundaki fazla yağı atmış olursun. bende nüksetti diye sende de olacak diye bi şey yok. arada bir tetradox monodoks alacağına uzun tedavi görmek daha mantıklı geliyor insana.
  • quote:

Hala arada bir şiddetleniyor. bazen normal seyrediyor. prozinc mor kutu kullanıyorum. bence ilaca başla en azından vücudundaki fazla yağı atmış olursun. bende nüksetti diye sende de olacak diye bi şey yok. arada bir tetradox monodoks alacağına uzun tedavi görmek daha mantıklı geliyor insana.
    Haklısın zaten yağlı bir vücuda sahibim, denemekten zarar gelmez.
    Teşekkürler bilgi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tobias Beecher -- 3 Eylül 2013; 19:43:03 >
  • ısırgan otu özlü şampuan denemeni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih çiftçi

ısırgan otu özlü şampuan denemeni öneririm.
    Hocam aynı sorunu bende yaşıyordum. Kullanmadığım antibiyotik, tetra türü, zoretanin kalmadı. Hiç birinden fayda göremedim. Forumdan bi arkadaş konu açmıştı, ordaki önerilerini dinlemiştim. Gayet iyi sonuç aldım. Şu an en fazla 1-2 tane çıkıyor o da dikkat etmezsem sabuna yıkamaya.

Konu: http://forum.donanimhaber.com/m_75664087/tm.htm

Edit: 1 yıllık konuymuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leeu -- 4 Eylül 2013; 16:42:03 >

• Salam aleykum .bu detol dediyiniz sanpunmu?yoxksa sabunmu?sac dibi infeksiyasi ucun bendese kafada irir kirmizi sivilceler var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.